Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 minutes ago, ICE-T said: Εγώ που τους είχα ρωτήσει από 500 να πάω στο 1gbs μέσω voucher 42 μου είχαν πει από 34 που πληρώνω τώρα , πίτσες μεντολες δηλαδή. Τηλεφωνικά ίσως να το ρίχνουν λίγο πιο κάτω πιθανότατα. Από εκεί και πέρα δεν τους παίρνει να τις αφήσουν όπως είναι για πολύ ακόμα. Σε φιλαράκι που έχει ΔΕΗ έκαναν προσφορά 24.κατι για την 500αρα και δεν θυμάται να ανάφεραν κουπόνι. Προφανώς παρέμεινε ΔΕΗ... 1
ICE-T Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Μόλις τώρα, Thresh είπε Τηλεφωνικά ίσως να το ρίχνουν λίγο πιο κάτω πιθανότατα. Από εκεί και πέρα δεν τους παίρνει να τις αφήσουν όπως είναι. Σε φιλαράκι που έχει ΔΕΗ έκαναν προσφορά 24.κατι για την 500αρα και δεν θυμάται να ανάφεραν κουπόνι. Προφανώς παρέμεινε ΔΕΗ... Τηλεφωνικά μίλησα και εγώ,μου είπαν αν υπάρχει καμία προσφορά θα με ενημερώσουν 😂. 1
generalb31 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Υπαρχει καποιος που να μη μπορει να συνδεθει στο ap cosmote tv σε nvidia shield/xiaomi mi box απο χτες?
modechristo_13 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Kαλημέρα παιδιά , Εδω και κάποιους μήνες στην μεσογείων όπου μένω ήρθε το fiber της Δεή και τελικά αποφάσισα να κάνω αίτηση για σύνδεση αυτές τις μέρες. Επειδή συχνα κοίταγα ποιος θα φέρει οπτική ίνα στην περιοχή μου είδα ότι πλέον φέρνει και ο οτέ. Υπάρχει περίπτωση να δίνει ο οτέ μέσω οπτικής ίνας της δεής ? γιατί δεν έχω δει καμπίνες Οτέ πάνω στην μεσογείων το ρωτάω γιατί διαβάζοντας το νήμα κάπου αναφέρθηκε αυτό..
mandragoraSCR Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Υπάρχει περίπτωση να δίνει ο οτέ μέσω οπτικής ίνας της δεής ? γιατί δεν έχω δει καμπίνες Οτέ πάνω στην μεσογείων το ρωτάω γιατί διαβάζοντας το νήμα κάπου αναφέρθηκε αυτό.. Ναι φιλε μου. Η ΔΕΗ νοικιαζει τις ινες της στην κοσμοτε. Και γω αγια παρα. μενω και επειδη εχω ακομα αρκετους μηνες συμβολαιο στην κοσμοτε εκανα αιτηση στην κοσμοτε και θα μου βαλουν μεσω ΔΕΗ. Ηρθαν τεχνικοι της ΔΕΗ για να ολοκληρωσουν την εγκατασταση στην πολυκατοικια και εχω μεινει στην τελικη φαση που πρεπει να ερθει τεχνικος της κοσμοτε να κανει την συνδεση μεσα στο σπιτι, και μαλλον θα περιμενω πολυ αποτι διαβαζω. Παντος οι τεχνικοι της ΔΕΗ ηταν πολυ γρηγοροι μεσα σε μια βδομαδα ειχαν τελειωσει τα παντα 2 ραντεβου χρειαστηκαν. Η κοσμοτε ειναι τα ζα μου αργα, περιμενω ενα μην και διαβαζω οτι καποιοι περιμενουν 2 μηνες και ακομα τπτ
Doubt Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 50 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Kαλημέρα παιδιά , Εδω και κάποιους μήνες στην μεσογείων όπου μένω ήρθε το fiber της Δεή και τελικά αποφάσισα να κάνω αίτηση για σύνδεση αυτές τις μέρες. Επειδή συχνα κοίταγα ποιος θα φέρει οπτική ίνα στην περιοχή μου είδα ότι πλέον φέρνει και ο οτέ. Υπάρχει περίπτωση να δίνει ο οτέ μέσω οπτικής ίνας της δεής ? γιατί δεν έχω δει καμπίνες Οτέ πάνω στην μεσογείων το ρωτάω γιατί διαβάζοντας το νήμα κάπου αναφέρθηκε αυτό.. Τι τιμή θα σου δώσει ο ΟΤΕ και τι η ίδια η ΔΕΗ;
aret1 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε Ναι φιλε μου. Η ΔΕΗ νοικιαζει τις ινες της στην κοσμοτε. Και γω αγια παρα. μενω και επειδη εχω ακομα αρκετους μηνες συμβολαιο στην κοσμοτε εκανα αιτηση στην κοσμοτε και θα μου βαλουν μεσω ΔΕΗ. Ηρθαν τεχνικοι της ΔΕΗ για να ολοκληρωσουν την εγκατασταση στην πολυκατοικια και εχω μεινει στην τελικη φαση που πρεπει να ερθει τεχνικος της κοσμοτε να κανει την συνδεση μεσα στο σπιτι, και μαλλον θα περιμενω πολυ αποτι διαβαζω. Παντος οι τεχνικοι της ΔΕΗ ηταν πολυ γρηγοροι μεσα σε μια βδομαδα ειχαν τελειωσει τα παντα 2 ραντεβου χρειαστηκαν. Η κοσμοτε ειναι τα ζα μου αργα, περιμενω ενα μην και διαβαζω οτι καποιοι περιμενουν 2 μηνες και ακομα τπτ Και θα υπάρχει κανονικά και τηλέφωνο σταθερό από τη σύνδεση COSMOTE μέσω της ΔΕΗ; Θέλω να πω πως θα δοθεί η δυνατότητα σταθερού νούμερου νέου ή υπάρχοντος, αφού η ΔΕΗ δε δίνει τουλάχιστον ακόμα για τις δικές τις συνδέσεις. Εκφράζω μια απορία που με σταματά να κάνω σύνδεση στον Κοσμοτε μέσω της ΔΕΗ και παραμένω ακόμα στη ΝΟΒΑ γιατί δε μπορώ να βρω άκρη. Στη τελική υπάρχει κάποιος φίλος που μέσω της ΔΕΗ έχει σύνδεση σε κάποια άλλο πάροχο με σταθερό τηλέφωνο; Επεξ/σία 29 Αυγούστου από aret1
mandragoraSCR Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, aret1 είπε Και θα υπάρχει κανονικά και τηλέφωνο σταθερό από τη σύνδεση COSMOTE μέσω της ΔΕΗ; ναι θα υπαρχει. μπορει να το κανουν μεσω του χαλκου. δεν ξερω πως ακριβως. οοοοοταν με το καλο με συνδεσουν θα σε ενημερωσω 1
modechristo_13 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Doubt είπε Τι τιμή θα σου δώσει ο ΟΤΕ και τι η ίδια η ΔΕΗ; δεν θα ασχοληθώ καθόλου με οτέ πέραν του ότι είναι διπλή τιμή δεν ενδιαφέρομαι και για το σταθερό δεν το χρησιμοποιώ. τώρα έχω vodafone και όταν έρθει η δεή θα την κόψω.
zanskou Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Κερατσινι εχουμε καμια ιδέα πότε θα ενεργοποιήσουν το δίκτυο να δούμε άσπρη μερα ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 hours ago, aret1 said: Και θα υπάρχει κανονικά και τηλέφωνο σταθερό από τη σύνδεση COSMOTE μέσω της ΔΕΗ; Προφανώς, VoIP είναι, από οπτική θα "περνάει"... Το θέμα είναι να εκβιάσεις και καλύτερη τιμή, μην σου δώσουν οι φραγκοφονιάδες κλασικές τιμές ΟΤΕ. 2
Seldon68 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 πμ Για το διαστημα ,απο την ωρα που κανεις συμβολαιο με την ΔΕΗ μεχρι να σου βαλουν την οπτικη ινα , τι γινεται με το ιντερνετ? Εγω ειμαι σε νοβα και εχουν περασει τα 2 χρονια οποτε φευγω χωρις προστιμο ,θα εξακολουθώ να εχω ιντερνετ απο την νοβα ή θα με κοψουν και θα περιμενω την ΔΕΗ να μου περασει την ινα? Μιλαμε και για μεγαλο διαστημα κοντα στον μηνα απο οτι καταλαβα.
d_mich Δημοσ. Τετάρτη στις 02:34 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:34 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Seldon68 είπε Για το διαστημα ,απο την ωρα που κανεις συμβολαιο με την ΔΕΗ μεχρι να σου βαλουν την οπτικη ινα , τι γινεται με το ιντερνετ? όταν κάνεις το συμβόλαιο έρχονται και κάνουν την εγκατάσταση κτλ και η πρώτη χρέωση είναι από όταν αρχίσεις να έχεις υπηρεσίες. εφόσον η nova από ότι κατάλαβα είναι dsl, θα συνεχίσει κανονικά μέχρι να την διακόψεις εσυ (στην προκειμένη περίπτωση όταν έχεις σύνδεση μέσω δεη). είναι διαφορετικά τα καλώδια οπότε δεν κόβει το ένα το άλλο, dsl μπορείς να συνεχίσεις να έχεις. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:35 πμ από d_mich 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τετάρτη στις 11:11 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 11:11 πμ 10 hours ago, Seldon68 said: Για το διαστημα ,απο την ωρα που κανεις συμβολαιο με την ΔΕΗ μεχρι να σου βαλουν την οπτικη ινα , τι γινεται με το ιντερνετ? Εγω ειμαι σε νοβα και εχουν περασει τα 2 χρονια οποτε φευγω χωρις προστιμο ,θα εξακολουθώ να εχω ιντερνετ απο την νοβα ή θα με κοψουν και θα περιμενω την ΔΕΗ να μου περασει την ινα? Μιλαμε και για μεγαλο διαστημα κοντα στον μηνα απο οτι καταλαβα. Δεν είναι φορητότητα για να κοπεί η άλλη σύνδεση μιας και δεν έχει τηλέφωνο η ΔΕΗ. Θα είναι σαν να κάνεις 2η καινούρια γραμμή, οπότε θα πρέπει να πάρεις εσύ μετά τηλέφωνο τη Nova για να σου διακόψουν την παλιά σύνδεση. Αν δεν θες να χάσεις τον τηλεφωνικό αριθμό θα πρέπει να κάνεις φορητότητα σε πάροχο VoIP. 1
modechristo_13 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:55 μμ Καλησπερα σας ? Σε όσους έχουν ηδη βάλει ίνα πως έγινε η διαδικασία μέσα στο σπίτι σας? Τρυπήσανε απο κάπου , αφήσαν μερεμέτια βάλανε κανάλι η τίποτα άλλο κλπ κλπ? Πως ειναι η εμπειρία της εγκατάστασης στο σπίτι πχ εμένα εκει που θα μπει το ρουτερ ειναι πολύ κοντά στην πόρτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα