Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, NickTG είπε Ποιοι είναι αυτοί οι όλοι? Όταν βάλεις τα δικά σου στοιχεία θα ψάξω και εγώ για τα δικά μου. Μηχανικοί είναι. Ρωτώντας πας στην πόλη Δικά μου δεν έχω και ούτε θα ρίξω 3 τάληρα σε 900 κυβικά των Γάλλων. 1
Maurikycli Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 και τα ραφάλ λένε ότι ανεβάζουν θερμοκρασίες 😕
NickTG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 31 minutes ago, Boubis1411 said: Μηχανικοί είναι. Ρωτώντας πας στην πόλη Δικά μου δεν έχω και ούτε θα ρίξω 3 τάληρα σε 900 κυβικά των Γάλλων. Αφού είναι και μηχανικοί τότε έτσι θα είναι! 1
Tenshi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Αφού είναι και μηχανικοί τότε έτσι θα είναι! Υπάρχουν και κακοί επαγγελματίες άκουσα, έ;
NickTG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 minutes ago, Tenshi said: Υπάρχουν και κακοί επαγγελματίες άκουσα, έ; Προφανώς είναι ειρωνικό το μήνυμά μου.
Tenshi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Προφανώς είναι ειρωνικό το μήνυμά μου. Ηλίου φαεινότερον, απλά είπα να κάνω double down. 1
tutuyo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/7/2022 στις 12:19 ΜΜ, fragma είπε To συγκεκριμένο μοντέλο μου αρέσει εμφανισιακά, και έχει το μεγάλο προσόν της οικονομίας του υγραερίου αλλά με προβληματίζει η μάρκα. Εχει κανείς εμπειρία να μας πεί αν είναι αξιόπιστα και τί παίζει απο after sales υποστήριξη - service κλπ; Η μαρκα να μην σε προβληματιζει, η τουλαχιστον να σε προβληματιζει οσο σε προβληματιζει η Ρενω. Θα επρεπε να σε προβληματιζει η ποιοτητα κατασκευης του αυτοκινητου. Διοτι σαν εντελως low cost, η Dacia ειναι ταγμενη στην φτηνια. Να μπεις και να δεις το εσωτερικο αν σου κανει, αν σου ταιριαζει. Περισσοτερο με χαλανε τα 2 αστερια NCAP, στο report ολες οι αξιολογησεις βγαινουν marginal Official Dacia Sandero Stepway 2021 safety rating (euroncap.com) Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από tutuyo
gpapadakis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, tutuyo είπε Η μαρκα να μην σε προβληματιζει, η τουλαχιστον να σε προβληματιζει οσο σε προβληματιζει η Ρενω. Θα επρεπε να σε προβληματιζει η ποιοτητα κατασκευης του αυτοκινητου. Διοτι σαν εντελως low cost, η Dacia ειναι ταγμενη στην φτηνια. Να μπεις και να δεις το εσωτερικο αν σου κανει, αν σου ταιριαζει. Περισσοτερο με χαλανε τα 2 αστερια NCAP, στο report ολες οι αξιολογησεις βγαινουν marginal Official Dacia Sandero Stepway 2021 safety rating (euroncap.com) Μια χαρα ειναι (εκτος απο το Spring), πιανει 70% στο adult rating στο οποιο υπαρχουν και αλλες γνωστες μαρκες πχ. hyundai bayon, peugeot 308 με 76,78 κλπ. Στα αστερακια μετρανε ασφαλεια πεζου και ηλεκτρονικα συστηματα, που δε μπορεις να εχεις σε αυτη την κατηγορια τιμης. 3
tutuyo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Μια χαρα ειναι (εκτος απο το Spring), πιανει 70% στο adult rating στο οποιο υπαρχουν και αλλες γνωστες μαρκες πχ. hyundai bayon, peugeot 308 με 76,78 κλπ. Στα αστερακια μετρανε ασφαλεια πεζου και ηλεκτρονικα συστηματα, που δε μπορεις να εχεις σε αυτη την κατηγορια τιμης. Δεν νομιζω να ειναι καθολου μια χαρα. Ειδικα αυτο το 72% σε παιδικη προστασια πρεπει να ειναι το χαμηλοτερο, ολα τα νεα μοντελα παιζουν πανω απο 80% τι συστηματα, εδω γραφει για αποτελεσμα crash test Για ενηλικες However, structures in the dashboard presented a risk of injury to occupants of different sizes and to those sitting in different positions, and protection for this part of the body was downgraded to marginal. Chest protection was also rated as marginal for both front seat occupants, based on dummy readings of chest compression και για παιδια In the frontal offset test, protection of the chest and neck of the 10 year dummy was rated as weak, based on dummy readings during the impact. For the 6 year dummy, protection of the neck was marginal while that of the head and chest was adequate and good respectively.
Sakiz105 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Μια χαρα ειναι (εκτος απο το Spring), πιανει 70% στο adult rating στο οποιο υπαρχουν και αλλες γνωστες μαρκες πχ. hyundai bayon, peugeot 308 με 76,78 κλπ. Στα αστερακια μετρανε ασφαλεια πεζου και ηλεκτρονικα συστηματα, που δε μπορεις να εχεις σε αυτη την κατηγορια τιμης. +1 σε αυτό. Όσα κακά και να έχει η Dacia, στην ασφάλεια είναι σύγχρονο αυτοκίνητο με σύγχρονα υλικά. Το ότι στο NCAP έβαλαν το collision warning και lane keeping assist σαν must είναι απλά τραγικό. Έχετε πάει σε επαρχιακό δρόμο με Lane keeping assist? Η το νέο που διαβάζει τις πινακίδες και ότι μοιάζει με πινακίδα το παίρνει στον εγκέφαλο και μειώνει την ταχύτητα. Ολα τα επαγγελματικά εδώ που μένω έχουν ένα 60 σαν πινακίδα κοτσαρισμένο πίσω. 2
korakios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Οτιδήποτε παίρνει άδεια και κυκλοφορεί στην Ε.Ε. είναι βάσει προτύπων ασφάλειας , αλλιώς θα είχαμε και αμάξια απο άλλες χώρες να κυκλοφορούν 1
mp123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στις 21/7/2022 στις 3:41 ΜΜ, kaktos77 είπε Στο δημόσιο μπήκα ήδη, στο ιδιωτικό έχω ζητήσει εγγραφή Να ερθω και εγω ; Δεν εχω καμιγκ αλλα ειναι το αγαπημενο μου . 1
kaktos77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, mp123 είπε Να ερθω και εγω ; Δεν εχω καμιγκ αλλα ειναι το αγαπημενο μου . https://www.facebook.com/groups/338589450069216/?_rdc=1&_rdr https://www.facebook.com/groups/737503893292658?_rdc=2&_rdr Σε περιμένουμε!! Παραλαμβάνω τέλος της άλλης εβδομάδας και ανυπομονώ ακόμα και αν μας τα χάλασε η fysikon και δεν θα δω ποτέ το 1.35/kg... 19 ώρες πριν, gpapadakis είπε Μια χαρα ειναι (εκτος απο το Spring), πιανει 70% στο adult rating στο οποιο υπαρχουν και αλλες γνωστες μαρκες πχ. hyundai bayon, peugeot 308 με 76,78 κλπ. Στα αστερακια μετρανε ασφαλεια πεζου και ηλεκτρονικα συστηματα, που δε μπορεις να εχεις σε αυτη την κατηγορια τιμης. Εδώ ρε παιδιά κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα 20ετιας, το dacia πειράζει; Αλλού είναι το πρόβλημα του, όπως και στα περισσσότερα...Διαθεσιμότητα μετά από κανένα χρόνο. 1
korakios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Spoiler 10 ώρες πριν, mp123 είπε Να ερθω και εγω ; Δεν εχω καμιγκ αλλα ειναι το αγαπημενο μου . υπόψιν , έχει πέσει πένθος αυτό το διάστημα με τις αυξήσεις , μια ευχάριστη παρέα είμαστε 😁 1
mp123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στο θεμα μας τωρα . Φιλε μου αν σου αρεσει παρτο. Ρενω ειναι. Μην κολας στι σημα.Το σημα της ντατσια το εχει μονο στην ευρωπη Νοτια αφρικη που το εχω δει ,και νοτια αμερικη κυκλοφορει με το σημα της ρενω. Οπως το νταστερ κσι το λογκαν. Προσωπικα εγω δεν θα το επαιρνα λογο οτι ειναι ρενω και οχι ντατσια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα