Doubt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Αν λήξει η σύμβαση, μπορεί να ζητηθεί "ρήτρα" του στυλ 20€ την ημέρα, οπότε μην το ψάχνετε πολύ. Δεν σας θέλουν, φεύγετε, χωρίς πολλά πολλά. Επίσης μια χαρά "σπάει" η 3ετια αν παραβιαστεί το συμφωνητικό και δεν εννοώ από θέμα χρημάτων, αλλά πχ θόρυβο, βρωμιά, συμπεριφορά κλπ.
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Cloud_7 είπε Δε νομίζω να ισχύει το όποτε θέλει. Και με τη λήξη του συμβολαίου εφόσον ο ίδιος δεν αποδέχεται λύση μίσθωσης στο taxis το μισθωτήριο παραμένει ενεργό. Μόνη λύση μετά για να σπάσει είναι να ξεκινήσει αγωγή έξωσης και να περιμένει τουλάχιστον 8-9 μήνες απλά για να πάρει σειρά η υπόθεση. Χωρίς καν να υπολογίσουμε άλλους παράγοντες, όπως το στάνταρ εξάμηνο που θα χρειαστεί για να καθαρογραφεί η απόφαση και να φτάσει στα χέρια του δικαστικού επιμελητή, αν θα υπάρχουν αναβολές για χ,ψ λόγους, το πόσο θα πάει ο κούκος αηδόνι στα δικαστικά έξοδα κλπ. Μόνο αν είσαι κακοπληρωτής μπορούν να το κάνουν σύντομα με διαταγή απόδοσης μισθίου. Γενικά οι ιδιοκτήτες πρέπει να είναι προσεχτικοί σε αυτό το θέμα πριν αρχίσουν τις τσάμπα μαγκιές με απειλές εξώσεων και πρωτίστως ενημερωμένοι. Μια χαρά ισχύει το όποτε θέλει, εφόσον λήξει το μισθωτήριο και έχει περάσει τριετία από την αρχή της μίσθωσης καταγγέλει τη σύμβαση, και αμέσως μετά μπορεί να ξεκινήσει διαδικασίες έξωσης.
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν λήξει η σύμβαση, μπορεί να ζητηθεί "ρήτρα" του στυλ 20€ την ημέρα, οπότε μην το ψάχνετε πολύ. Δεν σας θέλουν, φεύγετε, χωρίς πολλά πολλά. Ναι, μας το προτεινε ο δικηγορος, αλλα απλα βαλαμε +30% ή κατι τετοιο, δεν θυμαμαι. Επειδη ηταν γνωστοι, δεν θελαμε να το πιεσουμε τοσο το θεμα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από SabotazNic
Cloud_7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Σε έξωση που έκανα επειδή ο άλλος δεν έφευγε (και δεν πλήρωνε και έληξε το συμβόλαιο και επίτηδες περίμενα 2 έξτρα μήνες για να κάνω την διαδικασία ώστε να λήξει το συμβόλαιο ) μας πήρε από τη μέρα που παραδόθηκε το πρώτο εξώδικο μέχρι να πάμε με την αστυνομία να τον βγάλουμε έξω 48 μέρες Εφόσον εγώ σαν ιδιοκτήτης στείλω την διακοπή συμβολαίου μου λες ότι αν εσύ δεν το αποδέκτεις θα μείνεις όσο θέλεις μέσα? Μονομερώς δεν μπορεί να λυθεί η μίσθωση, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής της. Γίνεται κοινά αποδεκτή από τα 2 μέρη για να έχει ισχύ, όπως και λύνεται από τα 2 μέρη για να πάψει να ισχύει. Κατάφερες να κάνεις έξωση express επειδή δεν πλήρωνε, σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να ξεκινήσεις αγωγή με ό,τι αυτό συνεπάγεται στον χρόνο και το χρήμα που θα ξόδευες, ακόμα και μετά τη λήξη της τριετίας. Δεν είπα ότι θα μείνω όσο θέλω μέσα, αλλά αν δε βρίσκω σπίτι σίγουρα θα μείνω ένα σεβαστό διάστημα ακόμα για να αυξήσω τις πιθανότητες να πετύχω κάτι καλό. Ιδίως αν ο άλλος με έχει ενημερώσει τελευταία στιγμή κι έχει ξεκινήσει κατευθείαν με τη λογική του τσαμπουκά και των ψεύτικων απειλών (ομοιοπαθής) χωρίς καν να γνωρίζει βασικά πράγματα σαν την 3ετία ή την κατάργηση της ιδιοκατοίκησης. 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μια χαρά ισχύει το όποτε θέλει, εφόσον λήξει το μισθωτήριο και έχει περάσει τριετία από την αρχή της μίσθωσης καταγγέλει τη σύμβαση, και αμέσως μετά μπορεί να ξεκινήσει διαδικασίες έξωσης. Έκλεισα ραντεβού με δικηγόρο πρόσφατα και μου είπε ότι θα χρειαστεί το λιγότερο ένας χρόνος όπως έχει η τωρινή κατάσταση στα αστικά δικαστήρια. Με την προϋπόθεση ότι κάποιος συνεχίζει να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του. 1
washcloud Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, KouMasGR είπε Χαχαχα ναι τα μισα ειναι μαυρα οντως. Οσο για τα εξοδα που λεω οτι με βαζει, ειναι οτι με βαζει να τα κανω σε περιοδο που δεν υπολογιζα, οπως φαινεται και παρανομος πλεον, αφου δεν μπορει να με πεταξει εξω. Εγω υπολογιζα παντα να βρω νεο σπιτι μετα την ληξη του συμβολαιου και οπου εκει θα ειχα προνοησει να υπαρχουν λεφτα. Οχι τωρα ξαφνικα. Νομιζω οτι δεν ειναι παραλογο αυτο που λεω. ...από την στιγμή που παίζουν μαύρα στην μέση, το πάνω χέρι το έχεις εσύ - αρκεί να μην είναι κανένας "της πιάτσας" και έχει και άλλους τρόπους να πάρει τα λεφτά που συμφωνήσατε στα λόγια. Το πιθανότερο βέβαια είναι να είναι απλά φοροφυγαδάκος που επινοικιάζει χρόνια σπίτια και έχει την σιγουριά της εμπειρίας ότι "ξέρει τί κάνει" και απλά "τρομοκρατεί", καλή ώρα "πιτσιρικάδες φοιτητές", μιλώντας για εξώσεις, ιδιοκατοικήσεις κτλ. Όπως όμως ήδη σου είπαν, η έννοια της ιδιοκατοίκησης (μεθ' εξώσεως) έχει πάψει να υφίσταται από τότε σχεδόν που γεννήθηκες :ρ. Θα μπορούσε να το ζητήσει μόνο για επαγγελματική στέγη, κι αυτό με ένα κάρο προϋποθέσεις να ισχύουν και θα του έπαιρνε πολύ χρόνο και πολλά έξοδα. Άρα, αν έχεις τα guts (aka "κάκαλα") να τον,,,,"αντιμετωπίσεις" σε μία συζήτηση (που δεν το βλέπω, αλλά νταξ', μπορεί και να κάνω λάθος), του λες "μεσιέ τάδε, ή θα μου πληρώσεις τα έξοδα μετακόμισης για να φύγω μια ώρα αρχύτερα όπως θες, ώστε να το νοικιάσεις ακριβότερα τώρα που ανέβηκαν στον θεό τα νοίκια (διότι ΑΥΤΟ θέλει, θεωρώντας σε "παιδί που του παίρνει τις καραμέλες ό,τι ώρα θέλει", προφανώς), ή από την επόμενη πληρωμή θα παίρνεις ΜΟΝΟ ό,τι,,,συμφωνήσαμε στο συμβόλαιο (δηλαδή τα μισά τα "καθαρά"), συν ότι θα φύγω όποτε εγώ γουστάρω. Τελευταία εναλλακτική σου είναι να συνεχίσω να σου δίνω ΚΑΙ τα μαύρα στο χέρι, χωρίς να με ξαναζαλίσεις είτε μέχρι το '24 είτε μέχρι να φύγω όποτε αποφασίσω ΕΓΩ, και σου δίνω τον λόγο μου ότι ΔΕΝ θα σε καρφώσω στην εφορία. Καλό, Ε;". Αν δεν του το τρίψεις στην μούρη, και αν είναι λίγο "λογικός", θα μαζευτεί. Αν πάλι είναι ΚΑΙ λίγο κομπλεξικός (εκτός από φοροφυγάς), θα φορέσει τη μουτσούνα του "ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;". Ανάλογα πώς τον έχεις κόψει, κινήσου/μίλα. Θέλει και λίγο τακτ πώς θα του το φέρεις, γιατί ας μην ξεχνάμε και τον ανώμαλο που πριν μερικούς μήνες καθάρισε το ζευγάρι και τα μωρά τους "επειδή δεν του πληρώνανε τα νοίκια"....Θέλω να πω, οι μέρες/τα μυαλά είναι ασ' τα να πάνε. Ο πιο σοφτ τρόπος να του το φέρεις είναι να πεις ότι μίλησες με δικηγόρο και σου ξεκαθάρισε ότι εφ' όσον του καταβάλλεις αυτά που λέει το συμβόλαιο, νομικά δεν μπορεί να σε βγάλει πριν το '24 με καμμία αιτιολογία. Αλλά επειδή δεν είσαι κωλόπαιδο και θεωρείς όκει το νοίκι που του δίνεις, θα συνεχίσεις να του δίνεις ΚΑΙ τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ (...αυτό να το ΤΟΝΙΣΕΙΣ για να πιάσει το νόημα χωρίς να πεις περισσότερα) μαύρα, με την προϋπόθεση πως δεν θα σε ξαναζαλίσει μέχρι το '24 και οι σχέσεις σας θα είναι απλώς τυπικές. Αν πάλι θέλει ΤΟΣΟ πολύ να φύγεις, θα του,,,κάνεις την ΧΑΡΗ, ΑΛΛΑ θα σου πληρώσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα έξοδα μετακόμισης και ,τι άλλο έξοδο προκύψει (τυχόν ποινές σε διακοπές συμβολαίων ρεύματος/τηλεφώνου) και τους τελευταίους 2 μήνες δεν θα του πληρώσεις νοίκι (τον έναν ούτως ή άλλως τον έχεις πληρώσει σε εγγύηση εξ' αρχής υποθέτω), γιατί σίγουρα πηγαίνοντας σε άλλο σπίτι θα πληρώσεις μια ώρα αρχύτερα νοίκι (αν πχ πληρώνεις κάθε πρώτη του μήνα και πας σε νέο σπίτι από τις 10 του μήνα, θα πληρώσεις "εξτρά" 20 μέρες νωρίτερα. Και φυσικά θα του ζητήσεις να σε αφήσει ΠΛΗΡΩΣ ήσυχο στην κρίσιμη εξεταστική και θα φύγεις κάπου μέσα στο φθινόπωρο (πχ κάπου Οκτώβρη με Νοέμβρη), έχοντας βρει σπίτι που σε βολεύει και όπου θα δίνεις ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ που δίνεις τώρα. Αλλιώς, να του πεις, θα κάτσεις μέχρι το '24 (κι ας φύγεις νωρίτερα στην πράξη). Το ζήτημα της εγγύησης που πλήρωσε για το ρεύμα, είναι από κάθε άποψη αστείο και κακώς έχεις επικεντρώσει εκεί και το συζητάς...(έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μεταξύ σας, αν με κάποιο τρόπο την πλήρωσε εκείνος, ας την ξεχάσει. Και το ίδιο κάνε κι εσύ).
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, Cloud_7 είπε Έκλεισα ραντεβού με δικηγόρο πρόσφατα και μου είπε ότι θα χρειαστεί το λιγότερο ένας χρόνος όπως έχει η τωρινή κατάσταση στα αστικά δικαστήρια. Με την προϋπόθεση ότι κάποιος συνεχίζει να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, τη διαδικασία μπορεί να την ξεκινήσει ότι ώρα θέλει, και ναι δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, μπορεί να πάρει από μήνες έως και χρόνια.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Cloud_7 είπε Μονομερώς δεν μπορεί να λυθεί η μίσθωση, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής της. Γίνεται κοινά αποδεκτή από τα 2 μέρη για να έχει ισχύ, όπως και λύνεται από τα 2 μέρη για να πάψει να ισχύει. Κατάφερες να κάνεις έξωση express επειδή δεν πλήρωνε, σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να ξεκινήσεις αγωγή με ό,τι αυτό συνεπάγεται στον χρόνο και το χρήμα που θα ξόδευες, ακόμα και μετά τη λήξη της τριετίας. Δεν είπα ότι θα μείνω όσο θέλω μέσα, αλλά αν δε βρίσκω σπίτι σίγουρα θα μείνω ένα σεβαστό διάστημα ακόμα για να αυξήσω τις πιθανότητες να πετύχω κάτι καλό. Ιδίως αν ο άλλος με έχει ενημερώσει τελευταία στιγμή κι έχει ξεκινήσει κατευθείαν με τη λογική του τσαμπουκά και των ψεύτικων απειλών (ομοιοπαθής) χωρίς καν να γνωρίζει βασικά πράγματα σαν την 3ετία ή την κατάργηση της ιδιοκατοίκησης. Έκλεισα ραντεβού με δικηγόρο πρόσφατα και μου είπε ότι θα χρειαστεί το λιγότερο ένας χρόνος όπως έχει η τωρινή κατάσταση στα αστικά δικαστήρια. Με την προϋπόθεση ότι κάποιος συνεχίζει να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του. Να φροντησεις να έχεις βρει σπίτι πριν λήξει το συμβόλαιο σου Δηλαδή αν ο άλλος σε ενημερώσει ότι δεν θέλει για οποιοδήποτε λόγο να ανανεώσει την ενοικίαση, εσύ με τι έτσι θέλω θα μένεις μέσα μέχρι να πετύχεις συμφωνία Τζόκερ σε άλλο σπίτι? Η αν εσύ λες για 5 χρόνια πχ ότι δεν βρίσκεις θα πρέπει ο άλλος να σε ανεκτει?
KouMasGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, lector είπε Εχεις βαλει δικες σου κλειδαριες στο σπιτι ή εχεις αφησει τις μαμα; 🙂 Έχουν αλλάξει οι κλειδαριές. 6 ώρες πριν, Maurikycli είπε Ας κάνει την έξωση και φώναξε μας να τρώμε μαζί ποπ κορν χαχαχαχαχαχα 4 ώρες πριν, washcloud είπε ...από την στιγμή που παίζουν μαύρα στην μέση, το πάνω χέρι το έχεις εσύ - αρκεί να μην είναι κανένας "της πιάτσας" και έχει και άλλους τρόπους να πάρει τα λεφτά που συμφωνήσατε στα λόγια. Το πιθανότερο βέβαια είναι να είναι απλά φοροφυγαδάκος που επινοικιάζει χρόνια σπίτια και έχει την σιγουριά της εμπειρίας ότι "ξέρει τί κάνει" και απλά "τρομοκρατεί", καλή ώρα "πιτσιρικάδες φοιτητές", μιλώντας για εξώσεις, ιδιοκατοικήσεις κτλ. Όπως όμως ήδη σου είπαν, η έννοια της ιδιοκατοίκησης (μεθ' εξώσεως) έχει πάψει να υφίσταται από τότε σχεδόν που γεννήθηκες :ρ. Θα μπορούσε να το ζητήσει μόνο για επαγγελματική στέγη, κι αυτό με ένα κάρο προϋποθέσεις να ισχύουν και θα του έπαιρνε πολύ χρόνο και πολλά έξοδα. Άρα, αν έχεις τα guts (aka "κάκαλα") να τον,,,,"αντιμετωπίσεις" σε μία συζήτηση (που δεν το βλέπω, αλλά νταξ', μπορεί και να κάνω λάθος), του λες "μεσιέ τάδε, ή θα μου πληρώσεις τα έξοδα μετακόμισης για να φύγω μια ώρα αρχύτερα όπως θες, ώστε να το νοικιάσεις ακριβότερα τώρα που ανέβηκαν στον θεό τα νοίκια (διότι ΑΥΤΟ θέλει, θεωρώντας σε "παιδί που του παίρνει τις καραμέλες ό,τι ώρα θέλει", προφανώς), ή από την επόμενη πληρωμή θα παίρνεις ΜΟΝΟ ό,τι,,,συμφωνήσαμε στο συμβόλαιο (δηλαδή τα μισά τα "καθαρά"), συν ότι θα φύγω όποτε εγώ γουστάρω. Τελευταία εναλλακτική σου είναι να συνεχίσω να σου δίνω ΚΑΙ τα μαύρα στο χέρι, χωρίς να με ξαναζαλίσεις είτε μέχρι το '24 είτε μέχρι να φύγω όποτε αποφασίσω ΕΓΩ, και σου δίνω τον λόγο μου ότι ΔΕΝ θα σε καρφώσω στην εφορία. Καλό, Ε;". Αν δεν του το τρίψεις στην μούρη, και αν είναι λίγο "λογικός", θα μαζευτεί. Αν πάλι είναι ΚΑΙ λίγο κομπλεξικός (εκτός από φοροφυγάς), θα φορέσει τη μουτσούνα του "ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;". Ανάλογα πώς τον έχεις κόψει, κινήσου/μίλα. Θέλει και λίγο τακτ πώς θα του το φέρεις, γιατί ας μην ξεχνάμε και τον ανώμαλο που πριν μερικούς μήνες καθάρισε το ζευγάρι και τα μωρά τους "επειδή δεν του πληρώνανε τα νοίκια"....Θέλω να πω, οι μέρες/τα μυαλά είναι ασ' τα να πάνε. Ο πιο σοφτ τρόπος να του το φέρεις είναι να πεις ότι μίλησες με δικηγόρο και σου ξεκαθάρισε ότι εφ' όσον του καταβάλλεις αυτά που λέει το συμβόλαιο, νομικά δεν μπορεί να σε βγάλει πριν το '24 με καμμία αιτιολογία. Αλλά επειδή δεν είσαι κωλόπαιδο και θεωρείς όκει το νοίκι που του δίνεις, θα συνεχίσεις να του δίνεις ΚΑΙ τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ (...αυτό να το ΤΟΝΙΣΕΙΣ για να πιάσει το νόημα χωρίς να πεις περισσότερα) μαύρα, με την προϋπόθεση πως δεν θα σε ξαναζαλίσει μέχρι το '24 και οι σχέσεις σας θα είναι απλώς τυπικές. Αν πάλι θέλει ΤΟΣΟ πολύ να φύγεις, θα του,,,κάνεις την ΧΑΡΗ, ΑΛΛΑ θα σου πληρώσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα έξοδα μετακόμισης και ,τι άλλο έξοδο προκύψει (τυχόν ποινές σε διακοπές συμβολαίων ρεύματος/τηλεφώνου) και τους τελευταίους 2 μήνες δεν θα του πληρώσεις νοίκι (τον έναν ούτως ή άλλως τον έχεις πληρώσει σε εγγύηση εξ' αρχής υποθέτω), γιατί σίγουρα πηγαίνοντας σε άλλο σπίτι θα πληρώσεις μια ώρα αρχύτερα νοίκι (αν πχ πληρώνεις κάθε πρώτη του μήνα και πας σε νέο σπίτι από τις 10 του μήνα, θα πληρώσεις "εξτρά" 20 μέρες νωρίτερα. Και φυσικά θα του ζητήσεις να σε αφήσει ΠΛΗΡΩΣ ήσυχο στην κρίσιμη εξεταστική και θα φύγεις κάπου μέσα στο φθινόπωρο (πχ κάπου Οκτώβρη με Νοέμβρη), έχοντας βρει σπίτι που σε βολεύει και όπου θα δίνεις ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ που δίνεις τώρα. Αλλιώς, να του πεις, θα κάτσεις μέχρι το '24 (κι ας φύγεις νωρίτερα στην πράξη). Το ζήτημα της εγγύησης που πλήρωσε για το ρεύμα, είναι από κάθε άποψη αστείο και κακώς έχεις επικεντρώσει εκεί και το συζητάς...(έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μεταξύ σας, αν με κάποιο τρόπο την πλήρωσε εκείνος, ας την ξεχάσει. Και το ίδιο κάνε κι εσύ). Όπως και να γίνει εγώ έχω το πάνω χέρι, δεν του χρωστάω τίποτα, 1η του μηνός πάντα έπαιρνε νοίκι, όλα στην πένα με το σπίτι, μέχρι και βάψιμο εμείς του κάναμε. Γενικά δεν μας πιάνει από πουθενά. Τώρα το τι θα επιλέξω να κανώ θα το αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Ευχαριστώ πολύ όμως για όλες αυτές τις συμβουλές.
csontheline Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Από περιέργεια, αν συνεχίσεις να καταβάλεις το ενοίκιο μέσω τραπέζης και στα επιστρέφει, θεωρείται άρνηση πληρωμής (ή κάτι τέτοιο) και μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε γρήγορη εκτέλεση απομάκρυνσης; Έστω ότι τα περνάς, αλλά δεν βλέπεις τις κινήσεις, γιατί είναι λογαριασμός μόνο για αυτό, δεν ξέρεις τα ίντερνετς μπάνκινκς (πράγματα του σατανά) κλπ.
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, csontheline είπε Από περιέργεια, αν συνεχίσεις να καταβάλεις το ενοίκιο μέσω τραπέζης και στα επιστρέφει, θεωρείται άρνηση πληρωμής (ή κάτι τέτοιο) και μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε γρήγορη εκτέλεση απομάκρυνσης; Έστω ότι τα περνάς, αλλά δεν βλέπεις τις κινήσεις, γιατί είναι λογαριασμός μόνο για αυτό, δεν ξέρεις τα ίντερνετς μπάνκινκς (πράγματα του σατανά) κλπ. Άπαξ και γίνει η κατάθεση, δεν μπορεί να θεωρηθεί άρνηση πληρωμής (ή κάτι τέτοιο). 1
BaggelhsKeras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Αδερφέ, επειδή έχω πέσει σε τέτοιου είδους ενοικιαστή, ψάξε βρες ένα άλλο σπιτάκι, στείλε πρώτα στη ΔΕΗ ή σε ποια εταιρία είσαι για διακοπή ηλεκτροδότησης γιατί κάνει από 30 μέρες και πάνω να το κόψουν, και κάνε την γιατί εκτός του ότι συγγνώμη για την έκφραση, θα σου κλάσει το άκλαστο, όμως σε θέμα ψυχολογίας θα είσαι συνεχώς με το μυαλό τι θα κάνει σήμερα, τι θα μου πει κτλπ.. Πονηρός ανθρωπάκος είναι που τρομοκρατεί φοιτητές και τα μαζεύει μαύρα. Γι'αυτό ποτέ δεν πάμε σε περίεργους ανθρώπους. Από την 1η στιγμή βλέπεις πως σου μιλάνε και κρίνεις. Αν είσαι και λίγο της πιάτσας, τον κόβεις τον άλλον. Προπάντων, πάμε σε ένα σπίτι για να μείνουμε, περνάμε εκεί μέσα τον ιδιωτικό προσωπικό μας χώρο και χρόνο. Αν δεν ήμαστε άνετοι και ευχαριστημένοι με αυτό, ποια η ουσία να μένουμε. Καλή τύχη φιλαράκο, και ελπίζω να βρεις την άκρη. ΥΓ: Με την εγγύηση δεν μπορεί να κάνει κάτι, διότι παντού φαίνεται και θα φαίνεται ότι εσύ με τον αριθμό ΑΦΜ, ΑΔΤ και αριθμό παροχής, πλήρωσες 130 ευρώ. Άρα και ρεύμα να μην αφήσεις να καλύψει το ποσό, η επιστροφή νόμιμα και χωρίς κάτι τρίτο, θα επιστραφούν σε εσένα. 1
KouMasGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, BaggelhsKeras είπε Αδερφέ, επειδή έχω πέσει σε τέτοιου είδους ενοικιαστή, ψάξε βρες ένα άλλο σπιτάκι, στείλε πρώτα στη ΔΕΗ ή σε ποια εταιρία είσαι για διακοπή ηλεκτροδότησης γιατί κάνει από 30 μέρες και πάνω να το κόψουν, και κάνε την γιατί εκτός του ότι συγγνώμη για την έκφραση, θα σου κλάσει το άκλαστο, όμως σε θέμα ψυχολογίας θα είσαι συνεχώς με το μυαλό τι θα κάνει σήμερα, τι θα μου πει κτλπ.. Πονηρός ανθρωπάκος είναι που τρομοκρατεί φοιτητές και τα μαζεύει μαύρα. Γι'αυτό ποτέ δεν πάμε σε περίεργους ανθρώπους. Από την 1η στιγμή βλέπεις πως σου μιλάνε και κρίνεις. Αν είσαι και λίγο της πιάτσας, τον κόβεις τον άλλον. Προπάντων, πάμε σε ένα σπίτι για να μείνουμε, περνάμε εκεί μέσα τον ιδιωτικό προσωπικό μας χώρο και χρόνο. Αν δεν ήμαστε άνετοι και ευχαριστημένοι με αυτό, ποια η ουσία να μένουμε. Καλή τύχη φιλαράκο, και ελπίζω να βρεις την άκρη. ΥΓ: Με την εγγύηση δεν μπορεί να κάνει κάτι, διότι παντού φαίνεται και θα φαίνεται ότι εσύ με τον αριθμό ΑΦΜ, ΑΔΤ και αριθμό παροχής, πλήρωσες 130 ευρώ. Άρα και ρεύμα να μην αφήσεις να καλύψει το ποσό, η επιστροφή νόμιμα και χωρίς κάτι τρίτο, θα επιστραφούν σε εσένα. Δεν ήταν έτσι τόσα χρόνια, τώρα ξαφνικά λόγω της κόρης που θέλει να έρθει στην πόλη, έγινε άλλος άνθρωπος. Αλλά ναι αυτό κοιτάμε κυρίως, να φύγουμε λόγω του ψυχολογικού. Να σαι καλα.
washcloud Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, csontheline είπε Από περιέργεια, αν συνεχίσεις να καταβάλεις το ενοίκιο μέσω τραπέζης και στα επιστρέφει, θεωρείται άρνηση πληρωμής (ή κάτι τέτοιο) και μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε γρήγορη εκτέλεση απομάκρυνσης; Έστω ότι τα περνάς, αλλά δεν βλέπεις τις κινήσεις, γιατί είναι λογαριασμός μόνο για αυτό, δεν ξέρεις τα ίντερνετς μπάνκινκς (πράγματα του σατανά) κλπ. ...αν συνεχίσεις να καταβάλλεις το ενοίκιο και στα επιστρέφει και ζητήσει διαταγή απόδοσης μισθίου (η fast-track διαδικασία ενός μηνός και κάτι ψιλών, όταν κάποιος ΔΕΝ συνεχίζει να καταβάλλει ενοίκιο), θα του ρίξουν πρόστιμο "λόγω υπέρμετρης μαλακίας στον εγκέφαλο" :ρ 4 ώρες πριν, KouMasGR είπε Δεν ήταν έτσι τόσα χρόνια, τώρα ξαφνικά λόγω της κόρης που θέλει να έρθει στην πόλη, έγινε άλλος άνθρωπος. ...χμμμμ...Ένα-ένα τα λες...Άρα πραγματικά το θέλει για "ιδιοκατοίκηση" - μόνο που (πιθανώς) δεν ξέρει τί του γίνεται με το συγκεκριμένο ζήτημα (...το ότι θέλει να το κατοικήσει η κόρη του, δεν σημαίνει ότι έχει και δικαίωμα να στο ζητάει, την στιγμή που έχει ένα συμβόλαιο με εσένα, το οποίο τιμάς, όπως λες, στο ακέραιο...). Τεσπα, αν όντως θες να την κάνεις (γούστο σου και καπέλο σου), μετά από τις "εξελίξεις" (=δεν γουστάρεις "μανούρα" - την οποία πάντως μπορείς να την αποφύγεις και με ένα εξώδικο, το οποίο πιθανότατα θα τον κάνει να το "βουλώσει", ΑΝ δεν "παίρνει από λόγια"), τουλάχιστον ζήτα του αυτά που λέγαμε για το "ξεβόλεμα", και ή που θα στα δώσει (αν καίγεται), ή που θα λήξει εκεί το θέμα (αν δεν είναι τρελός να χάσει γύρω στο χιλιάρικο plus) και θα σ' αφήσει (χμ) στην ησυχία σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα