Charismo Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου https://store.bandainamcoent.eu/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-messmer-the-impaler-sukajan-black-l/ Για τους μερακλήδες. 2
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Στις 25/3/2025 στις 4:45 ΜΜ, ison είπε Παίδες death stranding 2 Ελλάδα έχει βγει πουθενά για preorder? Στο Γερμανό έχει βγει για να σου στείλουν ειδοποίηση. https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/sony-death-stranding-2-on-the-beach-collector-s-edition-playstation-5_4819667 Εβαλα παραγγελια τελικα και στο πλαισιο, γιατι το gamestation προσωπικα δεν το γνωριζω (αν και εχω και εκει παραγγελια) Λογικα αυριο θα πρεπει να εχω νεοτερα για την αποστολη της παραγγελιας 1
Charismo Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Από gamestation έχω παραγγείλει πολλές φορές και είναι εξαιρετικοί. Έχω βρει σπάνιες editions σε καλές τιμές κατά καιρούς. Δεν θυμάμαι ποτέ βέβαια να έχω προπαραγγείλει κάτι, οπότε δεν γνωρίζω τους χρόνους παράδοσης στο release.
nikosspeed Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Collector death stranding 2 από πλαίσιο κανονικά ποτέ παραλαμβάνουμε ; 24 η 26 του μήνα ;
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nikosspeed είπε Collector death stranding 2 από πλαίσιο κανονικά ποτέ παραλαμβάνουμε ; 24 η 26 του μήνα ; Α όντως, 26 έχει κυκλοφορία. Θα δείξει όμως μήπως κάνουν λάθος... Και δεν μου κολλούσε η μέρα για release. Πάντα Πέμπτη βγάζει τα παιχνίδια η sony Επεξ/σία 23 Ιουνίου από SabotazNic
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Δεν έχει early access η collector's; Σωστα, το γράφει στην εικόνα της collectors
noFEARgr Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Aκομα καμια ειδοποιηση και υποτιθεται αυριο ανοιγει... Απορω αν το γνωριζουν κιολας...
CarbonFibre Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Aκομα καμια ειδοποιηση και υποτιθεται αυριο ανοιγει... Απορω αν το γνωριζουν κιολας... Το console club ανέβασε στα social του ότι είχαν ενημέρωση από Sony για μικρή καθυστέρηση . Θα ενημερώσουν με νέα ανακοίνωση. Αν είναι από Sony θα ισχύει ίσως και για τους άλλους Επεξ/σία 23 Ιουνίου από CarbonFibre 1
noFEARgr Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, CarbonFibre said: Το console club ανέβασε στα social του ότι είχαν ενημέρωση από Sony για μικρή καθυστέρηση . Θα ενημερώσουν με νέα ανακοίνωση. Αν είναι από Sony θα ισχύει ίσως και για τους άλλους Τοτε για ποιο λογο βαζουν για early access. Κοροιδια ... Aν δεν στειλουν και αυριο θα ακυρωσω, και παμε για digital . ( Eτσι και αλλιως το παιχνιδι digital ειναι στην collectors ) Επεξ/σία 23 Ιουνίου από noFEARgr
rovgio Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Τοσο ωραια σχεδιασμενη φιγουρα δεν μπορουσαν να φτιαξουν λιγο καλυτερα τις ενωσεις των κομματιων? Ειδικα κ με την απουσια physical του παιχνιδιου κ steelbook-artbook? Απο το κακο στο χειροτερο οι συλλεκτικες. 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Επικοινώνησαν από πλαίσιο, υπάρχει καθυστέρηση παραλαβής από την sony, οπότε άγνωστο πότε θα παραλάβουν και αυτοί... 1
noFEARgr Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Στο plaisio μου ειπαν οτι ουτε καν 26 δεν θα το εχουν . Γλίτωσα ενα 160αρη , απο βιντεο εξαλλου ειδα οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο η συλλεκτικη εκδοση
dim_plo Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Καλησπέρα. Δέχτηκα κλήση από τον ΓΕΡΜΑΝΟ για ενημέρωση σχετικά με συνολική καθυστέρηση κυκλοφορίας της συλλεκτικής έκδοσης του PS5 controller του Death Stranding 2. Ισχυρίστηκαν πως η SONY δεν έχει δώσει συγκεκριμένη νέα ημερομηνία λανσαρίσματος. Αναμονή μέχρι νεωτέρας, σίγουρα μετά τις 26/6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα