Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Καλησπέρα.

Δέχτηκα κλήση από τον ΓΕΡΜΑΝΟ για ενημέρωση σχετικά με συνολική καθυστέρηση κυκλοφορίας της συλλεκτικής έκδοσης του PS5 controller του Death Stranding 2.

Ισχυρίστηκαν πως η SONY δεν έχει δώσει συγκεκριμένη νέα ημερομηνία λανσαρίσματος.

Αναμονή μέχρι νεωτέρας, σίγουρα μετά τις 26/6.

Καλά, δεν πιστεύω να μην τα έχουμε για τις 26. Πιθανών να παραλάβουν όλες τις εκδόσεις σήμερα-αύριο και να ξεκινήσουν να τα στέλνουν στα καταστήματα. 

Btw πότε έκανες παραγγελία το χειριστήριο? Εγώ δεν είχα ενημέρωση από Γερμανό. 23/05 περίπου στις 12 το μεσημέρι η δικιά μου. 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 minutes ago, SabotazNic said:

Btw πότε έκανες παραγγελία το χειριστήριο? Εγώ δεν είχα ενημέρωση από Γερμανό.

Κυριολεκτικά ίδια ημέρα και ώρα με τη δική σου. 😅

Ίδωμεν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 23/06/2025 at 21:06, dim_plo said:

Καλησπέρα.

Δέχτηκα κλήση από τον ΓΕΡΜΑΝΟ για ενημέρωση σχετικά με συνολική καθυστέρηση κυκλοφορίας της συλλεκτικής έκδοσης του PS5 controller του Death Stranding 2.

Ισχυρίστηκαν πως η SONY δεν έχει δώσει συγκεκριμένη νέα ημερομηνία λανσαρίσματος.

Αναμονή μέχρι νεωτέρας, σίγουρα μετά τις 26/6.

Bump.

Screenshot_20250625_125509_Gallery.jpg.c9dc90bd0615e256974b258369836cb2.jpg

Βλέπω, τελικά, να παραλαμβάνουμε στην αρχική ημερομηνία λανσαρίσματος. 😀

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dim_plo είπε

Bump.

Screenshot_20250625_125509_Gallery.jpg.c9dc90bd0615e256974b258369836cb2.jpg

Βλέπω, τελικά, να παραλαμβάνουμε στην αρχική ημερομηνία λανσαρίσματος. 😀

Αυτό το μήνυμα δεν σου είχε έρθει τότε με την παραγγελία? Εμένα δεν ήρθε κάτι σήμερα. 

Στις 23/6/2025 στις 7:45 ΠΜ, Charismo είπε

Από gamestation έχω παραγγείλει πολλές φορές και είναι εξαιρετικοί. Έχω βρει σπάνιες editions σε καλές τιμές κατά καιρούς.

Δεν θυμάμαι ποτέ βέβαια να έχω προπαραγγείλει κάτι, οπότε δεν γνωρίζω τους χρόνους παράδοσης στο release.

Θυμάσαι αν οι συλλεκτικές ήταν στα αγγλικά? Εννοώ τα εξωτερικά χαρτόνι κτλ. Με πήραν από gamestation ότι έφυγε η παραγγελία 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
9 minutes ago, SabotazNic said:

Αυτό το μήνυμα δεν σου είχε έρθει τότε με την παραγγελία?

Όχι. Το ίδιο είχε συμβεί και με 2 πρόσφατες προπαραγγελίες μου από εκεί (NSW2, Mario Kart World).

Έλαβα το μήνυμα την ημέρα που παρέλαβαν από τον προμηθευτή (την προηγούμενη της επίσημης ημέρας κυκλοφορίας).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dim_plo είπε

Όχι. Το ίδιο είχε συμβεί και με 2 πρόσφατες προπαραγγελίες μου από εκεί (NSW2, Mario Kart World).

Έλαβα το μήνυμα την ημέρα που παρέλαβαν από τον προμηθευτή (την προηγούμενη της επίσημης ημέρας κυκλοφορίας).

Α σωστά, ούτε εγώ έλαβα sms. Οκ, νόμιζα έρχεται όπως και να έχει όταν βάζεις παραγγελία 

@dim_plo στο σαιτ σου φαίνεται η παραγγελία ακόμα καταχωρημένη? Μόλις μίλησα μαζί τους, μου είπαν ότι καθυστερεί η παραλαβή από αυτούς 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
11 minutes ago, error14 said:

Ήρθε σε κανέναν του Death Stranding 2?

Παρέλαβα (controller) σήμερα, στις 10:00. Αγορά από ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα από πλαίσιο δεν έχει προχωρήσει καθόλου. Τους έστειλα και μήνυμα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμη. Μου αρέσει θα είχαμε 48 ώρες early access. Τελικά 48 ώρες μετά θα παίξουμε.

-Ενημερώθηκα τελικά ότι θα παραλάβω αύριο 

Επεξ/σία από nikosspeed
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...