CarbonFibre Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2025 στις 4:45 ΜΜ, ison είπε Παίδες death stranding 2 Ελλάδα έχει βγει πουθενά για preorder? Στο Γερμανό έχει βγει για να σου στείλουν ειδοποίηση. Είδα ότι το έβαλε το gamestation. https://www.gamestation.gr/el/coming-soon/death-stranding-2-on-the-beach-collectors-edition-me-ellinikoys-ypotitloys-ps5.html Επεξ/σία 22 Μαϊου από CarbonFibre
CarbonFibre Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Το yotei μόνο από Γερμανό είχε βγει, ε; Προς το παρόν νομίζω ναι. Μπορεί να το βγάλει και κάποιος άλλος μέχρι Οκτώβρη αλλά σίγουροι δεν μπορούμε να ήμαστε. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Το έβαλε ο Γερμανός προπαραγγελία το controller του Death Stranding. Ασύρματο Χειριστήριο SONY DualSense PS5 Death Stranding 2 Limited Edition - PS5 Αξεσουάρ - ΓΕΡΜΑΝΟΣ 1 1
dim_plo Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 34 minutes ago, Vasilis 07 said: Το έβαλε ο Γερμανός προπαραγγελία το controller του Death Stranding. Αν θέλεις δωρεάν ένα εκπτωτικό κουπόνι των 5€, στείλε μου PM. Ένα ελάχιστο ευχαριστώ για το upload. 😉 1
Charismo Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) Άνοιξαν οι προπαραγγελίες της Monolith Edition του Expedition 33. https://www.lacedrecords.co/products/clair-obscur-expedition-33-monolith-set Περιλαμβάνει όλα τα φυσικά περιεχόμενα της Collector’s χωρίς το παιχνίδι. Είναι για όσους δεν πρόλαβαν την Collector’s και δεν είναι limited. Οι παραγγελίες θα κρατήσουν μέχρι τις 12 Ιουνίου και οι αποστολές θα ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Επεξ/σία 23 Μαϊου από Charismo 1
L-Griever Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 ώρα πριν, Charismo είπε Άνοιξαν οι προπαραγγελίες της Monolith Edition του Expedition 33. https://www.lacedrecords.co/products/clair-obscur-expedition-33-monolith-set Περιλαμβάνει όλα τα φυσικά περιεχόμενα της Collector’s χωρίς το παιχνίδι. Είναι για όσους δεν πρόλαβαν την Collector’s και δεν είναι limited. Οι παραγγελίες θα κρατήσουν μέχρι τις 12 Ιουνίου και οι αποστολές θα ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Σημείωση για το παραπάνω συλλεκτικό. Υπάρχει και στην Pix n Love που νομίζω θα είναι καλύτερο να αγοράσει κανείς από Γαλλία που είναι στην EE. Η Laced βρίσκεται στην Αγγλία και δεν νομίζω να βολέψει μιας και πιθανότατα να υπάρξουν εξτρά χρεώσεις. Όπως και να έχει, είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση για όσους το έχασαν. Θα ήταν ακόμα καλύτερο να κάνανε και για την Lumiere έκδοση για όσους δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω λεφτά. Πέρα αυτό μην αγοράσει κανείς από scalpers γιατί ήδη βγήκανε να πουλήσουν εδώ αλλά και στο εξωτερικό. 1
CarbonFibre Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Μεταφορικά σχεδόν 50 ευρώ από Pix n love. Είναι και EE τρομάρα τους.
Charismo Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Από Laced Records ήταν 30€. Επίσης η Pix n Love έχει κακή φήμη με χτυπημένες collectors σε site που διάβασα και κακό customer service. Να διευκρινίσω πως δεν έχω εμπειρία προσωπική. 1
L-Griever Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Έτσι πως τσέκαρα τις τιμές από τις δυο ιστοσελίδες βγαίνουν: Laced Records -> 152.90 Ευρώ δηλαδή (121.95 + 30.95) συνολικά με φόρους και μεταφορικά έξοδα. Υποτίθεται χρησιμοποιούν το σύστημα IOSS αλλά έχουν ακουστεί προβλήματα με τελωνεία κτλ και ότι η Laced δεν δεχόταν να διορθώσει το λάθος σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από ξένους. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος/α από εδώ που να έχει αγοράσει από κει για να πει την γνώμη. Pix n Love -> 160,15 Ευρώ δηλαδή (123.99 + 36.16) και αυτό λόγω μάλλον μεταφορικής αλλά και όγκου. Οι μεταφορικές για περίεργο λόγο έχουν γίνει ακριβές για την EE. Οι λίγες παραγγελίες που έχω κάνει στην Pix n Love μέχρι στιγμής ήρθαν οκ σε καλή κατάσταση. Το μοναδικό μεγάλο δέμα που έχω πάρει από τότε, τα μεταφορικά κόστιζαν 30 κάτι ενώ τώρα πάει κατά 36 και κάτι. Θα συμφωνήσω όμως με τους άλλους για το θέμα με την εξυπηρέτηση πελατών γιατί απαντάνε υπερβολικά αργά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα αλλά η τελευταία φορά που πήρα από αυτούς ήταν το 2023. Ο καθένας διαλέγει από που θα πάρει και φυσικά για περισσότερη ασφάλεια μέσω Paypal αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα καλύψει αφού το διάστημα για να το στείλουν μάλλον θα ξεπεράσει τους 6 μήνες οπότε μόνο η τράπεζα λογικά θα καλύψει αν προκύψει κάποιο πρόβλημα.
Ντινος21 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Αν δεν κανω λαθος η Laced Records ειναι στην Αγγλια οποτε θα πληρωσεις και τελωνειο μιας και δεν ειναι πια στην Ευρωπη.
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Το πρωί με πήραν τηλ από πλαίσιο για την διαθεσιμότητα της nightreign collectors, αλλά ακύρωσα γτ έτσι και αλλιώς την περιμένω από bandai. Ελπίζω αύριο να μπει Ελλάδα, να την έχω την Παρασκευή ή αν έρθει κάνα σμσ αργότερα από acs για την παραλαβή της, τότε και αύριο. Βλέπω εξωτερικό έχουν ξεκινήσει να παραλαμβάνουν την deluxe.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα