Spiiros20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω στο ινσομνια και είναι και 1:39 την νύχτα και δουλεύω σε 4 ώρες οπότε συγγνώμη αν σας κουράσει ο τρόπος που γράφω. Είμαι 20 χρόνων τα έκλεισα πριν 3 εβδομάδες όταν έδινε η φουρνιά Μ πανελλήνιες έδωσα και γω και πέρασα στο ΠΑΔΑ λογιστική χρηματοοικονομική μια σχολή που δεν με ένοιαζε τόσο αλλά εξαιτίας ότι ο πατέρας Μ έχει λογιστικό γραφείο με ώθησε να πάω εκεί δυστυχώς πάντα εγώ ειχα μια τεράστια αγάπη στην ιστορία πάντα διάβαζα και την μελετούσα έτσι αποφάσισα να δώσω ξανα πανελλήνιες το 2023 για ιστορικό αρχαιολογικό σε όποια πόλη περάσω το ξέρω ότι αυτό δεν είναι η πιο συνετή επιλογή (μου το θυμίζουν καθημερινά οι γονείς μου οι γνωστοί Μ και γενικά σε όποιον το λέω)και τώρα που έκανα και θερινά μαθήματα μου φάνηκαν παλούκι διότι ουσιαστικά εγώ δεν είχα ξανακάνει αρχαία και λατινικά γτ ήμουνα Οικονομικά ανησυχώ πολύ για τα τρία χρόνια που "έχασα" και ιδίως ότι αν δεν περάσω στον τόπο κατοικίας μου θα είμαι με παιδιά 18 χρόνων και φοβάμαι ότι θα είμαι ολομόναχος λόγο διάφορα ηλικίας πέρα από αυτό το ξέρω ότι ο ιστορικός -αρχαιολογος δεν είναι το πιο κερδοφόρο επάγγελμα αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω στην λογιστική είναι τόσο βαρετή και όταν σκέφτομαι να το κάνω για όλη την υπόλοιπη ζωή μου μια πιάνει σχεδόν κρίση πανικού.Εσεις τι θα κάνατε στην θέση μου; Όλες οι γνώμες αποδέκτες αρκεί να μην είναι προσβλητικές
bill999r Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Ρε φίλε ημαρτον 20 χρόνων είσαι. Όλη η ζωή δική σου. Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν παραμείνεις λογιστική που την σιχαίνεσαι θα είσαι δυστυχής. Όσο για την ηλικιακή διαφορά με τους συμφοιτητές ελπίζω να αστειεύεσαι.... 6
Manolo7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 στη λογιστικη παντως και η χαρα της ζωης να εισαι, 2 μηνακια σε λογιστικο γραφειο θα σε ριξουν στα βαρια 😅 οποτε βαλε μπρος για την ιστορια
Spiiros20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, bill999r είπε Ρε φίλε ημαρτον 20 χρόνων είσαι. Όλη η ζωή δική σου. Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν παραμείνεις λογιστική που την σιχαίνεσαι θα είσαι δυστυχής. Όσο για την ηλικιακή διαφορά με τους συμφοιτητές ελπίζω να αστειεύεσαι.... Κοίτα δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά ναι ξέρω ότι τρία χρόνια διαφοράς δεν είναι πολύ αλλά αλλιώς ακούγεται το 34-37 που δεν φαίνεται καμιά διαφορά και αλλιώς το 12-15 και πιστεύω ότι 18-21 βρίσκεται περίπου στην δεύτερη κατηγορία και η αλήθεια είναι ότι νιώθω ότι έχω χάσει 3 χρόνια φοιτητικής ζωής και θέλω να μπορώ να συνδεθώ με τα παιδιά που θα είμαι στην ίδια σχολή να πηγαίνω σε πάρτι και λοιπά και να κάνουμε ουσιαστική παρέα κατά 99% έχεις δίκιο ότι δεν είναι μεγάλη διαφορά και ότι θα μπορώ να κάνω κανονική παρέα μαζί τους απλά έχω συνηθίσει από την εποχή που πήγαινα σχολείο να συναναστρέφομαι κυρίως με άτομα στην ηλικία μου και απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο όταν ακούω ότι έχουν γεννηθεί το 2005 😂 8 λεπτά πριν, Manolo7 είπε στη λογιστικη παντως και η χαρα της ζωης να εισαι, 2 μηνακια σε λογιστικο γραφειο θα σε ριξουν στα βαρια 😅 οποτε βαλε μπρος για την ιστορια Γαμησετα φίλε μου αυτό το είδα κυρίως και από τα παιδιά που σπουδάζουν εκεί όταν τους έλεγες γτ μπήκες λογιστική ποτέ κανείς δεν έλεγε γτ το γουστάρω όλοι λέγανε περίπου το ίδιο ότι και καλά σίγουρη δουλειά και τέτοια γενικά αυτό το φαινόμενο το παρατηρείς κυρίως στις οικονομικές σχολές σε όλες τις άλλες φαίνεται ότι το γουστάρουν περισσότερο
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 hour ago, Spiiros20 said: απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο όταν ακούω ότι έχουν γεννηθεί το 2005 Ε ναι! 2005 με 2002 τρελή διαφορά. Δύσκολα θα μπορείς να κάνεις παρέα με 18 χρονών παιδιά στην ώριμη ηλικία των 21. Γράψου καλύτερα ΚΑΠΗ.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Spiiros20 είπε Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω στο ινσομνια και είναι και 1:39 την νύχτα και δουλεύω σε 4 ώρες οπότε συγγνώμη αν σας κουράσει ο τρόπος που γράφω. Είμαι 20 χρόνων τα έκλεισα πριν 3 εβδομάδες όταν έδινε η φουρνιά Μ πανελλήνιες έδωσα και γω και πέρασα στο ΠΑΔΑ λογιστική χρηματοοικονομική μια σχολή που δεν με ένοιαζε τόσο αλλά εξαιτίας ότι ο πατέρας Μ έχει λογιστικό γραφείο με ώθησε να πάω εκεί δυστυχώς πάντα εγώ ειχα μια τεράστια αγάπη στην ιστορία πάντα διάβαζα και την μελετούσα έτσι αποφάσισα να δώσω ξανα πανελλήνιες το 2023 για ιστορικό αρχαιολογικό σε όποια πόλη περάσω το ξέρω ότι αυτό δεν είναι η πιο συνετή επιλογή (μου το θυμίζουν καθημερινά οι γονείς μου οι γνωστοί Μ και γενικά σε όποιον το λέω)και τώρα που έκανα και θερινά μαθήματα μου φάνηκαν παλούκι διότι ουσιαστικά εγώ δεν είχα ξανακάνει αρχαία και λατινικά γτ ήμουνα Οικονομικά ανησυχώ πολύ για τα τρία χρόνια που "έχασα" και ιδίως ότι αν δεν περάσω στον τόπο κατοικίας μου θα είμαι με παιδιά 18 χρόνων και φοβάμαι ότι θα είμαι ολομόναχος λόγο διάφορα ηλικίας πέρα από αυτό το ξέρω ότι ο ιστορικός -αρχαιολογος δεν είναι το πιο κερδοφόρο επάγγελμα αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω στην λογιστική είναι τόσο βαρετή και όταν σκέφτομαι να το κάνω για όλη την υπόλοιπη ζωή μου μια πιάνει σχεδόν κρίση πανικού.Εσεις τι θα κάνατε στην θέση μου; Όλες οι γνώμες αποδέκτες αρκεί να μην είναι προσβλητικές Είσαι 20 χρονών και οι 18 χρονών είναι παιδιά ,ενώ εσύ είσαι βετεράνος ξέρωγω. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Εγώ θα πω απλά προσοχή σε δύο πράγματα, αν και από ό,τι φαίνεται ο TS τα έχει ήδη υπόψη: 1. Αλλάζεις κατεύθυνση -με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε επίπεδο προετοιμασίας σε άλλα μαθήματα με τα οποία δεν είχες καμία επαφή- και πηγαίνεις στη φωλιά της παπαγαλίας. Η παπαγαλία γενικά είναι κυρίαρχη στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά η πάλαι ποτέ Γ' Δέσμη είναι το απόγειο. Τριτοδεσμίτης εδώ. 2. Σε ενδιαφέρει σχολή με εξαιρετικά προβληματική επαγγελματική αποκατάσταση και ήδη τεράστιο αριθμό αποφοίτων και φοιτητών. Το αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως ένας νέος άνθρωπος δεν θέλει να ξεκινήσει με αγχομαχητό τις σπουδές του, και υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα γιατί δεν πρέπει να σπουδάσει κανείς κάτι που δεν τον ενδιαφέρει (κάθε χρόνο έχουμε νήματα από ανθρώπους που πήγαν σε μια σχολή που α) δεν τους συγκινούσε ως αντικείμενο και β) δεν είχαν ιδέα τι θα βρουν εκεί και τι θα κάνουν βγαίνοντας, με αποτέλεσμα να χρωστάνε στο 4ο έτος τα μισά και πλέον μαθήματα και να τους φαίνεται βουνό η συνέχεια) όμως εξίσου σοβαρό πρόβλημα είναι να πας σε μια σχολή με εφιαλτικά μικρή απορρόφηση και καμία αγορά εργασίας πέρα του να ελπίζεις σε προσλήψεις από το δημόσιο. Καταλαβαίνω, επίσης, πως η έννοια της στρωμένης δουλειάς δεν λέει κάτι σε ένα νέο άνθρωπο. Είναι, όμως, ειδικά στο τωρινό οικονομικό/κοινωνικό περιβάλλον, μια διόλου αμελητέα παράμετρος. Τα γράφω αυτά γιατί, συμπτωματικά, μίλησα σε διημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού σε ιδιωτικό σχολείο (και πραγματικά έπαθα σοκ με το πόσο στα τυφλά και τα κουτουρού επιλέγουν τα παιδιά πού και γιατί θα πάνε να σπουδάσουν) και, στην ομάδα μου (Γ' Δέσμη το λέγαμε στην εποχή μου, τώρα το λένε 3η Κατεύθυνση ή 3ο Δρόμο προς το Σοσιαλισμό ή κάπως έτσι, ανάλογα με το ποια "εκπαιδευτική μεταρρύθμιση" τρέχει στην παρούσα φάση...) είχαμε και μια αρχαιολόγο, απόφοιτο του ιστορικού αρχαιολογικού, και περιέγραψε μια, επιεικώς, ζοφερή κατάσταση. Όχι πως το πρόβλημα της μαζικής παραγωγής αποφοίτων σε ειδικότητες με μηδαμινή απορρόφηση είναι πρόβλημα μόνο του ιστορικού/αρχαιολογικού. Δεν τα γράφω αυτά για να αποθαρρύνω τον TS, αλλά γιατί πιστεύω πως, όταν παίρνουμε αποφάσεις που έχουν την προοπτική να επηρεάσουν σοβαρά το μέλλον μας, αυτές τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνουμε με ανοιχτά μάτια και ανοιχτά μυαλά, έχοντας κατά το δυνατόν ρεαλιστική εικόνα του πού πάμε και τι δυσκολίες -αναπόφευκτα- θα αντιμετωπίσουμε. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσεις. 5
magnam Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Αγαπητέ νηματοθέτη, αν και λάτρευα τη Σχολή στην οποία είχα περάσει, έχω βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση με σένα. Είμαι στρατιωτικός, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, αλλά ανέκαθεν λάτρευα την ιστορία και αποφάσισα σε κάποια φάση της ζωής μου να το κυνηγήσω. Τώρα κάνω το διδακτορικό μου. Δεν πρόκειται να σε προτρέψω προς την αντίθετη κατεύθυνση διότι γνωρίζω πολύ καλά αυτή την αγάπη για την ιστορία. Απλά θα σε ενημερώσω σχετικά με τον τομέα αυτό σήμερα. Η ιστορία πλέον είναι ένας τομέας που επαγγελματικά ταυτίζεται με την ακαδημαϊκότητα. Αν θέλεις να αποκατασταθείς επαγγελματικά ως ιστορικός, πρέπει να επενδύσεις πολύ χρόνο και χρήμα σε σπουδές. Αρχικά καλό βαθμό πτυχίου και ύστερα μεταπτυχιακά, διδακτορικά, δημοσιεύσεις και τα συναφή. Μη βλέπεις, δηλαδή, το ιστορικό αρχαιολογικό ως μια τετραετή σχολή. Δες το ως μια τουλάχιστον δεκαετία σπουδών και έρευνας, ειδάλλως δεν πρόκειται ποτέ να βρεις δουλειά. Σε περίπτωση που έχεις πιο χαμηλές βλέψεις, π.χ. να διοριστείς απλά ως καθηγητής σε κάποιο γυμνάσιο, να σε ενημερώσω ότι δυστυχώς στην Ελλάδα τις θέσεις αυτές τις καλύπτουν απλοί φιλόλογοι (οι οποίοι είναι τόσο ιστορικοί όσο και οι χημικοί είναι αστροφυσικοί). Εν ολίγοις, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος μιας και δεν κονταροχτυπιέσαι μόνο με τους συναδέλφους σου, αλλά με μια ολόκληρη στρατιά Ούρουκ Χάι. Κατ' επέκταση, η ακαδημαϊκότητα είναι μονόδρομος για έναν ιστορικό τη σήμερον ημέρα. Αν είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις τουλάχιστον μία δωδεκαετία σε αυτό (και να πληρώσεις τα αντίστοιχα ποσά), θα σου πω ναι, προσπάθησέ το! Αλλά εάν ηλπιζες να πάρεις απλά ένα πτυχίο στα τέσσερα χρόνια και να σταματήσεις εκεί την πορεία σου, τότε όχι, θα έχεις κάνει απλά μια τρύπα στο νερό. 5
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Πήγαινε Ιστορικό αρχαιολογικό και αφου σου αρέσει η ιστορία , μετά γίνε ξεναγός να το συνδυάσεις
Kagome Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Δες αυτό. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από Kagome
velociraptoras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, Spiiros20 είπε Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω στο ινσομνια και είναι και 1:39 την νύχτα και δουλεύω σε 4 ώρες οπότε συγγνώμη αν σας κουράσει ο τρόπος που γράφω. Είμαι 20 χρόνων τα έκλεισα πριν 3 εβδομάδες όταν έδινε η φουρνιά Μ πανελλήνιες έδωσα και γω και πέρασα στο ΠΑΔΑ λογιστική χρηματοοικονομική μια σχολή που δεν με ένοιαζε τόσο αλλά εξαιτίας ότι ο πατέρας Μ έχει λογιστικό γραφείο με ώθησε να πάω εκεί δυστυχώς πάντα εγώ ειχα μια τεράστια αγάπη στην ιστορία πάντα διάβαζα και την μελετούσα έτσι αποφάσισα να δώσω ξανα πανελλήνιες το 2023 για ιστορικό αρχαιολογικό σε όποια πόλη περάσω το ξέρω ότι αυτό δεν είναι η πιο συνετή επιλογή (μου το θυμίζουν καθημερινά οι γονείς μου οι γνωστοί Μ και γενικά σε όποιον το λέω)και τώρα που έκανα και θερινά μαθήματα μου φάνηκαν παλούκι διότι ουσιαστικά εγώ δεν είχα ξανακάνει αρχαία και λατινικά γτ ήμουνα Οικονομικά ανησυχώ πολύ για τα τρία χρόνια που "έχασα" και ιδίως ότι αν δεν περάσω στον τόπο κατοικίας μου θα είμαι με παιδιά 18 χρόνων και φοβάμαι ότι θα είμαι ολομόναχος λόγο διάφορα ηλικίας πέρα από αυτό το ξέρω ότι ο ιστορικός -αρχαιολογος δεν είναι το πιο κερδοφόρο επάγγελμα αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω στην λογιστική είναι τόσο βαρετή και όταν σκέφτομαι να το κάνω για όλη την υπόλοιπη ζωή μου μια πιάνει σχεδόν κρίση πανικού.Εσεις τι θα κάνατε στην θέση μου; Όλες οι γνώμες αποδέκτες αρκεί να μην είναι προσβλητικές το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί είναι η διαφορά ηλικίας, που δε φαίνεται καν. Αν θες τη γνωμη μου αρχικά τέλειωσε τη σχολή ωστε να εχεις μια καβατζα επαγγελματικά, και μετά ειτε να επιλέξεις καποιο μεταπτυχιακό προς αλλη πιο ενδιαφέρουσα από τη λογιστική κατευθυνση είτε να δωσεις κατατακτήριες για ιστορικό αρχαιολογικό. 1
Spiiros20 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 6/8/2022 στις 11:28 ΠΜ, magnam είπε Αγαπητέ νηματοθέτη, αν και λάτρευα τη Σχολή στην οποία είχα περάσει, έχω βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση με σένα. Είμαι στρατιωτικός, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, αλλά ανέκαθεν λάτρευα την ιστορία και αποφάσισα σε κάποια φάση της ζωής μου να το κυνηγήσω. Τώρα κάνω το διδακτορικό μου. Δεν πρόκειται να σε προτρέψω προς την αντίθετη κατεύθυνση διότι γνωρίζω πολύ καλά αυτή την αγάπη για την ιστορία. Απλά θα σε ενημερώσω σχετικά με τον τομέα αυτό σήμερα. Η ιστορία πλέον είναι ένας τομέας που επαγγελματικά ταυτίζεται με την ακαδημαϊκότητα. Αν θέλεις να αποκατασταθείς επαγγελματικά ως ιστορικός, πρέπει να επενδύσεις πολύ χρόνο και χρήμα σε σπουδές. Αρχικά καλό βαθμό πτυχίου και ύστερα μεταπτυχιακά, διδακτορικά, δημοσιεύσεις και τα συναφή. Μη βλέπεις, δηλαδή, το ιστορικό αρχαιολογικό ως μια τετραετή σχολή. Δες το ως μια τουλάχιστον δεκαετία σπουδών και έρευνας, ειδάλλως δεν πρόκειται ποτέ να βρεις δουλειά. Σε περίπτωση που έχεις πιο χαμηλές βλέψεις, π.χ. να διοριστείς απλά ως καθηγητής σε κάποιο γυμνάσιο, να σε ενημερώσω ότι δυστυχώς στην Ελλάδα τις θέσεις αυτές τις καλύπτουν απλοί φιλόλογοι (οι οποίοι είναι τόσο ιστορικοί όσο και οι χημικοί είναι αστροφυσικοί). Εν ολίγοις, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος μιας και δεν κονταροχτυπιέσαι μόνο με τους συναδέλφους σου, αλλά με μια ολόκληρη στρατιά Ούρουκ Χάι. Κατ' επέκταση, η ακαδημαϊκότητα είναι μονόδρομος για έναν ιστορικό τη σήμερον ημέρα. Αν είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις τουλάχιστον μία δωδεκαετία σε αυτό (και να πληρώσεις τα αντίστοιχα ποσά), θα σου πω ναι, προσπάθησέ το! Αλλά εάν ηλπιζες να πάρεις απλά ένα πτυχίο στα τέσσερα χρόνια και να σταματήσεις εκεί την πορεία σου, τότε όχι, θα έχεις κάνει απλά μια τρύπα στο νερό. Σε ευχαριστώ πολύ και όντως δεν θέλω να γίνω καθηγητής ιστορίας σε ένα γυμνάσιο θέλω να ασχοληθώ με την ιστορία κανονικά καταλαβαίνω ότι θα πάρει αρκετό καιρό αλλά πραγματικά νομίζω έχω κάνει αρκετές θυσίες για να το κυνηγήσω και πιστεύω ότι θα καταφέρω να ασχοληθώ ακαδημαϊκά άμα απλά ήθελα να βγάλω μια σχολή και να πιάσω δουλειά ας τελείωνα την λογιστική και θα ήμουν μια χαρά βολεμένος.
vaggos231 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) απλα, εφοσον σαρεσει τοσο η ιστορια, και ειναι σιγουρο οτι επαγγελματικη αποκατασταση δεν θα εχεις ευκολα. Κρατα το ως χομπι, και χρησιμοποιησε τα χρηματα που θα κερδιζεις απο την δουλεια σου(οποια και να ειναι αυτη) ωστε να εμπλουτιζεις το χομπι σου. Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια, ξερω οτι παθος για τη δουλεια μου δεν θα εχω ποτε, οποιες επιλογες και να εκανα, θεωρω οτι δεν με ενδιαφερει τοσο κατι ωστε να το κανω δουλεια, και αν αυτα που με ενδιαφερουν τα εκανα δουλεια, δεν θα με παθιαζαν τοσο. Δεν γεννηθηκαν ολοι, να δουλευουν το επαγγελμα των ονειρων τους, καποιοι δουλευουν για να τροφοδοτουν τα ονειρα τους ομως. Σκεψου τα χρηματα απο το λογιστικο σου, καθε χρονο να τα εκανες 1 βδομαδα Αιγυπτο, 1 βδομαδα Ρωμη και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις; 5 η ωρα να ησουν στο δρομο για το σπιτι και να ειχες ολο το απογευμα και τα σκ να διαβαζεις η να βλεπεις τα ντοκιμαντερ της αρεσκειας σου... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από vaggos231 1
Spiiros20 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Στις 11/8/2022 στις 8:02 ΜΜ, vaggos231 είπε απλα, εφοσον σαρεσει τοσο η ιστορια, και ειναι σιγουρο οτι επαγγελματικη αποκατασταση δεν θα εχεις ευκολα. Κρατα το ως χομπι, και χρησιμοποιησε τα χρηματα που θα κερδιζεις απο την δουλεια σου(οποια και να ειναι αυτη) ωστε να εμπλουτιζεις το χομπι σου. Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια, ξερω οτι παθος για τη δουλεια μου δεν θα εχω ποτε, οποιες επιλογες και να εκανα, θεωρω οτι δεν με ενδιαφερει τοσο κατι ωστε να το κανω δουλεια, και αν αυτα που με ενδιαφερουν τα εκανα δουλεια, δεν θα με παθιαζαν τοσο. Δεν γεννηθηκαν ολοι, να δουλευουν το επαγγελμα των ονειρων τους, καποιοι δουλευουν για να τροφοδοτουν τα ονειρα τους ομως. Σκεψου τα χρηματα απο το λογιστικο σου, καθε χρονο να τα εκανες 1 βδομαδα Αιγυπτο, 1 βδομαδα Ρωμη και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις; 5 η ωρα να ησουν στο δρομο για το σπιτι και να ειχες ολο το απογευμα και τα σκ να διαβαζεις η να βλεπεις τα ντοκιμαντερ της αρεσκειας σου... Δεν είναι όμως λίγο άσχημο να ξέρεις ότι είσαι καλός σε κάτι και να μην το αξιοποιήσεις πότε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα