Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Πήγε η αδελφή μου σε υποκατάστημα εθνικής στην Αττική να ανοίξει νέο λογαριασμό και την ενημέρωσαν πως εδώ και 2 χρόνια οι νέοι λογαριασμοί χρεώνονται με 22€ τον χρόνο. Κάθε μήνα σου τραβάνε 2€ από τον λογαριασμό. Επειδή δεν το έχω ξανά ακούσει ξέρει κάποιος ή καλύτερα αν είναι κάποιος που δουλεύει σε κάποιο κατάστημα ΕΤΕ να με ενημερώσει αν ισχύει? Δεν είναι τα χρήματα απλά μου ακούγεται κουλό! 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που της είπαν είναι ο λογαριασμός με κάποια έξτρα προνόμια.

Μπορεί να ανοίξει έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου (για όλες τις δουλειές) χωρίς έξοδα.

Προφανώς η τράπεζα προωθεί τον λογαριασμό με έξοδα . . . 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doom26 είπε

Καλημέρα. Πήγε η αδελφή μου σε υποκατάστημα εθνικής στην Αττική να ανοίξει νέο λογαριασμό και την ενημέρωσαν πως εδώ και 2 χρόνια οι νέοι λογαριασμοί χρεώνονται με 22€ τον χρόνο. Κάθε μήνα σου τραβάνε 2€ από τον λογαριασμό. Επειδή δεν το έχω ξανά ακούσει ξέρει κάποιος ή καλύτερα αν είναι κάποιος που δουλεύει σε κάποιο κατάστημα ΕΤΕ να με ενημερώσει αν ισχύει? Δεν είναι τα χρήματα απλά μου ακούγεται κουλό! 

Δεν ισχύει, τα 2€ ανα μήνα αφορούν όχι τον λογαριασμό, αλλά το πακέτο value το οποίο είναι προαιρετικό.

Πακέτο Value – Εξόφληση Λογαριασμών & Έλεγχος Υγείας (nbg.gr)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick_crete είπε

Αυτό που της είπαν είναι ο λογαριασμός με κάποια έξτρα προνόμια.

Μπορεί να ανοίξει έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου (για όλες τις δουλειές) χωρίς έξοδα.

Προφανώς η τράπεζα προωθεί τον λογαριασμό με έξοδα . . . 

5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν ισχύει, τα 2€ ανα μήνα αφορούν όχι τον λογαριασμό, αλλά το πακέτο value το οποίο είναι προαιρετικό.

Πακέτο Value – Εξόφληση Λογαριασμών & Έλεγχος Υγείας (nbg.gr)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αύριο θα της πω να ξαναπάει γιατί και εμένα μου φάνηκε περίεργο. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα " κακό" το να δίνεις δύο ευρώ το μήνα για κάποιες έξτρα παροχές . Ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήσεις τις ιατρικές παροχές μια φορά νομίζω ότι τα 22 ευρώ τα έβγαλες και με το παραπάνω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, doom26 είπε

Και εγω δε το γνώριζα καθώς τελικά είχα ένα απλό ταμιευτηρίου στη ΕΤΕ . 

Ειναι ο επαγγελματικός τρεχούμενος και σε χρεώνει 2€/μήνα και εάν είναι νέος χρήστης της ΕΤΕ νομίζω χρεώνεται και τη έκδοση κάρτας ΑΤΜ . Στον απλό ταμιευτηρίου δε χρεώνεται κάτι.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Δεν είναι απαραίτητα " κακό" το να δίνεις δύο ευρώ το μήνα για κάποιες έξτρα παροχές . Ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήσεις τις ιατρικές παροχές μια φορά νομίζω ότι τα 22 ευρώ τα έβγαλες και με το παραπάνω. 

Το "κακό" είναι αλλού, ότι στο πλασάρουν ως υποχρεωτικό, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξεις λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το "κακό" είναι αλλού, ότι στο πλασάρουν ως υποχρεωτικό, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξεις λογαριασμό.

Αυτό ακριβώς !

Ας ενημερωνόσουν ότι υπάρχει και αυτό το προϊόν και μήπως σας ενδιαφέρει όχι ότι είναι υποχρεωτικό και δε γίνεται αλλιώς.
Αυτή είναι η αλητεία για την επίτευξη των budget ...  Ντροπή έχω να πω.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Εγώ το έχω βάλει επίτηδες για τα 500€ κάλυψης δαπανών υγείας σε περίπτωση ατυχήματος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...