Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε ακούσει τα τελευταία χρόνια κάποιον να βρήκε δουλειά σε τράπεζα;
Δεν εννοώ σε εταιρίες που αναλαμβάνουν το phone banking αλλά στις ίδιες τις τράπεζες (Πειραιώς, Eurobank, Alpha bank, Εθνική).

Disclaimer: Γνωρίζω ότι ήδη φεύγουν πολλοί με εθελουσίες, οπότε δε χρειάζεται να επιμείνετε σ' αυτό στα σχόλια. Ρωτάω αν έχετε ακούσει να γίνονται νέες προσλήψεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Έχετε ακούσει τα τελευταία χρόνια κάποιον να βρήκε δουλειά σε τράπεζα;
Δεν εννοώ σε εταιρίες που αναλαμβάνουν το phone banking αλλά στις ίδιες τις τράπεζες (Πειραιώς, Eurobank, Alpha bank, Εθνική).

Disclaimer: Γνωρίζω ότι ήδη φεύγουν πολλοί με εθελουσίες, οπότε δε χρειάζεται να επιμείνετε σ' αυτό στα σχόλια. Ρωτάω αν έχετε ακούσει να γίνονται νέες προσλήψεις.

Γίνονται που και που.. Είχε βγει κάτι για την Εθνική τράπεζα... Πήραν κάποια άτομα.. Οι άλλες τράπεζες δεν.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γίνονται απλά είναι σε τμήματα που δεν φαίνονται στο κόσμο και δεν τα ξέρει ο κόσμος. Για παράδειγμα γίνονται στις τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις ebanking, τμήμα ΙΤ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Γίνονται απλά είναι σε τμήματα που δεν φαίνονται στο κόσμο και δεν τα ξέρει ο κόσμος. Για παράδειγμα γίνονται στις τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις ebanking, τμήμα ΙΤ

Οι τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις εδώ και πολλά χρόνια δε γίνονται από υπαλλήλους της ίδιας της τράπεζας αλλά από άλλες εταιρίες (outsourcing) και οι υπάλληλοι παίρνουν τον κατώτατο μισθό.
Για τα υπόλοιπα, διαφημίζονται αυτές οι θέσεις κάπου ή γίνονται οι προσλήψεις μέσω agency?

• Like 1
Δημοσ.

Γίνονται μόνο στοχευμένα σε θέσεις στα διάφορα τμήματα της διοίκησης και φυσικά κατά διαστήματα παίρνουν " στελέχη από την ελεύθερη αγορά" για να "αναπτύξουν τις εργασίες" , κοινώς να τα κονομησουν και να φτιάξουν βιογραφικά.

Στο δίκτυο όχι, αφού συνέχεια διώχνουν κόσμο με εθελούσιες και κλείνουν καταστήματα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόνο χοντροβύσματα (και όμως είναι άπειρα) και κάτι υποτροφίες ΙΚΥ που πήρανε πέρυσι νομίζω.

Κατά τα άλλα συνεχίζουν εθελουσίες για να διώξουν κόσμο. Λένε ότι θα ξανακάνουν τώρα μετά το καλοκαίρι.

• Like 1
Δημοσ.

Και στα καταστήματα γίνονται προσλήψεις απλά μέσω εταιρειών ανθρωπίνων πόρων (πχ Adecco) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι δλδ που δεν έχουν καθόλου εργασιακά δικαιώματα σε σχέση με τους original τραπεζουπαλληλους που προσπαθούν συνέχεια να διώχνουν με εθελουσιες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα βύσματα που μπαίνουν είναι εκτός κανονισμών εργασίας και συλλογικών συμβάσεων γιατί τους μειώνουν το μισθό ενώ έτσι παίρνουν όσα θέλουν.

Κανονικές προσλήψεις έχουν 10ετία+  να κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Και στα καταστήματα γίνονται προσλήψεις απλά μέσω εταιρειών ανθρωπίνων πόρων (πχ Adecco) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι δλδ που δεν έχουν καθόλου εργασιακά δικαιώματα σε σχέση με τους original τραπεζουπαλληλους που προσπαθούν συνέχεια να διώχνουν με εθελουσιες.

Ναι, αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ότι παίρνουν άτομα μέσω agency. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτά τα άτομα δουλεύουν ω υπάλληλοι πχ της Adecco ή ως υπάλληλοι της τράπεζας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Ναι, αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ότι παίρνουν άτομα μέσω agency. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτά τα άτομα δουλεύουν ω υπάλληλοι πχ της Adecco ή ως υπάλληλοι της τράπεζας.

Σε ενδιαφέρει να μπεις.. Η προσληψη σε τράπεζα.. Πάντως στις Alpha  περνούν άτομα αλλά με  πολυ πολυ μεγάλο κονέ.. Και με πολυ  καλές σπουδές.. 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Σε ενδιαφέρει να μπεις.. Η προσληψη σε τράπεζα.. Πάντως στις Alpha  περνούν άτομα αλλά με  πολυ πολυ μεγάλο κονέ.. Και με πολυ  καλές σπουδές.. 

Δημοσιεύονται κάπου αυτές οι θέσεις ή γίνονται όλα εσωτερικά ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nikos Chatzoglou είπε

Δημοσιεύονται κάπου αυτές οι θέσεις ή γίνονται όλα εσωτερικά ;

Μόνο  με εσωτερική πληροφορηση.. Δεν βγαίνουν έξω.. Τα  πολυ μεγάλα στελέχη που έχουν οι τράπεζες μπορούν να βάλουν 2-3   άτομα.. Και αυτά με υπόδειξη τους.. Μιλάμε για Eurobank , Alpha, Πειραιώς.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να γίνονται. Ειδικά τελευταία όπου κλείνουν καταστήματα, δύσκολο. Πχ τοπικά έκλεισαν άλφα και εθνική και τους έστειλαν σε κοντινές πόλεις στα καταστήματα εκεί. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...