Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει μια εφαρμογη που χρησιμοποιείται στο εξωτερικό απο την οποια μπορεις να βρεις αμαξια που υπαρχουν σε διαφορα μερη της πολης, ξεκλειδώνεις πληρώνοντας μεσω της εφαρμογής μαπινεις οδηγας πας οπου θες και το αφηνεις οπου θες και με τον ιδιο τροπο το κλειδώνεις μεσω της εφαρμογης και το αφήνεις. Υπάρχει κατι παρόμοιο στη Θεσσαλονίκη; Θελω να παω απο κεντρο στα κτελ αλλα τα ταξι ειναι πολυ ακριβά και ουτε μπορω να παρω αστικο με δυο τεράστιες βαλίτσες… αν γνωριζετε κατι πειτε μου… 

• Confused 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tithesdld είπε

Υπαρχει μια εφαρμογη που χρησιμοποιείται στο εξωτερικό απο την οποια μπορεις να βρεις αμαξια που υπαρχουν σε διαφορα μερη της πολης, ξεκλειδώνεις πληρώνοντας μεσω της εφαρμογής μαπινεις οδηγας πας οπου θες και το αφηνεις οπου θες και με τον ιδιο τροπο το κλειδώνεις μεσω της εφαρμογης και το αφήνεις. Υπάρχει κατι παρόμοιο στη Θεσσαλονίκη; Θελω να παω απο κεντρο στα κτελ αλλα τα ταξι ειναι πολυ ακριβά και ουτε μπορω να παρω αστικο με δυο τεράστιες βαλίτσες… αν γνωριζετε κατι πειτε μου… 

Νοικιάζεις αυτοκίνητο για ολόκληρη ημέρα με 30-35 ευρώ και κάνεις τις δουλειές σου άνετα και ωραια.Πιο πολλά θα σου βγει οτιδηποτε αλλο. Μόνο τα ΜΜΜ θα σου βγουν φθηνοτερα και το Μετρό που έχουν εγαινιάσει :P 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

δυστυχώς στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα.... υπάρχουν εταιρίες στο Λουξεμβούργο, μου έχει πει φίλος μου, που δίνουν αυτή τη δυνατότητα να νοικιάσεις ένα αμάξι για μερικές ώρες σε πολύ καλές τιμές και να πας πχ σουπερ μαρκετ ή όπου αλλού θέλεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Titos301 είπε

δυστυχώς στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα.... υπάρχουν εταιρίες στο Λουξεμβούργο, μου έχει πει φίλος μου, που δίνουν αυτή τη δυνατότητα να νοικιάσεις ένα αμάξι για μερικές ώρες σε πολύ καλές τιμές και να πας πχ σουπερ μαρκετ ή όπου αλλού θέλεις

Και να υπήρχε, τι σε κάνει να νομίζεις ότι μια διαδρομή όπως πχ κέντρο Θεσσαλονίκης - ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με αυτόν τον τρόπο θα κόστιζε λιγότερο από όσο ένα ταξί? Αν γινόταν κάτι τέτοιο και ήταν τόσο φτηνό, τα ταξί δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Η ενοικίαση για μερικές ώρες είναι άλλο πράγμα, σε μερικές περιπτώσεις ίσως και να συμφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπήρχε Αθήνα κ βαρεσε κανόνι με την μια..(carky)

Γοογλαρε car sharing pooling  .χλωμό να υπάρχει κάτι παρομοιο

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Κατανοώ το ερώτημα, αλλά πραγματικά πόσο θα σου κοστίσει να πας μια φορά με ταξί τη διαδρομή που αναφέρεις; 

Σεβαστές οι δυσκολίες αλλά μήπως υπάρχουν και πιο "προσγειωμένες" λύσεις, π.χ. φίλος, γείτονας;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Γενικά, δεν κάνει μαπίνουμε και να οδηγούμε ταυτόχρονα. 

Περιμένω να πάρω θέση να γελάσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tithesdld είπε

Περιμένω να πάρω θέση να γελάσω. 

Υπομονή, ιτ μέι τέικ λόνγκ. Στο μεταξύ, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ελληνική τη γλώσσα. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...