vagchai Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές πληροφορίες! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα δεύτερο και ίσως το κάνω έτσι
Johnerid Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Καλησπέρα, σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω κι εγώ με το συγκεκριμένο "σπορ". Έχω διαβάσει ήδη αρκετά και θα ήθελα λίγη καθοδήγηση από όσους έχουν εμπειρία. Αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερο να ξεκινήσει κανείς με το 3άρι ή αν αξίζει να πάει κατευθείαν στο 9άρι. Βλέπω πως πολλοί τελικά καταλήγουν στο μεγαλύτερο μοντέλο. Έχω δει το 9άρι να κυκλοφορεί σε ένα κατάστημα με 165 ευρώ, αλλά γενικά η τιμή του αυτή την περίοδο φαίνεται να είναι κοντά στα 230 ευρώ. Δυστυχώς, σε μεταχειρισμένα δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής, το οποίο μάλλον θα συνέφερε. Τι προτείνετε για έναν αρχάριο; Είναι καλή ιδέα να ξεκινήσω με το μικρότερο μοντέλο ή θα το μετανιώσω και θα θελήσω γρήγορα να πάω στο μεγαλύτερο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Johnerid είπε Καλησπέρα, σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω κι εγώ με το συγκεκριμένο "σπορ". Έχω διαβάσει ήδη αρκετά και θα ήθελα λίγη καθοδήγηση από όσους έχουν εμπειρία. Αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερο να ξεκινήσει κανείς με το 3άρι ή αν αξίζει να πάει κατευθείαν στο 9άρι. Βλέπω πως πολλοί τελικά καταλήγουν στο μεγαλύτερο μοντέλο. Έχω δει το 9άρι να κυκλοφορεί σε ένα κατάστημα με 165 ευρώ, αλλά γενικά η τιμή του αυτή την περίοδο φαίνεται να είναι κοντά στα 230 ευρώ. Δυστυχώς, σε μεταχειρισμένα δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής, το οποίο μάλλον θα συνέφερε. Τι προτείνετε για έναν αρχάριο; Είναι καλή ιδέα να ξεκινήσω με το μικρότερο μοντέλο ή θα το μετανιώσω και θα θελήσω γρήγορα να πάω στο μεγαλύτερο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εξαρτάται τι θέλεις να κανεις. Αν το θέλεις για διακόσμηση κλπ, πάρε 3αρι και μετα παίρνεις κι αλλο κλπ, αν θέλεις να τα έχεις εδω κι εκεί στον χώρο. Εγω αυτο εχω κανει. Αν το θέλεις πιο πολυ για "παραγωγή", πας κατευθείαν 9ρι, το 3ρι ειναι μικρό. Καλα που μου το θυμισες εν τω μεταξύ γιατι τα ειχα βγαλει λόγω διακοπών (δεν με έψηνε να τα εχω στην πρίζα όσο λειπω) και θελω να αγοράσω pods πιπεριές στο bundle με τσιλι, Πίρι Πίρι και μωβ 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα