Προς το περιεχόμενο

Errors σε Skoda 99-00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε Ολους.
Με  την  βοηθεια  ενος  φιλου  εβαα  ενα  OBD,γιατι  μετα απο  χρήση νοθευμενης βενζινης,άρχισα να  εχω μικρα ή μεγαλα  θεματακια,όσον αφορα την συμπεριφορα του  αυτοκινητου,και  με την  κατανάλωση.
Το OBD,λοιπον  μας έδειξε  τα εξης 3

Α.P0303 Cylinder 3 - Misfire detected
Β.P0606 Engine control module ecm powertrain control module pcm processor fault.control module  internal performance
Γ.P0101 Mass Airflow sensor /volume air flow vaf sensor range performance  problem.Mass air flow performance.

Εχω ενα  Skoda Fabia  MPi 6Υ2(αν  δεν  κάνω  λαθος το κωδικο)του 99-2000.
θα  χρειαζομουνα  τα φωτα σας,πριν πάω στο  μηχανικο.Καθως και εαν τα παρακάτω errors ειναι  μικρου ή μεγάλου  μεγέθους.Τέλος θα  ήθελα  να  σας ρωτήσω εαν κάποιος  μπορεί να  με  καθοδηγήσει  με  οδηγίες ή με  κάποια  φωτογραφία που  βρίσκεται αυτός  ο Mass Airflow sensor

ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Ο mass airflow sensor είναι κάπου στον σωλήνα από το φίλτρο αέρα μέχρι την εισαγωγή, και για το μοντέλο αυτό είναι σαν τον παρακάτω:

Image 1 - 038906461B Audi VW Skoda Seat Genuine Bosch Mass Air Flow Meter Sensor F00C2G205

BP1603127M95 | Mass air flow sensor SKODA FABIA I (6Y2) 1.4 TDI BP1603127M95

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο mass airflow sensor είναι κάπου στον σωλήνα από το φίλτρο αέρα μέχρι την εισαγωγή, και για το μοντέλο αυτό είναι σαν τον παρακάτω:

Image 1 - 038906461B Audi VW Skoda Seat Genuine Bosch Mass Air Flow Meter Sensor F00C2G205

BP1603127M95 | Mass air flow sensor SKODA FABIA I (6Y2) 1.4 TDI BP1603127M95

Ok ευχαριστω!Εχεις  και  εσυ  Fabia;
Σου  εχουν  παρουσιαστεί κατι  ανάλογο;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Ok ευχαριστω!Εχεις  και  εσυ  Fabia;
Σου  εχουν  παρουσιαστεί κατι  ανάλογο;

Όχι, δεν έχω fabia, απλά ξέρω τι είναι ο maf.

Και όχι, έχω γιαπωνέζικο :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Καλησπέρα σε Ολους.
Με  την  βοηθεια  ενος  φιλου  εβαα  ενα  OBD,γιατι  μετα απο  χρήση νοθευμενης βενζινης,άρχισα να  εχω μικρα ή μεγαλα  θεματακια,όσον αφορα την συμπεριφορα του  αυτοκινητου,και  με την  κατανάλωση.
Το OBD,λοιπον  μας έδειξε  τα εξης 3

Α.P0303 Cylinder 3 - Misfire detected
Β.P0606 Engine control module ecm powertrain control module pcm processor fault.control module  internal performance
Γ.P0101 Mass Airflow sensor /volume air flow vaf sensor range performance  problem.Mass air flow performance.

Εχω ενα  Skoda Fabia  MPi 6Υ2(αν  δεν  κάνω  λαθος το κωδικο)του 99-2000.
θα  χρειαζομουνα  τα φωτα σας,πριν πάω στο  μηχανικο.Καθως και εαν τα παρακάτω errors ειναι  μικρου ή μεγάλου  μεγέθους.Τέλος θα  ήθελα  να  σας ρωτήσω εαν κάποιος  μπορεί να  με  καθοδηγήσει  με  οδηγίες ή με  κάποια  φωτογραφία που  βρίσκεται αυτός  ο Mass Airflow sensor

ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Κράτησε τα σε ένα χαρτί . Σβηστά και παρακολούθησε το εάν θα ξανά ανάψει.

P0303 σημαίνει αστοχία ανάφλεξης 3ου κυλίνδρου , κοιτάζεις τα μπουζί , πολλ/στες (καλό είναι να αλλαχτούν όλοι ) , και το μπεκ βενζίνης μπορεί να δώσει τέτοιο σφάλμα . Το αμάξι πόσα χιλιόμετρα έχει; 

Για το Μαφ αισθητήρα πήγαινε πάρε σπρέι μόνο για χρήση μαφ. Πριν το αλλάξεις καθάρισε τον και παρακολούθησε το. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Κράτησε τα σε ένα χαρτί . Σβηστά και παρακολούθησε το εάν θα ξανά ανάψει.

P0303 σημαίνει αστοχία ανάφλεξης 3ου κυλίνδρου , κοιτάζεις τα μπουζί , πολλ/στες (καλό είναι να αλλαχτούν όλοι ) , και το μπεκ βενζίνης μπορεί να δώσει τέτοιο σφάλμα . Το αμάξι πόσα χιλιόμετρα έχει; 

Για το Μαφ αισθητήρα πήγαινε πάρε σπρέι μόνο για χρήση μαφ. Πριν το αλλάξεις καθάρισε τον και παρακολούθησε το. 

157.000
Το  για  τον ΜΑΦ δεν  ξερω πως να  εντοπισω το  σημειο. που  βρισκεται.Πηγα και κοιταξα  με  βαση την  φωτογραφια  που μου εστειλε  πιο  πανω ο φιλος

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

157.000
Το  για  τον ΜΑΦ δεν  ξερω πως να  εντοπισω το  σημειο. που  βρισκεται.Πηγα και κοιταξα  με  βαση την  φωτογραφια  που μου εστειλε  πιο  πανω ο φιλος

https://skoda.7zap.com/en/cz/fabia/fab/

Κάπου στην εισαγωγή ειναι αφου περνάει ο αέρας απο εκεί.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

157.000

Το πλαστικό καπάκι το έβγαλες από πάνω?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

157.000

Λογικά θα βρίσκεται ανάμεσα στο φίλτρο κουτί και σωλήνα εισαγωγής που καταλήγει στη πεταλούδα γκαζιού 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Το πλαστικό καπάκι το έβγαλες από πάνω?

φιλε  μου  δεν  εχω βγαλει  κανενα  καπακι  καθως δεν  ξερω πως βγαινει

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

φιλε  μου  δεν  εχω βγαλει  κανενα  καπακι  καθως δεν  ξερω πως βγαινει

Τότε θα σε συμβούλευα να αφήσεις να το δουν στο συνεργείο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2022 στις 1:09 ΠΜ, Joshua21 είπε

Τότε θα σε συμβούλευα να αφήσεις να το δουν στο συνεργείο.

Μου ζήτησαν 180ευρω για  το ΜΑΦ.150  και 30 εργατικά για  να  μου  το καθαρίσουν.Δέν τα έχω!Και  δέν  τα δινω,οταν το  σπρεί να  το πάρεις  κανει  8  ευρώ μαξιμουμ.

Αυτος  ειναι  ο κινητήρας μου  χωρις  το  καπάκι.Υπάρχει  κανεις  που  μπορει  να  διακρινει  το  ΜΑΦ;

image7.jpeg

Επεξ/σία από Fuel7
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Μου ζήτησαν 180ευρω για  το ΜΑΦ.150  και 30 εργατικά για  να  μου  το καθαρίσουν.Δέν τα έχω!Και  δέν  τα δινω,οταν το  σπρεί να  το πάρεις  κανει  8  ευρώ μαξιμουμ.

Αυτος  ειναι  ο κινητήρας μου  χωρις  το  καπάκι.Υπάρχει  κανεις  που  μπορει  να  διακρινει  το  ΜΑΦ;

image7.jpeg

Από τη μεριά του φιλτροκουτι  δες - φίλτρο αέρα . 

Eννοειται βρες κωδικό ανταλλακτικού και πήγαινε να τα πάρεις έξω .

Δηλαδή σου είπαν σίγουρα φταιει ο μαφ; Όπως βλέπεις το κινητήρα δεξιά επάνω πρέπει να είναι . 

Δες τα βίντεο να δεις .

https://youtu.be/__PeGOxXXmA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Από τη μεριά του φιλτροκουτι  δες - φίλτρο αέρα . 

Eννοειται βρες κωδικό ανταλλακτικού και πήγαινε να τα πάρεις έξω .

Δηλαδή σου είπαν σίγουρα φταιει ο μαφ; Όπως βλέπεις το κινητήρα δεξιά επάνω πρέπει να είναι . 

Δες τα βίντεο να δεις .

https://youtu.be/__PeGOxXXmA

Εφαγα ενα  45λεπτο  για  να  τον  εντοπισω.Και  εγω εκει  εψαχνα αλλα  δεν εντοπισα  κατι.παντως  θα  το  ξαναψαξω και  αυριο  διοτι  εκανα  ρεσετ τιν ECU
Το  βιντεο  αυτο  το  εχω δει αλλα  εχω την εντυπωση  οτι ειναι  πετρελαιο  το  αμαξι

Επεξ/σία από Fuel7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...