Fuel7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε Ολους. Με την βοηθεια ενος φιλου εβαα ενα OBD,γιατι μετα απο χρήση νοθευμενης βενζινης,άρχισα να εχω μικρα ή μεγαλα θεματακια,όσον αφορα την συμπεριφορα του αυτοκινητου,και με την κατανάλωση. Το OBD,λοιπον μας έδειξε τα εξης 3 Α.P0303 Cylinder 3 - Misfire detected Β.P0606 Engine control module ecm powertrain control module pcm processor fault.control module internal performance Γ.P0101 Mass Airflow sensor /volume air flow vaf sensor range performance problem.Mass air flow performance. Εχω ενα Skoda Fabia MPi 6Υ2(αν δεν κάνω λαθος το κωδικο)του 99-2000. θα χρειαζομουνα τα φωτα σας,πριν πάω στο μηχανικο.Καθως και εαν τα παρακάτω errors ειναι μικρου ή μεγάλου μεγέθους.Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω εαν κάποιος μπορεί να με καθοδηγήσει με οδηγίες ή με κάποια φωτογραφία που βρίσκεται αυτός ο Mass Airflow sensor ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Ο mass airflow sensor είναι κάπου στον σωλήνα από το φίλτρο αέρα μέχρι την εισαγωγή, και για το μοντέλο αυτό είναι σαν τον παρακάτω:
Fuel7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ο mass airflow sensor είναι κάπου στον σωλήνα από το φίλτρο αέρα μέχρι την εισαγωγή, και για το μοντέλο αυτό είναι σαν τον παρακάτω: Ok ευχαριστω!Εχεις και εσυ Fabia; Σου εχουν παρουσιαστεί κατι ανάλογο;
dimitris_sal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το P0303 ειναι πολλαπλασιαστης και μπορει να εχει προκληθει απο οτιδηποτε(πχ ποιοτητα καυσιμου οπως εγραψες) Δες και τα υπολοιπα εδω https://www.obdadvisor.com/codes/p0303/ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από dimitris_sal
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Ok ευχαριστω!Εχεις και εσυ Fabia; Σου εχουν παρουσιαστεί κατι ανάλογο; Όχι, δεν έχω fabia, απλά ξέρω τι είναι ο maf. Και όχι, έχω γιαπωνέζικο
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε Ολους. Με την βοηθεια ενος φιλου εβαα ενα OBD,γιατι μετα απο χρήση νοθευμενης βενζινης,άρχισα να εχω μικρα ή μεγαλα θεματακια,όσον αφορα την συμπεριφορα του αυτοκινητου,και με την κατανάλωση. Το OBD,λοιπον μας έδειξε τα εξης 3 Α.P0303 Cylinder 3 - Misfire detected Β.P0606 Engine control module ecm powertrain control module pcm processor fault.control module internal performance Γ.P0101 Mass Airflow sensor /volume air flow vaf sensor range performance problem.Mass air flow performance. Εχω ενα Skoda Fabia MPi 6Υ2(αν δεν κάνω λαθος το κωδικο)του 99-2000. θα χρειαζομουνα τα φωτα σας,πριν πάω στο μηχανικο.Καθως και εαν τα παρακάτω errors ειναι μικρου ή μεγάλου μεγέθους.Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω εαν κάποιος μπορεί να με καθοδηγήσει με οδηγίες ή με κάποια φωτογραφία που βρίσκεται αυτός ο Mass Airflow sensor ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Κράτησε τα σε ένα χαρτί . Σβηστά και παρακολούθησε το εάν θα ξανά ανάψει. P0303 σημαίνει αστοχία ανάφλεξης 3ου κυλίνδρου , κοιτάζεις τα μπουζί , πολλ/στες (καλό είναι να αλλαχτούν όλοι ) , και το μπεκ βενζίνης μπορεί να δώσει τέτοιο σφάλμα . Το αμάξι πόσα χιλιόμετρα έχει; Για το Μαφ αισθητήρα πήγαινε πάρε σπρέι μόνο για χρήση μαφ. Πριν το αλλάξεις καθάρισε τον και παρακολούθησε το.
Fuel7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, meletis_m είπε Κράτησε τα σε ένα χαρτί . Σβηστά και παρακολούθησε το εάν θα ξανά ανάψει. P0303 σημαίνει αστοχία ανάφλεξης 3ου κυλίνδρου , κοιτάζεις τα μπουζί , πολλ/στες (καλό είναι να αλλαχτούν όλοι ) , και το μπεκ βενζίνης μπορεί να δώσει τέτοιο σφάλμα . Το αμάξι πόσα χιλιόμετρα έχει; Για το Μαφ αισθητήρα πήγαινε πάρε σπρέι μόνο για χρήση μαφ. Πριν το αλλάξεις καθάρισε τον και παρακολούθησε το. 157.000 Το για τον ΜΑΦ δεν ξερω πως να εντοπισω το σημειο. που βρισκεται.Πηγα και κοιταξα με βαση την φωτογραφια που μου εστειλε πιο πανω ο φιλος
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Fuel7 είπε 157.000 Το για τον ΜΑΦ δεν ξερω πως να εντοπισω το σημειο. που βρισκεται.Πηγα και κοιταξα με βαση την φωτογραφια που μου εστειλε πιο πανω ο φιλος https://skoda.7zap.com/en/cz/fabia/fab/ Κάπου στην εισαγωγή ειναι αφου περνάει ο αέρας απο εκεί.
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Fuel7 είπε 157.000 Το για τον ΜΑΦ δεν ξερω πως να εντοπισω το σημειο. που βρισκεται.Πηγα και κοιταξα με βαση την φωτογραφια που μου εστειλε πιο πανω ο φιλος Το πλαστικό καπάκι το έβγαλες από πάνω?
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Fuel7 είπε 157.000 Το για τον ΜΑΦ δεν ξερω πως να εντοπισω το σημειο. που βρισκεται.Πηγα και κοιταξα με βαση την φωτογραφια που μου εστειλε πιο πανω ο φιλος Λογικά θα βρίσκεται ανάμεσα στο φίλτρο κουτί και σωλήνα εισαγωγής που καταλήγει στη πεταλούδα γκαζιού 1
Fuel7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Το πλαστικό καπάκι το έβγαλες από πάνω? φιλε μου δεν εχω βγαλει κανενα καπακι καθως δεν ξερω πως βγαινει
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Fuel7 είπε φιλε μου δεν εχω βγαλει κανενα καπακι καθως δεν ξερω πως βγαινει Τότε θα σε συμβούλευα να αφήσεις να το δουν στο συνεργείο. 1
Fuel7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/9/2022 στις 1:09 ΠΜ, Joshua21 είπε Τότε θα σε συμβούλευα να αφήσεις να το δουν στο συνεργείο. Μου ζήτησαν 180ευρω για το ΜΑΦ.150 και 30 εργατικά για να μου το καθαρίσουν.Δέν τα έχω!Και δέν τα δινω,οταν το σπρεί να το πάρεις κανει 8 ευρώ μαξιμουμ. Αυτος ειναι ο κινητήρας μου χωρις το καπάκι.Υπάρχει κανεις που μπορει να διακρινει το ΜΑΦ; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Fuel7
meletis_m Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Μου ζήτησαν 180ευρω για το ΜΑΦ.150 και 30 εργατικά για να μου το καθαρίσουν.Δέν τα έχω!Και δέν τα δινω,οταν το σπρεί να το πάρεις κανει 8 ευρώ μαξιμουμ. Αυτος ειναι ο κινητήρας μου χωρις το καπάκι.Υπάρχει κανεις που μπορει να διακρινει το ΜΑΦ; Από τη μεριά του φιλτροκουτι δες - φίλτρο αέρα . Eννοειται βρες κωδικό ανταλλακτικού και πήγαινε να τα πάρεις έξω . Δηλαδή σου είπαν σίγουρα φταιει ο μαφ; Όπως βλέπεις το κινητήρα δεξιά επάνω πρέπει να είναι . Δες τα βίντεο να δεις . https://youtu.be/__PeGOxXXmA
Fuel7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, meletis_m είπε Από τη μεριά του φιλτροκουτι δες - φίλτρο αέρα . Eννοειται βρες κωδικό ανταλλακτικού και πήγαινε να τα πάρεις έξω . Δηλαδή σου είπαν σίγουρα φταιει ο μαφ; Όπως βλέπεις το κινητήρα δεξιά επάνω πρέπει να είναι . Δες τα βίντεο να δεις . https://youtu.be/__PeGOxXXmA Εφαγα ενα 45λεπτο για να τον εντοπισω.Και εγω εκει εψαχνα αλλα δεν εντοπισα κατι.παντως θα το ξαναψαξω και αυριο διοτι εκανα ρεσετ τιν ECU Το βιντεο αυτο το εχω δει αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πετρελαιο το αμαξι Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Fuel7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα