KilliK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 wow. πως γενεν αυτο; λογω Τεντογλου; που να βγαζανε και την νεα ταινια Dragon Ball δηλαδη, θα εκανε παταγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 No idea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 καλη ταινια τελικα. χορογραφιες δυνατες στο action κομματι και η ιστορια που ειπαν ειχε το ενδιαφερον της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, xavier είπε καλη ταινια τελικα. χορογραφιες δυνατες στο action κομματι και η ιστορια που ειπαν ειχε το ενδιαφερον της. Αλλά είναι παραχάραξη της πραγματικής ιστορίας στον χειρότερο βαθμό. Και εμένα η πρώτη αντίδραση ήταν ότι η ταινία ήταν καλή. Μετά διάβασα κάποια σχόλια στις 2 πρώτες σελίδες του thread και κατάλαβα γιατί τόσο πολύ την κατηγορούν. Και ορθά πράττουν. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Κατι μου λεει οτι θα το παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 14/12/2022 στις 3:50 ΠΜ, SabotazNic είπε Κατι μου λεει οτι θα το παρει michelle williams ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα