1988panos2171 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Συμβιβασμούς χρειάζεται γιατί εκτός των άλλων θα έχει και θορύβους που κάνουν το ταξίδι κουραστικό.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Mε Aygo του '21, έκανα Κοζάνη-Λευκάδα πατημένος με 120-130 χλμ για μεγάλα διαστήματα, πατάει αξιοπρεπέστατα και είναι αρκετά άνετο για το μέγεθος του, και είναι αρκετά πιο αθόρυβο απο τις παλιότερες γενιές του ίδιου αυτοκινήτου. Χώρος για τους πίσω βέβαια κλάφτα, αλλά αν είσαι εργένης/σσα, είναι ότι πρέπει για κοντινές και μακρινές διαδρομές σε αυτοκινητόδρομο. Εδώ έρχονται απο Γαλλία/Ιταλία με Aygo/C1 Ελλάδα για διακοπές. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από Tilemaxx
vamvakoolas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου εγω απο την αλλη πουλησα aygo προτελευταιας γενιας γιαυτον το λογο: οταν εβγαινα εθνικη εκανα το σταυρο μου οταν επρεπε να κανω προσπεραση ή περναγε απο διπλα νταλικα πουλμαν. Νομιζω το κρατησα 1,5 χρονο μονο. Μιλαμε για ενα ιχ (ας δει καποιος απλα τι τροχους/λαστιχα φοραει) για τη πολη οικονομικο. Και εγω εχω ακουσει οτι με 2cv εκανε ο αλλος το γυρο της Νοτιας Αμερικης αλλα δε λεει κατι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα