stathis97 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε και New Balance 574 , Reebok LX2200 (τώρα βγήκαν,έχουν τσιμπημένη τιμή) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από stathis97
dstilio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Να προτείνω Vans ultrarange. Είναι πιο σπορτίφ/αθλητικό από τα σκέηταδικα Vans. Διαφέρουν στο μάτι και ζουν ωραία γραμμή. αγοραζω από Amazon.de γιατί τα βρίσκω κάτω από 100€ σε αντίθεση με εδώ που έχουν πιο παν. Για κάποιο λόγο.
tzotzo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 New balance 574. Ότι καλύτερο θα βρεις. Ένα ζευγάρι diadora που πήρα δεν με ενθουσίασαν. Πολύ β' υλικά.
zygorito Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Στις 8/10/2022 στις 4:17 ΠΜ, trelaras22 είπε Καλησπέρα! Ψάχνω ιντερνετικά να παραγγείλω κανένα casual παππουτσάκι, για κάθε μέρα, καμια βόλτα, κανένα καφέ, ποτό με απλή εμφάνιση τύπου, τζινάκι, t shirt, κλπ κλπ, κάτι overall ξέρω γω. Στο παρελθόν με είχαν βολέψει κάτι stan smith, τα πήρα, τα ξανα πήρα, εγώ κι ο μισός πλανήτης, οπότε ψάχνω κάτι εναλλακτικό. Προφανώς κι είναι θέμα προσωπικού γούστου, ωστόσο, δώστε καμιά πρόταση που σας αρέσει μήπως πάρω καμιά ιδέα!!!!! Κανένα άσπρο, μαύρο, τέτοια χρώματα εύκολα! Μέχρι 100 ευρώ ξέρω γω λίγο κάτω λίγο πάνω... Ευχαριστώ! https://www.converse.com/shop/p/jack-purcell-leather-unisex-low-top-shoe/164224MP.html πάρε τα jack Purcell επειδή όντως όλοι σταν σμιθ αγοράζουν
Par1s* Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση με έσενα, έψανχα κάτι διαφορετικό για την αλλάγη και μετά από stan smith, πήρα αυτό, στην συνέχεια αυτό και το επόμενο ήταν ξανά stan smith, γιατί τέτοια άνεση δεν βρήκα στα άλλα. Τα Converse σαν brand τα φοράς πιο άνετα πιστεύω απ' ότι Asics και Diadora για ποτό. Και είναι και τιμή χώμα σήμερα. Γενικά πάντως το άσπρο sneaker είναι απίστευτα βολικό, το φοράς σχεδόν παντού. Προτιμώ να μην έχει κόκκινο ή πράσινο έπανω ώστε να ταιριάζει με όλα τα παντελόνια.
blueangel3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 New Balance 574 Μετά από 3 ζευγάρια Stan Smith…
trelaras22 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 17 ώρες πριν, Par1s* είπε Ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση με έσενα, έψανχα κάτι διαφορετικό για την αλλάγη και μετά από stan smith, πήρα αυτό, στην συνέχεια αυτό και το επόμενο ήταν ξανά stan smith, γιατί τέτοια άνεση δεν βρήκα στα άλλα. Τα Converse σαν brand τα φοράς πιο άνετα πιστεύω απ' ότι Asics και Diadora για ποτό. Και είναι και τιμή χώμα σήμερα. Γενικά πάντως το άσπρο sneaker είναι απίστευτα βολικό, το φοράς σχεδόν παντού. Προτιμώ να μην έχει κόκκινο ή πράσινο έπανω ώστε να ταιριάζει με όλα τα παντελόνια. Το fred perry πώς σου έκατσε; ΓΤ μοιάζει καλή επιλογή, δεδομένου οτι είναι και καλή μάρκα γενικότερα, εγώ άνετα έβαζα fred perry και για χαλαρό ποτό, λόγω brand. Ευχαριστώ πολύ παίδες, τα new balance βλέπω παίζουν πολύ στις προτάσεις, δεν είναι λίγο χοντροκομμένα παρολ αυτά, σε σχέση με κλασικότερα τύπου stan smith, gazzzelle; Ευχαριστώ πολύ πάντως, γέμισα απο επιλογές για να δω.
Dante80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Ευχαριστώ πολύ παίδες, τα new balance βλέπω παίζουν πολύ στις προτάσεις, δεν είναι λίγο χοντροκομμένα παρολ αυτά, σε σχέση με κλασικότερα τύπου stan smith, gazzzelle; Τα 574 είναι κλασσικό sneaker, αλλά λίγο διαφορετικό στυλ από τα smith ή τα 'σταράκια. Δεν θα τα έλεγα χοντροκομμένα, απλά κάπως διαφορετικά. Δοκίμασέ τα από κοντά αν μπορείς. Σε αυτό το στυλ θα πρότεινα εναλλακτικά τα Nike MD Runner 2, αλλά δυστυχώς δεν τα βρίσκεις πουθενά πλέον.. Σε κάθε περίπτωση, καλές αγορές! Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από Dante80
Par1s* Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Το fred perry πώς σου έκατσε; ΓΤ μοιάζει καλή επιλογή, δεδομένου οτι είναι και καλή μάρκα γενικότερα, εγώ άνετα έβαζα fred perry και για χαλαρό ποτό, λόγω brand. Ευχαριστώ πολύ παίδες, τα new balance βλέπω παίζουν πολύ στις προτάσεις, δεν είναι λίγο χοντροκομμένα παρολ αυτά, σε σχέση με κλασικότερα τύπου stan smith, gazzzelle; Ευχαριστώ πολύ πάντως, γέμισα απο επιλογές για να δω. Αρκετά καλά, αλλά νομίζω χάλασε αρκετά ευκολότερα απ΄ ότι το stan smith (γδάρσιμο πχ). Προσωπικά για βράδυ με τζιν ή τσίνο παντελόνι και t shirt ή casual πουκάμισο δεν θα έβαζα new balance, μου κάνει αρκέτα αθλητικό, γι' αυτό αγοράζω το στυλ των τριών που παρέθεσα στο προηγούμενο μου μήνυμα. Στο στυλ του new balance το πολύ για μεσημέρι καφέ. Βέβαια δεν είμαι και κανένα και fashion icon! 1
sphinxgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Εγω για Casual παιζω σταθερά τα τελευταία χρόνια Nike Air Zoom Vomero. Το σημαντικό είναι ότι ειναι εξαιρετικά άνετα. Όχι σαν τα stan smith κλπ. Σε περιόδους προσφορών παίζουν κοντά στα 100€ και ίσως κ πιο κάτω αν προλάβεις
dionisis1925 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, trelaras22 είπε Το fred perry πώς σου έκατσε; ΓΤ μοιάζει καλή επιλογή, δεδομένου οτι είναι και καλή μάρκα γενικότερα, εγώ άνετα έβαζα fred perry και για χαλαρό ποτό, λόγω brand. Ευχαριστώ πολύ παίδες, τα new balance βλέπω παίζουν πολύ στις προτάσεις, δεν είναι λίγο χοντροκομμένα παρολ αυτά, σε σχέση με κλασικότερα τύπου stan smith, gazzzelle; Ευχαριστώ πολύ πάντως, γέμισα απο επιλογές για να δω. Φοράω fred perry αλλά περισσότερο από τους θερινούς μήνες είναι πολύ ωραίο παπούτσι.
st@kas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Εγω για Casual παιζω σταθερά τα τελευταία χρόνια Nike Air Zoom Vomero. Το σημαντικό είναι ότι ειναι εξαιρετικά άνετα. Όχι σαν τα stan smith κλπ. Σε περιόδους προσφορών παίζουν κοντά στα 100€ και ίσως κ πιο κάτω αν προλάβεις δυνατό το vomero, αλλά δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι running
trelaras22 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, st@kas είπε δυνατό το vomero, αλλά δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι running Όντας αθλητής χρόνια το vomero είναι φανταστικό, αλλα νομίζω κι εγώ οτι είναι κλασική κοψιά running, θα δυσκολευόμουν να το χτυπήσω για καφέ. θα μου πεις έχει γεμίσει ο τόπος με ultraboost που τα φοράνε casual, οπότε μάλλον περι ορέξεως ειν η φάση, ωστόσο εγώ έλεγα για κάτι ποιό κλασικό sneaker. Ευχαριστώ πολύ πάντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα