Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρομαι στο αρχικό ποστ...

Ρε μπα και ήσουν τόσο κοφρύδια το 2017 και έκανες όλα αυτά που σε κατηγορεί η τύπισα και απλά δεν τα θυμάσαι;

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να κλάψω και να γελάσω μαζί.

τι μαργαριτάρια ακούω εδώ μέσα.

1) οι δικηγόροι δεν σας εξηγούν τίποτα; Εγώ θα είχα νικήσει με τον δικηγόρο 3 ωρεσ Να μου εξηγήσει τα βήματα της διαδικασίας πριν παν μπω σε φόρουμ να γράψω. Όταν μπλέκεις σε τέτοια υπόθεση υπάρχει διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν. Δυστυχώς είναι μπλέξιμο

2) αλλά το χειρότερο!!! Ο άλλος έχει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα χρεωμένη έστω και από λάθος σε αυτόν και αυτός πετάει χαρταετό στην παραλία άνετος! Φυλακή λόγω αφέλειας. Θα έπρεπε να είναι έτσι κι αλλιώς φυλάκιση η ποινή για τόση αμέλεια, Έ του έρχεται σύντομα. Δε ξέρω αν μπορεί από τη φυλακή να μας ενημερώσει τη έπαιξε τελικά.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, makis269 είπε

Μόλις βγεις αθώος τις τραβάς μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και τότε πραγματικά θα τις πάρεις τα έπιπλα σε μετρητά να τα φας στο ξωτερικο σουβλάκια. 

Από όσο ξέρω για συκοφαντική δυσφήμηση πρέπει να αποδείξεις ότι ο/η άλλος το έκανε με δόλο και είχε προσωπικό όφελος από αυτό ή το έκανε επίτηδες για να σε πλήξει. Άμα το έκανε από λάθος/αφέλεια κ.α. δεν είναι συκοφαντική δυσφήμηση. Άρα δεν μπορείς να κάνεις μήνυση για αυτό. Εκτός άμα αυτή επιμείνει μέχρι τέλους και εσύ αποδείξεις ότι το κάνει με δόλο και έχει γνώση ότι δεν είσαι το πρόσωπο που λέει, πχ για να σου αποσπάσει χρήματα.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.

Εγώ το πάω στο άλλο άκρο.

Μήπως κυκλοφορεί κάποιος γνωστός -αγνωστος με τα στοιχεία σου!!!.

Καλύτερη λύση είναι να πεις με το δικηγόρο σου να κάνουν ταυτοποίηση το άτομο που εμπλέκεται με τη γυναίκα αυτή.

Δηλαδή να δείξει τη φωτογραφία σου με άλλα άτομα τυχαία και να ρωτήσουν τη γυναίκα αυτή ποιος είναι ο δράστης...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/10/2022 στις 1:03 ΠΜ, rodosf1 είπε

θα πρέπει να παρουσιαστείς στο δικαστήριο, έστω με εκπρόσωπο δικηγόρο και να αποδείξεις ότι λανθασμένα κλήθηκες εσυ στη δική, τα έξοδα μάλλον θα τα επωμιστεις δυστυχώς. 

τα εξοδα γιατι να τα επομιστει δεν καταλαβα απο λαθος αλλου θα πληρωσει αυτος?Απο που και ως που ουτε νομικα δεν εχει υποσταση αυτο

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα βήματα θα γίνουν με τον δικηγόρο μου και όπως πρέπει, απλά ξαναλέω το χαρτί της κλήτευσης το πήρα την Παρασκευή και το δικαστήριο είναι 1/11.

Δεν άνοιξα το θέμα για να βρεθεί λύση, απλά είναι άλλο ένα τρελό θέμα δημοσίου που αξίζει μέσα σε όλα αυτά τα περίεργα που έχουν ανοίξει στο forum να αναφερθεί.

Όλα ανοιχτά είναι, μπορεί να είναι λάθος της αστυνομίας λόγω συνώνυμιας, μπορεί να κυκλοφορεί και κάποιος που προσποιείται ότι είμαι εγώ.. 

Θα ξεμπερδέψω, εύκολα η δύσκολα. Απλά θα πληρώσω δικηγόρους χωρίς να πάρω τίποτα πίσω και απλά η μάνα μου για 1 μέρα νόμιζε ότι ήμουν χρήστης ηρωίνης. Δεν το συνεχίζω, για να μην κλειδώσει. Όταν έχω νέα, απλά θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από gorilas13
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

τα εξοδα γιατι να τα επομιστει δεν καταλαβα απο λαθος αλλου θα πληρωσει αυτος?Απο που και ως που ουτε νομικα δεν εχει υποσταση αυτο

Χωρίς να είμαι ειδικός, όπως το βλέπω εγώ: Έστω ότι πάνε δικαστήριο και κατευθείαν όλοι εκεί αναγνωρίζουν το λάθος. Η κοπέλα λέει ότι δεν είναι αυτός και το δικαστήριο το σταματάει εκεί. Ο δικηγόρος τους θα πρέπει να πληρωθεί για τον χρόνο του εκεί και για πριν σε ότι πληροφορίες μάζεψε - δεν φταίει σίγουρα αυτός. 
1η επιλογή) Ο δικηγόρος της άλλης κοπέλας έκανε λάθος και το κράτος το συνέχισε χωρίς ψάξιμο καθόλου
2η επιλογή) Το κράτος τα έκανε όλα λάθος
Και στις 2 ευθύνη του κράτους είναι στο τέλος λογικά... πιστεύεις ότι αξίζει να κυνηγήσεις νομικά το κράτος για την πληρωμή του δικηγόρου; Μάλλον θα φας πολλά χρονιά και αρκετά λεφτά για αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα δυστυχώς. Δεν συμφωνώ αλλά μάλλον έτσι θα συμβεί.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, thanos13ins είπε

Δεν πάει έτσι. Όταν γίνεται αγωγή για απλήρωτα κοινόχρηστα,η πρώτη κίνηση που κάνει ο δικηγόρος είναι να βρει μέσω υποθηκοφυλακείου τον νόμιμο ιδιοκτήτη κατά την περίοδο των απλήρωτων κοινόχρηστων. Δεν μπορεί να κατατεθεί αγωγή σε ένοικο, φιλοξενούμενο,αντίκλητο, προηγούμενο ιδιοκτήτη, περαστικό, γείτονα κτλ. Και εκτός αυτού,δεν την κάνει ο διαχειριστής την αγωγή. Ο δικηγόρος ζητάει απόφαση της γενικής συνέλευσης ιδιοκτητών της πολυκατοικίας για να το προχωρήσει.

Λοιπον το ξανακοιταξα, πραγματι ηταν μονο κατα του ιδιοκτητη, το αλλο προσωπο ηταν μαλλον στο εξωδικο.

Παντα με δικηγορους γινονται αυτα, αλλα η αγωγη αναφερει οτι ειναι απο συγκεκριμενους διαχειριστες. Ονομα ταδε του ταδε, διευθυνση ταδε.

Για αντιδικια επροκειτο, "μου χρωστας τοσα, οχι δε σου χρωσταω τοσα, αλλα τοσα". Η υποθεση εκδικαστηκε μετα απο μερικα χρονια, αναβολες κλπ. και τελικα βγηκε ενα ποσό να πληρωθει(μικροτερο απο αυτο που ζητουσαν).

Δημοσ.
Στις 10/10/2022 στις 2:35 ΠΜ, Basilhs23___ είπε

Δεν θα ηταν κακή ιδέα μήνυση από εσένα προς αυτήν. Ακόμα κι αν δεν έχει τίποτα να της πάρεις. 

Με μήνυση δεν της παίρνει τίποτα (ακόμα να ξεχωρίσουμε μήνυση και αγωγή, συμβουλές όμως δίνουμε).

Δεύτερον και σημαντικότερο, δεν ασχολούμαστε με άτομα του περιθωρίου/υποκόσμου. Μακριά κι αλάργα.

• Like 4
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

36 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Χωρίς να είμαι ειδικός, όπως το βλέπω εγώ: Έστω ότι πάνε δικαστήριο και κατευθείαν όλοι εκεί αναγνωρίζουν το λάθος. Η κοπέλα λέει ότι δεν είναι αυτός και το δικαστήριο το σταματάει εκεί. Ο δικηγόρος τους θα πρέπει να πληρωθεί για τον χρόνο του εκεί και για πριν σε ότι πληροφορίες μάζεψε - δεν φταίει σίγουρα αυτός. 
1η επιλογή) Ο δικηγόρος της άλλης κοπέλας έκανε λάθος και το κράτος το συνέχισε χωρίς ψάξιμο καθόλου
2η επιλογή) Το κράτος τα έκανε όλα λάθος
Και στις 2 ευθύνη του κράτους είναι στο τέλος λογικά... πιστεύεις ότι αξίζει να κυνηγήσεις νομικά το κράτος για την πληρωμή του δικηγόρου; Μάλλον θα φας πολλά χρονιά και αρκετά λεφτά για αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα δυστυχώς. Δεν συμφωνώ αλλά μάλλον έτσι θα συμβεί.

όπως τα λέει ο Νικ_σουβλακι

Δημοσ.

Είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό που όλοι έχετε άποψη για νομικά θέματα, όταν δεν έχετε ιδέα πραγματικά. 

Ελλαδάρα, όλοι ειδικοί σε όλα, πραγματικά άπειρο γέλιο. 

Γιατί δεν κάνετε και τηλεδιάγνωση για ιατρικά θέματα, δεν είστε και παντογνώστες ιατροί ταυτόχρονα; 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε

Είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό που όλοι έχετε άποψη για νομικά θέματα, όταν δεν έχετε ιδέα πραγματικά. 

Ελλαδάρα, όλοι ειδικοί σε όλα, πραγματικά άπειρο γέλιο. 

Γιατί δεν κάνετε και τηλεδιάγνωση για ιατρικά θέματα, δεν είστε και παντογνώστες ιατροί ταυτόχρονα; 

πως γνωρίζεις ότι οι άλλοι δεν έχουν σωστή νομική άποψη ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, makis269 είπε

πως γνωρίζεις ότι οι άλλοι δεν έχουν σωστή νομική άποψη ?

Εσύ έχεις δηλαδή; 

Επεξ/σία από RTW4ever
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Εσύ έχεις δηλαδή; 

εγώ όχι γιαυτό και δεν σχολιάζω αρνητικά αυτούς που λένε την άποψή τους γιατί δεν ξέρω αν είναι σωστή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...