greekgreek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Έχω βάλει τον Sigma Crop 17-50mm σε αγγελία , έχω μια πρόταση για ανταλλαγή με τον Canon EF-S 24mm f/2.8 STM. Σαν φακός αξίζει ;Στο skroutz έχει καλές κριτικές. Εγώ του ζητάω βέβαια να δώσει και κάποιο ποσό για να γίνει η ανταλλαγή. 1
babisskg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, greekgreek είπε Έχω βάλει τον Sigma Crop 17-50mm σε αγγελία , έχω μια πρόταση για ανταλλαγή με τον Canon EF-S 24mm f/2.8 STM. Σαν φακός αξίζει ;Στο skroutz έχει καλές κριτικές. Εγώ του ζητάω βέβαια να δώσει και κάποιο ποσό για να γίνει η ανταλλαγή. Να απαντήσει ο master Yoda ....... 1
greekgreek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι φακοί που έχω κατεβαίνουν μέχρι τα 17-18mm , ο Canon EF-S 24mm f/2.8 STM τι μπορεί να μου δώσει παραπάνω , καλύτερη ποιότητα εικόνας , καλύτερη ευκρίνεια ; Αν και σκεφτόμουν περισσότερο για Fisheye ,αλλά βλέπω μόνο δυο φακούς ,για crop μηχανές , και αυτοί είναι πανάκριβοι. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από greekgreek
greekgreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Πούλησα σήμερα τον έναν φακό,εκτός από τα χρήματα που έδωσα , έβγαλα και ένα πενηντάρικο. Κοιτούσα να τα "επενδύσω" ,μίλησα με κάποιον για ένα φακό ,αλλά ταυτόχρονα κοιτούσα για κάμερα. Συμφώνησα με έναν για την 800d, μάλιστα είπαμε και σήμερα μήπως γινόταν η συναλλαγή στη Θεσ/νικη , τελικά λόγο χρόνου πάει για το Σάββατο. Σε σχέση με την 80d , που έγραψα πιο πριν, δεν έχει από ότι βλέπω μεγάλες διαφορές , εκτός τη "σκόνη και υγρασία" που προστατεύει η 80d. 1
babisskg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, greekgreek είπε Πούλησα σήμερα τον έναν φακό,εκτός από τα χρήματα που έδωσα , έβγαλα και ένα πενηντάρικο. Κοιτούσα να τα "επενδύσω" ,μίλησα με κάποιον για ένα φακό ,αλλά ταυτόχρονα κοιτούσα για κάμερα. Συμφώνησα με έναν για την 800d, μάλιστα είπαμε και σήμερα μήπως γινόταν η συναλλαγή στη Θεσ/νικη , τελικά λόγο χρόνου πάει για το Σάββατο. Σε σχέση με την 80d , που έγραψα πιο πριν, δεν έχει από ότι βλέπω μεγάλες διαφορές , εκτός τη "σκόνη και υγρασία" που προστατεύει η 80d. Θα ξαναπάρεις μηχανή ....... και θα ξαναπάρεις ....... και θα ξαναπάρεις ......... άιντε καλορίζικη και καλές λήψεις ! 1
greekgreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δεν αλλάζω από 80D σε 800D . Απλά συζητούσα με κάποιον με 80D για αγορά,το ανέφερα πιο πριν, τελικά δεν την πήρα. Την 2000D έχω ακόμη. 1
greekgreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, konkarien είπε Μας έχεις μπερδέψει....🤣 Εδώ έχω μπερδευτεί εγώ ο ίδιος 😂 Αστειεύομαι φυσικά, έχω μιλήσει με κάποιους για κάμερες ,σχεδόν τα βρήκαμε με κάποιον με 80D, αλλά όταν μου έστειλε φώτο του φακού που ήταν μαζί με την κάμερα και ήταν μέσα στη σκόνη ,έκανα πίσω και δεν έγινε η συνάντηση. Σκέφτηκα ότι δεν τα πολυπρόσεχε. Το έγραψα και πιο πριν. 1
babisskg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, greekgreek είπε Εδώ έχω μπερδευτεί εγώ ο ίδιος 😂 Αστειεύομαι φυσικά, έχω μιλήσει με κάποιους για κάμερες ,σχεδόν τα βρήκαμε με κάποιον με 80D, αλλά όταν μου έστειλε φώτο του φακού που ήταν μαζί με την κάμερα και ήταν μέσα στη σκόνη ,έκανα πίσω και δεν έγινε η συνάντηση. Σκέφτηκα ότι δεν τα πολυπρόσεχε. Το έγραψα και πιο πριν. Μείνε όσο περισσότερο μπορείς με την 2000D ...... θα αποδειχθεί καλή δασκάλα ! 2
greekgreek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήρα μεταχειρισμένη την Canon DSLR 800D. Ο τύπος μου έλεγε ότι είχε βγάλει μόνο καμιά 10αριά φωτογραφίες, το οποίο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα ,ο αύξων αριθμός στις φωτογραφίες που έβγαλα άρχισε από το 96. Ήδη με τις φωτογραφίες που έβγαλα ,στην επιστροφή, το πήγα στο 276. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από greekgreek 1
babisskg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, greekgreek είπε Πήρα μεταχειρισμένη την Canon DSLR 800D. Ο τύπος μου έλεγε ότι είχε βγάλει μόνο καμιά 10αριά φωτογραφίες, το οποίο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα ,ο αύξων αριθμός στις φωτογραφίες που έβγαλα άρχισε από το 96. Ήδη με τις φωτογραφίες που έβγαλα ,στην επιστροφή, το πήγα στο 276. Καλορίζικη και καλές λήψεις ! 1
greekgreek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας Ευχαριστώ! Το έχω σκοπό ,μάλιστα κοιτούσα ταυτόχρονα και για τηλεφακό , είπα να πάρω πρώτα καλύτερη κάμερα . Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από greekgreek
greekgreek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Έχει κάποιος άποψη για τον Sigma 50-150mm F2.8 EX DC OS APO HSM ;
greekgreek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Νόμιζα ότι είναι full frame για αυτό την ψάχνω. Αν είναι crop ,έχω παρόμοιο όπως σωστά γράφεις , τον 18-135. Δεν έχω βρει τι είναι ,full frame ή crop .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα