nfreskakis Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 21 minutes ago, vagmouk said: Δοκίμασε από υπολογιστή το δωρεάν Hola Vpn. Με αυτό συνήθως γίνεται δουλειά. Ευχαριστώ πολύ!
vagmouk Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 ώρες πριν, kallair είπε και σε αυτες τις χωρες που ανεφερες, μπορεις να πληρωσεις με giftcard απο το αμερικανικο αμαζον που ειναι σε δολαρια; Ναι
iliasleon Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 23 ώρες πριν, kallair είπε φόρτιση με κάρτες από το Amazon Us. ...εδω τι προμηθεια κραταει,ξερουμε?
vaggos88 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 42 λεπτά πριν, iliasleon είπε ...εδω τι προμηθεια κραταει,ξερουμε? Δεν εχει προμήθεια το amazon. 1
Warlock18 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν ήθελα να προσθέσω τον αριθμό μου εκεί όπου θα τον χρησιμοποιούσα μόνο μία φορά. Χρειαζόμουν κάτι γρήγορο, χωρίς εγγραφή. Το https://sms-verification-number.com/en/ δεν ζητά διεύθυνση email, δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις λογαριασμό. Το άνοιξα, επέλεξα έναν αμερικανικό αριθμό και σε 90 δευτερόλεπτα το SMS εμφανίστηκε στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Την ίδια μέρα το χρησιμοποίησα και για μια άλλη ροής πλατφόρμα - και εκεί λειτούργησε όλα σωστά. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από Warlock18 1
pasxaliskar Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, Warlock18 είπε Δεν ήθελα να βάλω το δικό μου νούμερο για κάτι που ίσως χρησιμοποιήσω μόνο μία φορά αμα σε ζητησει καποια στιγμη σμσ verification λαικιστη την *ουτσισες 1
st@kas Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Έκανα σήμερα μέσω Βοσνίας για να δούμε πως θα πάει. Πληρωμή με δωροκαρτα σε ευρώ. Ενώ έχω πληρωμένο vpn δεν μου έβγαζε τιμές Βοσνίας. με το hola vpn free δούλεψε κατευθείαν, απλά το free έχει συγκεκριμένο χρόνο. Geolock δεν έχει. Κινητό δεν δήλωσα κανένα, έκανα skip αυτό το βήμα 1
Paragontas-x Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Για πες και τιμές για το απλό και πλήρες πακέτο.
st@kas Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Για πες και τιμές για το απλό και πλήρες πακέτο. 4.99€ το απλό έως 9.99€ το πλήρες Το ενδιάμεσο 7.99 Επεξ/σία 28 Αυγούστου από st@kas
xameleon7 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 3 ώρες πριν, st@kas είπε Έκανα σήμερα μέσω Βοσνίας για να δούμε πως θα πάει. Πληρωμή με δωροκαρτα σε ευρώ. Ενώ έχω πληρωμένο vpn δεν μου έβγαζε τιμές Βοσνίας. με το hola vpn free δούλεψε κατευθείαν, απλά το free έχει συγκεκριμένο χρόνο. Geolock δεν έχει. Κινητό δεν δήλωσα κανένα, έκανα skip αυτό το βήμα Έχω Βοσνία από τότε που έκλεισε η Νιγηρία δεν με έχει πετάξει ούτε μια φορά δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα Για κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με κάρτες και geolock αλλά ταυτόχρονα να μην πληρώνει και 12,14 ευρώ συνδρομή θεωρώ ότι είναι καλό deal 1
st@kas Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Έχω Βοσνία από τότε που έκλεισε η Νιγηρία δεν με έχει πετάξει ούτε μια φορά δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα Για κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με κάρτες και geolock αλλά ταυτόχρονα να μην πληρώνει και 12,14 ευρώ συνδρομή θεωρώ ότι είναι καλό deal Όταν βάζεις την επόμενη δωροκαρτα ξανά μπαίνεις από vpn ή όχι ? Επεξ/σία 28 Αυγούστου από st@kas
pakitis Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Ρε παιδιά τί εννοείτε δωροκάρτα σε ευρώ; Φτιάχνεις λογαριασμό όταν πας στο χωριό σου στη Βοσνία για διακοπές και πληρώνεις με δωροκάρτα νετφλιξ που έχεις πάρει από τον Κωτσόβολο για παράδειγμα; Κι ο μλκ προχθές ανανέωσα το τουρκικό. Από το συνήθειο πήρα 300άρα τουρκία με 9,38€ και τώρα βλέπω πως 300 λίρες είναι 6,26€. Πφφ.
st@kas Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 8 ώρες πριν, pakitis είπε Ρε παιδιά τί εννοείτε δωροκάρτα σε ευρώ; Φτιάχνεις λογαριασμό όταν πας στο χωριό σου στη Βοσνία για διακοπές και πληρώνεις με δωροκάρτα νετφλιξ που έχεις πάρει από τον Κωτσόβολο για παράδειγμα; Κι ο μλκ προχθές ανανέωσα το τουρκικό. Από το συνήθειο πήρα 300άρα τουρκία με 9,38€ και τώρα βλέπω πως 300 λίρες είναι 6,26€. Πφφ. Ναι όπως είπε και vagmouk. Αρκεί να είναι στο ίδιο νόμισμα το πρόγραμμα με την δώροκάρτα. Πχ Για Βοσνία είναι € Στις 20/8/2025 στις 8:49 ΠΜ, vagmouk είπε Γιατί ρε παιδιά παλεύετε ακόμα με Τουρκία που τα fees για δωροκάρτες έχουν πάει στο θεό και είναι αρκετά risky για ban και flagαρισμα του account. Μετακομίστε Βοσνία ,Αλβανία, Σκόπια ,Σερβία, Ουκρανία με 9,99 το μεγάλο πακέτο και φόρτιση με δωροκάρτες χωρίς καπέλο απο εδώ https://startselect.com/gr-el η από εδώ https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/netflix. Και ακόμα καλύτερα σε κάποια χώρα Λατινικής Αμερικής η Καραιβικής με 7,99 δολλάρια το ακριβότερο και φόρτιση με κάρτες από το Amazon Us. 1
prefuse Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω αν και πόσο άλλαξαν οι τιμές και αν αγοράζετε κάθε μήνα ή σε περίοδο που το eneba έχει κάποια έκπτωση αλλά τα παραπάνω δεν ισχύουν για ολες τις περιόδους πχ τώρα μπορεί να είναι ακριβά, τον άλλο μήνα να βγάλει προωθητική ενέργεια η eneba. Αγόρασα 2x 900ΤL προς 48,66€ Από 26/03/2025 μέχρι 12/11/2025: - Μάρτιος: 5 ημέρες - Απρίλιος: 30 ημέρες - Μάιος: 31 ημέρες - Ιούνιος: 30 ημέρες - Ιούλιος: 31 ημέρες - Αύγουστος: 31 ημέρες - Σεπτέμβριος: 30 ημέρες - Οκτώβριος: 31 ημέρες - Νοέμβριος: 12 ημέρες Σύνολο: 231 ημέρες ≈ 7,7 μήνες Το κόστος ανά μήνα σε ευρώ είναι περίπου 6,08-6,49€, ανάλογα με το πώς υπολογίζεται η διάρκεια από την υπηρεσία. Είχα το premium plan 4k HDR και τώρα το γύρισα σε HD SDR χωρίς καμία ουσιαστική απώλεια ποιότητας αφού δεν κάθομαι στο 1,5-2m για να έχει νόημα το 4K. Το HDR στις περισσότερες ταινίες ούτως ή άλλως δεν προσφέρει κάτι και το banding σε σήμα HDR είναι πιο έντονο από ότι σε SDR λόγο bandwidth. Αν έχουμε το ίδιο bandwidth σε SDR και HDR το SDR έχει σαφώς καλύτερη εικόνα από το HDR, χωρίς artifacts και banding αλλά οι πλατφόρμες θέλουν να προωθήσουν το HDR για μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους οπότε και το πουλάνε ως "premium" και επίτηδες υποβαθμίζουν το SDR σε HD ενώ κάλιστα θα μπορούσε να ήταν 4k (UHD πιο σωστά γιατί το 4k εχει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά όλοι το λένε λάθος και έχει επικρατήσει το λάθος) SDR και με P3 colorspace. Τσάμπα πλήρωνα τόσο καιρό 4k HDR. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από prefuse 1
mclound Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Μάθετε μπαλίτσα Αν και ακόμη εγώ με τουρκικές δωροκάρτες είμαι, μίλησε ο τρισμέγιστος Σωτήρης: 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα