pasxaliskar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, PANOS134EVER είπε Έχεις δίκιο γενικά, απλά πρώτον δεν μπόρεσα να φορτώσω funds μόνος μου με κανέναν τρόπο (Proxy, διάφορα VPNs, FUPS, άλλες κάρτες, PS app, κονσόλα, browsers με ανώνυμη) και δεύτερον είδα ότι είναι μια μέθοδος που έχουν δοκιμάσει πολλοί, είτε από εδώ μέσα είτε γενικά από reviews. Τον κωδικό μου τον είχα αλλάξει πριν του τον δώσω σε κάτι πιο γενικό, και τον άλλαξα και αμέσως μετά τη συναλλαγή. Η συγκεκριμένη πληρωμή με crypto γίνεται με τρόπο που είναι εντοπίσιμη, και σε περίπτωση προβλήματος ή μη παράδοσης του προιόντος/υπηρεσίας δίνεται από το σαιτ η δυνατότητα dispute και refund. ολες οι συναλλαγες είναι εντοπισιμες με κρυπτο εαν τους δωσεις τον αριθμο block εχω κανει refund για αυτο το λεω
Loukidio88 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Παιδιά θα ειθελα τα φώτα σας θέλω. Να αγοράσω το fc 25 έχω τουρκικό λογαριασμό έχω κάνει κ κάρτα fups επειδή κάνει 4000 tl το παιχνίδι θα μπορώ να προσθέσω αυτό τον μήνα 2000 tl k τον άλλο μήνα Αύγουστο αλλά 2000 για να το αγοράσω ;το λέω αυτό επειδή το όριο είναι στην fups 2750 tl
pasxaliskar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Loukidio88 είπε Παιδιά θα ειθελα τα φώτα σας θέλω. Να αγοράσω το fc 25 έχω τουρκικό λογαριασμό έχω κάνει κ κάρτα fups επειδή κάνει 4000 tl το παιχνίδι θα μπορώ να προσθέσω αυτό τον μήνα 2000 tl k τον άλλο μήνα Αύγουστο αλλά 2000 για να το αγοράσω ;το λέω αυτό επειδή το όριο είναι στην fups 2750 tl οχι να το παρεις με ινδια θα γλιτωσεις κανα 30αρι 2000 θα πρεπει να τα βαλεις στο psn wallet , φουπσ μεχρι 2750 και για αποταμιευση μεσα Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2024 από pasxaliskar 1
pasxaliskar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 @solid21 αυτο που σε ρωτησα εδψ και μερες δεν ψηνεσαι να το απαντησεις ετσι ? χααχαχααχ
solid21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 7 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε @solid21 αυτο που σε ρωτησα εδψ και μερες δεν ψηνεσαι να το απαντησεις ετσι ? χααχαχααχ σορυ μαν μου - εκανα διακοπουλες - δεν εχω κατι στα υποψιν μου για αλλη χωρα θα ριξω καμια ματια - αλλα και να υπαρχει και θα ειναι για πολυ λιγο και θα εχουμε μπλεξιμο με πληρωμες
pasxaliskar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 31 λεπτά πριν, solid21 είπε σορυ μαν μου - εκανα διακοπουλες - δεν εχω κατι στα υποψιν μου για αλλη χωρα θα ριξω καμια ματια - αλλα και να υπαρχει και θα ειναι για πολυ λιγο και θα εχουμε μπλεξιμο με πληρωμες οχι, ειπες εχω κανα 5 λογαριασμους.. σε ποιες αλλες χωρες εχεις? π.χ. εγω ελλαδα-τουρκια-ινδια.. εχεις καπου αλλου που συμφερει ?
ΛΟΥΚΙ123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 παιδια κατα ρχην ενα ευχαρηστω κ απο μενα κ απο ολους νομιζω που ειμαστε μια παρεα κ βοηθαμε ο ενας τον αλλον και αλληλοβοηθιόμαστε .θα θελα να ρωτησω κατι εχω ενα τουρκικο λογαριασμο κ εκανα κ εναν ινδικο λεω να αγορασω απο κει το fc 25 ultimate επειδη στο τουρκικο λογαριασμο εχω την συνδρομη(online ps plus) θα περασει κ στο ινδικο λογαριασμο οπωσ κ τα δωρα που δινει η ultimate edition ?κ πιοσ ειναι ο οικονομικος τροπος να αγορασει καπιος απο ινδικο να γλιτωσει οσο μπορει(δωρο καρτες απο ενεμπα)?
Sotosgl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, ΛΟΥΚΙ123 είπε παιδια κατα ρχην ενα ευχαρηστω κ απο μενα κ απο ολους νομιζω που ειμαστε μια παρεα κ βοηθαμε ο ενας τον αλλον και αλληλοβοηθιόμαστε .θα θελα να ρωτησω κατι εχω ενα τουρκικο λογαριασμο κ εκανα κ εναν ινδικο λεω να αγορασω απο κει το fc 25 ultimate επειδη στο τουρκικο λογαριασμο εχω την συνδρομη(online ps plus) θα περασει κ στο ινδικο λογαριασμο οπωσ κ τα δωρα που δινει η ultimate edition ?κ πιοσ ειναι ο οικονομικος τροπος να αγορασει καπιος απο ινδικο να γλιτωσει οσο μπορει(δωρο καρτες απο ενεμπα)? Amazon India Gift Cards τα δειχνω στο βιντεο 3
pasxaliskar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 33 λεπτά πριν, ΛΟΥΚΙ123 είπε παιδια κατα ρχην ενα ευχαρηστω κ απο μενα κ απο ολους νομιζω που ειμαστε μια παρεα κ βοηθαμε ο ενας τον αλλον και αλληλοβοηθιόμαστε .θα θελα να ρωτησω κατι εχω ενα τουρκικο λογαριασμο κ εκανα κ εναν ινδικο λεω να αγορασω απο κει το fc 25 ultimate επειδη στο τουρκικο λογαριασμο εχω την συνδρομη(online ps plus) θα περασει κ στο ινδικο λογαριασμο οπωσ κ τα δωρα που δινει η ultimate edition ?κ πιοσ ειναι ο οικονομικος τροπος να αγορασει καπιος απο ινδικο να γλιτωσει οσο μπορει(δωρο καρτες απο ενεμπα)? για τα δωρα δν ξερω.. αυτο θελει λιγο ψαξιμο.. θα δοκιμασω να δω σημερα στο ινδικο μου εαν θα μου δωσει τα δωρα του 24 πυο ειχα το ultimate η λογικη λεει οτι δεν θα σου τα δωσει εαν το παρεις απο ινδια και παιζεις τουρκια... αλλα εαν το παρεις ινδια και παιζεις ινδια.. 1
MV_B Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 τα δώρα η ea τα δίνει στο λογαριασμό που αγοράστηκε το fc25. και επειδή όσοι πήραμε το ultimate edition του 24(πήρα με τουρκικό account)κουμπωσαμε και το ίδιο mail στην ea (αυτο έκανα εγώ),θα χρειαστεί να κάνουμε καινούργιο account στην ea για να μας έρθουν τα δώρα του preorder
ΛΟΥΚΙ123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 παιδια μια ερωτηση πια χωρα κατα γνωμη σας ειναι η πιο φθυνη σε παιχνδια νεα κ σε προσφορες ??? μεχρι στιγμης βλεπω ειναι η ινδια κ μετα η τουρκια σε προσφορες οταν βαζουν
solid21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, ΛΟΥΚΙ123 είπε παιδια μια ερωτηση πια χωρα κατα γνωμη σας ειναι η πιο φθυνη σε παιχνδια νεα κ σε προσφορες ??? μεχρι στιγμης βλεπω ειναι η ινδια κ μετα η τουρκια σε προσφορες οταν βαζουν καινουρια ινδια προσφορες συγκρινεις και οτι σε συμφερει
Desmond Kind Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Ποια είναι η διαφορά τιμής deluxe και premium, αξίζει περισσότερο η premium?
pasxaliskar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, Desmond Kind είπε Ποια είναι η διαφορά τιμής deluxe και premium, αξίζει περισσότερο η premium? η τιμη ... χαχαα περα απο την πλακα ομως... στην prenium εχεις το να παιζεις παλια παιχνιδια ps1-ps2 μεσο στριμ cloud ενω στην deluxe δν υπαρχει.. π.χ. ειχα κανει 1 μηνα γτ ηθελα να παιξω τα ratchel and clank τα παλια
vorlon68 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, pasxaliskar είπε η τιμη ... χαχαα περα απο την πλακα ομως... στην prenium εχεις το να παιζεις παλια παιχνιδια ps1-ps2 μεσο στριμ cloud ενω στην deluxe δν υπαρχει.. π.χ. ειχα κανει 1 μηνα γτ ηθελα να παιξω τα ratchel and clank τα παλια Η τουρκια ομως δεν εχει premium
Προτεινόμενες αναρτήσεις