Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε Λέτε να πάρει καμιά παράταση και η επιστροφή της eurobank ? Γιατί αύριο τυπικά λήγει.. Τρέχει ήδη καιρό, με συνεχείς παρατάσεις. Αυτό που αλλάζει είναι η προσφορά της δωροεπιταγής.
NobodyRankXV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τρέχει ήδη καιρό, με συνεχείς παρατάσεις. Αυτό που αλλάζει είναι η προσφορά της δωροεπιταγής. Ωραία, η δωροεπιταγή είναι μέχρι 13/11 διαβάζω
Giama Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τρέχει ήδη καιρό, με συνεχείς παρατάσεις. Αυτό που αλλάζει είναι η προσφορά της δωροεπιταγής. Οι δωροεπιταγές έχουν πάρει συνεχείς παρατάσεις, η προσφορά της Eurobank ήταν εξ'αρχής έως 4/11. Οι προσφορές των τραπεζών συνήθως δεν παίρνουν παράταση.
nick_souvlaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Ερώτηση. Η QE65QN90B γνωρίζουμε εάν έχει VA panel ή είναι λίγο τύχη όπως η σειρά A πέρυσι; 1
cdrov Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το 20% σε αγορά με Τιμολόγιο? Με τις δόσεις ισχύει κάτι?
kaktos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Ερώτηση. Η QE65QN90B γνωρίζουμε εάν έχει VA panel ή είναι λίγο τύχη όπως η σειρά A πέρυσι; Μη διαθέσιμη γαμώτο......Δεν πρόλαβα.
nick_souvlaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Μη διαθέσιμη γαμώτο......Δεν πρόλαβα. Εμένα μου την βγάζει διαθέσιμη ακόμα...
kaktos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Εμένα μου την βγάζει διαθέσιμη ακόμα... Ξανά διαθέσιμη και σε εμένα. Επειδή το έψαξα έχει VA Panel, δες την QE65QN85B αν δεν θέλεις VA.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, cdrov είπε Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το 20% σε αγορά με Τιμολόγιο? Δεν ξερω αν πληρωσεις κανονικα το ΦΠΑ αν θα παρεις την επιστροφη eurobank και μετα καταθεσεις το τιμολογιο για επιστροφη απο την εφορια ή οπως αλλιως λεγεται.
jobous Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Οι τηλεοράσεις δεν εμπιπτουν στον μειωμένο ή μηδενικό ΦΠΑ με τιμολόγιο άρα dont worry.
andreas1gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikos16717 είπε Ίσως περιμένουν μερικές μέρες για να δουν αν θα έχουν επιστροφές - ακυρώσεις- μη παραλαβές . Δεν ξέρω τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση αν σου έχουν πιστώσει τους πόντους Σου παίρνουν τους πόντους πίσω αυτόματα μόλις γίνει η επιστροφή των χρημάτων. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από andreas1gr
Doubt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, pita_kontosouvli_season2 είπε Αγοράζω την πρώτη 65άρα, Samsung, από media markt. με Πειραιώς - Yellows 20%. Doa η τηλεόραση, οι πόντοι έμειναν μέσα. Αγοράζω την δεύτερη 65άρα, Samsung, από Γερμανό, Go4more, εθνική, -20%. Doa η τηλεόραση, οι πόντοι έμειναν μέσα. Αγοράζω την τρίτη 65άρα, πάλι media markt, πάλι πειραιώς, πάλι Yellows. Μάντεψε, Doa και η 3η τηλεόραση. Samsung και οι τρεις; Και θα αγοράσεις πάλι Samsung? Ή το κάνεις για τους πόντους ή μιλάμε για φανατισμό επιπέδου Τσουκαλά. Spoiler
pita_kontosouvli_season2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Samsung και οι τρεις; Και θα αγοράσεις πάλι Samsung? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Samsung και οι 3. όλες ήταν μοντέλα του '18 που είχαν θέμα με το πάνελ (ακούγονται ήχοι συστολής/διαστολής από το πάνελ).
pita_kontosouvli_season2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Ή το κάνεις για τους πόντους ή μιλάμε για φανατισμό επιπέδου Τσουκαλά. Από πίσω παίζει επέκταση εγγύησης - συνεπώς δεν με πολυενδιαφέρει. Η τελευταία είχε αγοραστεί 1400 - 20% σε Yellows. Μετά από τόσες επισκευές, και δεδομένου ότι το πάνελ είναι ασύμφορο σε κόστος, θα γίνει επιστροφή χρημάτων. Βάσει συμβολαίου σου επιστρέφουν το 75% της αξίας της αρχικής αγοράς, για τον 3ο έως το 4 έτος αγοράς). Συνεπώς 1400 - 25% χασούρα = 1050 ευρώ επιστρέψιμα. Που στην πραγματικότητα είναι 70 ευρώ η χασούρα μετά από 3.5 έτη (1400 αρχική αγορά - 20% σε yellows = 1120 ευρώ) Οπότε μετά από σχεδόν 4 έτη, παίρνεις την νέα 65άρα, που βγαίνει έμμεσα 600 ευρώ (έχεις και 500 ευρώ ''κέρδος'' λόγω της παλιάς τηλεόρασης (αποζημίωση ασφαλιστικής κλπ), βάζεις και μια επέκταση εγγύησης και είσαι ξένοιαστος. Παραδίδω μαθήματα οικονομικών κατόπιν παραγγελίας όποιος θέλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις