Narayan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 https://www.tomtop.com/p-pae0694b.html?aid=TTEDM1025 Προσθέτοντας πέντε (5) τεμάχια οποιουδήποτε χρώματος στο καλάθι εφαρμόζεται αυτόματα η έκπτωση, με την τρέχουσα ισοτιμία και free shipping από το warehouse της Κίνας βγαίνει περίπου €5.70 το ζευγάρι. Το θεωρώ προσφορά επειδή έχουν καλά review, πιστοποίηση IPX4, δύο έξτρα ζεύγη tips διαφορετικού μεγέθους και έρχονται σε πολλά χρώματα οπότε θα είναι ευέλικτα δωράκια για πιτσιρίκια ή κανένα Secret Santa στη δουλειά τα Χριστούγεννα. Έρχονται από Κίνα οπότε οι γνωστές επιφυλάξεις για τελωνείο ισχύουν.
kamui Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου μοιάζουν με ένα από τα μοντέλα που δίνει το Aliexpress καθημερινά στα 3 for 7.99$ (Κατάρα στο $). Και ποιό λίγα λεφτά βγαίνει στο κομάτι και 3 διαφορετικά πραματάκια αν δεν έχεις ανάγκη 5. Έχω πάρει 2 ζευγάρια και έχω δώσει δώρο σε φίλους για ομιλία. Δεν παραπονέθηκε κανένας. Φυσικά μιλάμε για άτομα που δεν είχαν πριν άλλα και δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από kamui 1
Axelq Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Άμα χρειάζεσαι 5 ζευγάρια για να τη βγάλεις ένα μήνα, τότε δεν αξίζουν 😄 1
Chrisfm94 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Μην πετάτε τα χρήματα σας.... Αυτο το post πρεπει να υπαρχει σε καθε thread που ανοιγει εδω μεσα. 1
kamui Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Μην πετάτε τα χρήματα σας.... Για δωράκια σε πιτσιρίκια είναι ότι πρέπει. Παρεπιπτόντως τρέχει η ίδια προσφορά για κάτι crappy smartwatch https://www.tomtop.com/p-paa5092b.html To πιτσιρίκι μια χαρά ευτυχισμένο θα είναι για 5 ευρώ (+ ο πατέρας μου, πιτσιρικάς, που του πήρα κάτι παρόμοιο (ίδιο μενού άλλο design) στo Get 3 items for 6$ από το Alixpress το καλοκαίρι και τώρα είναι καμαρωτός με το smartwatch του των 2$. Δουλεύει ακόμη, κρατάει 1 βδομάδα η μπαταρία και το καλύτερο παίρνει πολύ αξιόλογα την πίεση). Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από kamui 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα