Uptheirons Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Μην είσαι σεξιστής ρε, υπάρχουμε και εμεις στο επάγγελμα. Ε που ειστε ρε παιδια κρυμμενοι? Ολο κοπελες βλεπω χρονια τωρα!!
zygorito Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, akiros98 είπε Υπαρχει διαφορετικος τροπος εξετασης αιματος η για μια ζωη θα ειμαι στην φοβια και στον πανικο οταν θα πηγαινω να μου περνουν αιμα; https://en.wikipedia.org/wiki/Theranos ξέρω ένα καλό scam =D 3
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δεν ξέρω πως μπορώ να σε βοηθησω στο πρόβλημα σου, δεν έχω κάτι πρακτικό να σου πω. Ίσως αν μιλούσες με ψυχολόγο αλλα και αυτός τι να βρει να σου πει, θα ακούσεις τα κλασσικά. Εγώ έχω πρόβλημα με κινητες φλέβες. Αν δεν ειναι έμπειρος ο νοσηλευτης μπορεί να με τσακίσει στα τρυπήματα μέχρι να βρει φλέβα. Το κορυφαίο ήταν όταν έκανα ενα μεγάλο χειρουργείο πριν 23 χρόνια και στις εξετάσεις του προεγχειρητικου ελέγχου ήθελαν πολλαπλα δείγματα από αίμα τόσο από φλέβες όσο και από αρτηρίες για διάφορες ώρες της ημέρας, δηλαδη έπρεπε να εισάγουν την βελόνα πιο βαθιά. Αλλά θεματα που πονάνε ακόμα περισσότερο και δυστυχώς θες δεν θες θα έρθεις αντιμέτωπος ειναι οι φλεβοκαθετηρες για χορήγηση αναισθητικου, σκιαγραφικου η όρου. Ενέσεις με Β12 επίσης η άλλο υγρό υψηλοτερης πυκνότητας από τον ορο πονάνε πολύ..... Δεν θα μιλήσω για αλλά χρόνια θέματα υγείας και απαίτηση για μόνιμη υπάρξη διασυνδετηριας οδού, έχει μια λατινική ονομασία αλλά δεν την θυμάμαι, κάτι από fistula. Εύχομαι να είσαι υγιής και να περάσεις όσο το δυνατόν λιγότερες δοκιμασιες στην ζωή σου. Η απλή αιμοληψία που θα πετύχει με πρώτη είναι παιδική χαρά. Αναζήτησε και ίσως βρεις καποια λύση για το σημείο του τρυπηματος, συνήθως επιλέγεται το πιο ανωδυνο σημείο. 1 ώρα πριν, Uptheirons είπε Ε που ειστε ρε παιδια κρυμμενοι? Ολο κοπελες βλεπω χρονια τωρα!! 90% γυναίκες μου έχουν πάρει αίμα και μια φορά άνδρας. 2
M A T R I X Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Προσπάθησε να το ελέγξεις. Ζήτησε από κάποιον δικό σου να σε συνοδεύσει. Σε κάθε περίπτωση και να λιποθυμήσεις δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα. Γνωρίζω κόσμο που πάει για εξετάσεις και λιποθυμάει από τον φόβο. Οπότε θα σου πρότεινα να πας να το κάνεις όσο δύσκολο και αν φαίνεται. ps: Άμα το χέρι σου γίνει μπλε μετά την εξαγωγή (σπάει φλέβα) μην τρελαθείς, σημαίνει ότι τοπικά έχει δημιουργηθεί αιμάτωμα το οποίο κατά 99% των περιπτώσεων απορροφάται μόνο του. Σε μερικές ημέρες θα είσαι οκ. 2
kostasbm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 εγώ ποτέ δεν τα είχα καλά με τις βελόνες λόγω οδοντιάτρου...όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι μερικοί-ες που παιρνουν αιμα απλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα μια φορά είχα πάει έκτακτα για αίμα και έτρεμε το χέρι του γιατρού ....αλλεργία με πιάσε...το όργωσε το χέρι μου.... όπως είπε και ο @M A T R I X πηγαινε με καποιον άλλον-η
1comment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Κι εγώ είχα φοβία κυρίως στο θέμα πόνου και έψαξα και βρήκα γιατρό που μου παίρνει αίμα και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είναι αστείο να καθόμαστε να συζητάμε για τέτοιο θέμα τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που κάνουν αιμοκαθάρσεις, έχουν καθετήρες (ανατριχιάζω), κάνουν χημειοθεραπείες, εγχειρήσεις και άλλα δύσκολα πράγματα. 1 1
listerstorm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, akiros98 είπε Καλησπερα, ειμαι 23 χρονών και σκεφτομαι να παω να κανω εξετασεις αιματος, το προβλημα ειναι οτι εχω παρα πολυ μεγαλη φοβια σε αυτο σε φαση πριν 3 χρονια κοντεψα να λιποθυμήσω απο τον τρομο και μου ανεβηκε η πιεση αρκετα Στρατό έχεις πάει; Απίστευτο 23 χρονών να φοβάσαι μια αιμοληψία του ίδιου σου του αίματος Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από listerstorm
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, listerstorm είπε Στρατό έχεις πάει; Απίστευτο 23 χρονών να φοβάσαι μια αιμοληψία του ίδιου σου του αίματος Ο στρατός τι σχέση έχει;
Chuckie667 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Τα τελευταία 10 χρόνια κάνω ετήσιες εξετάσεις, τα δε τελευταία 2 κάθε εξάμηνο (περιμένω πότε θα υποκύψει ο μαχητής θυροειδής στο hashimoto), όπου με την ευκαιρία μετράω και αντισώματα-εξουδετερωτικά-T λεμφοκυτταρα (για το covid excel-ακι που κρατάω), μαζι με βιταμ.D, B . Απεχθεια στην διαδικασια, ναι, αλλά βρήκα τι με ενοχλούσε και πλέον ειναι walk in the park. Δεν ενοχλεί ο πόνος, αλλά το οπτικό κομμάτι της παράστασης, δλδ να βλέπω την διαδικασία καθαρισμού, σφιξιμο, ταπ ταπ να βρουμε την φλεβα, να μπιξουμε την βελόνα κτλ. Οπότε “ζητώ την άδεια” από την κοπέλα* να κοιτάω αλλού, χαλαρώνω και τέλος. Πόνος αμελητέος. Το βλέπω και σαν παιχνιδι, κρατάω στατιστικά σε excel όπως ειπα, δες το σαν ενα τακτικο scan disk του οργανισμου. Δες το σαν ένα τέτοιο εργαλείο, ετήσια σύνδεση στο διαγνωστικο που κανεις στο car service. Όλα στο μυαλό μας ειναι…
Axelq Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ο στρατός τι σχέση έχει; Γιατί όταν κάνεις τα εμβόλια του στρατού, σου χτυπάνε 2 ενέσεις πριν προλάβεις να αντιδράσεις. Προσωπικά μου τα έβαλαν με τόση πίεση, που παίζει να μπήκε και λίγο από το πλαστικό μετά τη βελόνα μέσα 😅 Πέρα από την πλάκα, αργά η γρήγορα θα συνηθίσεις την αιμοδοσία και σε λίγα χρόνια θα γελάς με την τωρινή σου αντίδραση. 2
Uptheirons Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μετα απο 2 εγκυμοσυνες back to back με μηνιαιες αιμοληψιες ειναι σα να παω να με ακροαστουν. Γι'αυτο λεω ολα μια συνηθεια/ιδεα ειναι τελικα.
mechpanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Καλά ρε στρατό δεν πήγατε; Εκεί που περιμέναμε για εμβόλια, από τα πατώματα τους μαζεύανε τους βελονοφοβικούς. 5-5 λιποθυμάγανε... Είναι κάτι ψυχολογικό που το έχουν πολλοί, ΟΚ υπάρχει...τι να κάνουμε!
billys7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Εγώ θα σου πρότεινα να μετράς, από μέσα σου, τις αναπνοές σου. Θα σε ηρεμήσει και σταδιακά θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις να ξεπερνάς το φόβο σου
akiros98 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια! Επισης εχω δοκιμασει και να μην κοιταω, και να παιρνω βαθιες αναπνοες αλλα τιποτα, ειναι σαν το μυαλο μου να κλειδωνει εκεινη την στιγμη και να μην σκεφτεται τιποτα αλλο παρα μονο αυτο που ερχεται για καποιους οντως μπορει να ακουγεται γελιο η "καθολου σοβαρο" οπως ειπε και καποιος αλλος πριν, αλλα πραγματικα ετσι αντιδραω...δεν το κανω καν επιτηδες Ναι στρατο εχω παει, μου κανανε τα εμβολια κανονικα, πηγα να φρικαρω στην αρχη λογο επειδη νομιζα οτι φοβομουν τις ενεσεις αλλα δεν ηταν τιποτα, απο εκει και μετα ανακάλυψα οτι δεν εχω θεμα με τις ενεσεις αλλα με το σημειο που γινεται η εξεταση στο χερι
Προτεινόμενες αναρτήσεις