Jo_e Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Γεια σας νοικιάζω το σπίτι μου από το 2017 όμως τώρα θέλω να μείνω εγώ εκεί υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? Πλέον δεν με συμφέρει να νοικιάζω εφόσον έχω το σπίτι.....
Joshua21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Jo_e είπε Γεια σας νοικιάζω το σπίτι μου από το 2017 όμως τώρα θέλω να μείνω εγώ εκεί υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? Πλέον δεν με συμφέρει να νοικιάζω εφόσον έχω το σπίτι..... Εφόσον το σπίτι αυτό είναι μισθωμένο δεν το έχεις... Μπορείς να κάνεις κάτι μόνο όταν λήξει η τρέχουσα μίσθωση, και μόνο εφόσον έχει περάσει τριετία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Jo_e είπε Γεια σας νοικιάζω το σπίτι μου από το 2017 όμως τώρα θέλω να μείνω εγώ εκεί υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? Πλέον δεν με συμφέρει να νοικιάζω εφόσον έχω το σπίτι..... Υπαρχει συμβολαιο ή εχει ληξει ?
Jo_e Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Υπαρχει συμβολαιο ή εχει ληξει ? Υπάρχει συμβόλαιο από το 2017 μέχρι το 2024 παρόλα αυτά θέλω να το φτιάξω και να μείνω εγώ δεν υπάρχει κάποιο νομικό παραθυράκι ώστε να βγάλω τον ενοικιαστή μου? 19 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Περίμενε να λήξει το συμβόλαιο Λήγει το 24 😛
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Jo_e είπε Υπάρχει συμβόλαιο από το 2017 μέχρι το 2024 παρόλα αυτά θέλω να το φτιάξω και να μείνω εγώ δεν υπάρχει κάποιο νομικό παραθυράκι ώστε να βγάλω τον ενοικιαστή μου? Παλιοτερα αν αποδυκνυες οτι δεν εχεις αλλο σπιτι που να ικανοποιει τις αναγκες σου νομιζω υπηρχε κατι αλλα με προειδοποιηση κλπ Δεν ξερω αν ισχυει και τωρα .Αν δεν δεχτουν να φυγουν μονο με δικηγορο Ελπιζω το συμβολαιο να ειναι και δηλωμενο στο taxis
Jo_e Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Παλιοτερα αν αποδυκνυες οτι δεν εχεις αλλο σπιτι που να ικανοποιει τις αναγκες σου νομιζω υπηρχε κατι αλλα με προειδοποιηση κλπ Δεν ξερω αν ισχυει και τωρα .Αν δεν δεχτουν να φυγουν μονο με δικηγορο Ελπιζω το συμβολαιο να ειναι και δηλωμενο στο taxis Δηλωμένο κανονικά είναι! Σε ευχαριστώ! 😊 1
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Γιατί κάνατε τόσο μεγάλο συμβόλαιο; Λογισμικό θα έχετε καλές σχέσεις, κουβεντιάστε το και δώσε το χρόνο που χρειάζεται ο ενοικιαστής για να βρει κάτι άλλο και να φύγει.
Pwpwpw Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jo_e είπε Γεια σας νοικιάζω το σπίτι μου από το 2017 όμως τώρα θέλω να μείνω εγώ εκεί υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? Πλέον δεν με συμφέρει να νοικιάζω εφόσον έχω το σπίτι..... Το λαθος ηταν που εκανες συμβολαιο για 7 ολοκληρα χρονια, δεν ξερουμε τι μπορει να προκυψει στο μελλον και πως μπορουν να αλλαξουν οι αναγκες μας.Εφοσον υπαρχει συμβολαιο μεχρι το 24 αναγκαστικα περιμενεις μεχρι τοτε, δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι, ουσιαστικα ο μοναδικος τροπος ειναι να να βρειτε στα λογια μηπως και συμφωνησει ο ενοικιαστης να αφησει το σπιτι. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από Pwpwpw
Haldol Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ο μοναδικός τρόπος να φύγει νωρίτερα ο νοικάρης σου, είναι είτε αν δυστροπήσει (π.χ. δε σε πληρώνει) ή... αν τον δελεάσεις. Χαχα. Εάν είσαι άνετος οικονομικά, κάνε του deal ότι αν φύγει μέσα σε Χ διάστημα (εύλογο, ε, π.χ. 6+ μήνες) γι' αυτό το διάστημα δε θα πληρώσει τίποτα. Κερδισμένοι και οι δύο, εφόσον το δεχτεί. Αν δε θέλει να φύγει και είναι οκ στα του συμβολαίου, δε τον κουνάς με τίποτα. 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ή το συζητατε, ή στο τελος του συμβολαιου, μιας και δεν μπορεις στην μπανανια να πεταξεις καποιον εξω για να μεινεις εσυ, ζητας μεγαλη αυξηση ενοικιου για να φυγει.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε μιας και δεν μπορεις στην μπανανια να πεταξεις καποιον εξω για να μεινεις εσυ, ευτυχώς που δεν μπορείς να πετάξεις έξω κάποιον επειδή έτσι "σου" αρέσει. Ας του πληρώσει/χαρίσει ενοίκια κάποιων μηνών να βρει κάτι άλλο. 3
SabotazNic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε ευτυχώς που δεν μπορείς να πετάξεις έξω κάποιον επειδή έτσι "σου" αρέσει. Δεν ειπα ποτε να πεταξει καποιον εξω οποτε θελει, εσυ το ειπες. Απο οσο εχω καταλαβει απο εδω μεσα, ακομα και με ληγμενο συμβολαιο δεν μπορεις να βγαλεις καποιον εξω για αυτον τον λογο. Δεν ισχυει η σιωπηρη ανανεωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις