Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς καμιά ελληνική εταιρεία/βιοτεχνία που να παράγει πουλάει στην Ελλάδα ποιοτικά πουλόβερ?

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι μου αρέσει να ψωνίζω από ελληνικές εταιρείες, πχ πουκάμισα μου αρέσουν πολύ της Oxford Company. Τζην και σπορ μπλουζάκια navy and green. Για κάλτσες εδώ και χρόνια μόνο Τζελάτης.

Δοκίμασα πέρυσι τα Funky Buddha σε μπλούζες/πουλόβερ αλλά δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Οι βερμούδες τους από την άλλη με κέρδισαν, όλο το καλοκαίρι με αυτές το έβγαλα.

Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι σε χοντρά πουλόβερ/πλεκτά/ζακέτες, τέτοια πράγματα τέλος πάντων σε Ελλάδα? Δε θέλω να τα δώσω στους Tommy Hilfiger και στους Ralph Lauren.

Εννοείται ότι βασική προϋπόθεση είναι να είναι ποιοτικά, μη μου δώσετε κανά link που έχουνε 3 πουλόβερ με 50 ευρώ.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από tasoe
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasoe είπε

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς καμιά ελληνική εταιρεία/βιοτεχνία που να παράγει στην Ελλάδα ποιοτικά πουλόβερ?

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι μου αρέσει να ψωνίζω από ελληνικές εταιρείες, πχ πουκάμισα μου αρέσουν πολύ της Oxford Company. Τζην και σπορ μπλουζάκια navy and green. Για κάλτσες εδώ και χρόνια μόνο Τζελάτης.

Δοκίμασα πέρυσι τα Funky Buddha σε μπλούζες/πουλόβερ αλλά δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Οι βερμούδες τους από την άλλη με κέρδισαν, όλο το καλοκαίρι με αυτές το έβγαλα.

Oxford Company και ειδικά Navy & Green το μόνο Ελληνικό που έχουν είναι η έδρα τους. Τα πάντα κατασκευάζονται σε τριτοκοσμικές χώρες όπως μπορείς να διαπιστώσεις κι εσυ απο το "Made in Pakistan/Bangladesh κλπ." εσωτερικά των ρούχων και απλά πληρώνεις αδρά το marketing τους.

Τζελάτης συμφωνώ, πολύ καλός κι Ελληνικός. Για Funky δεν γνωρίζω περισσότερα.

Δημοσ.

Ο λόγος που θέλεις ελληνικά; Αν είναι για να στηρίξεις την τοπική οικονομία πάσο, αν είναι για κάποιο άλλο λόγο, σίγουρα θα σηκώνει συζήτηση. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Oxford Company και ειδικά Navy & Green το μόνο Ελληνικό που έχουν είναι η έδρα τους. Τα πάντα κατασκευάζονται σε τριτοκοσμικές χώρες όπως μπορείς να διαπιστώσεις κι εσυ απο το "Made in Pakistan/Bangladesh κλπ." εσωτερικά των ρούχων και απλά πληρώνεις αδρά το marketing τους.

Τζελάτης συμφωνώ, πολύ καλός κι Ελληνικός. Για Funky δεν γνωρίζω περισσότερα.

Ok. Για πουλόβερ έχουμε τίποτα? 

Μόλις τώρα, Haldol είπε

Ο λόγος που θέλεις ελληνικά; Αν είναι για να στηρίξεις την τοπική οικονομία πάσο, αν είναι για κάποιο άλλο λόγο, σίγουρα θα σηκώνει συζήτηση. 

Ας πούμε ότι αυτός που λες είναι ο λόγος, μην ανοίξουμε άλλη συζήτηση.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nosleep είπε

Dur.gr

Πολύ καλά φαίνονται. Το λογότυπο κάτι μου λέει, πρέπει να είχα κάποιο πουκάμισο παλιά. Με προβληματίζει λίγο βέβαια ότι έχουν τεράστια γκάμα ρούχων. Αναρωτιέμαι αν τα πουλόβερ είναι το δυνατό τους σημείο.

Δημοσ.

Είναι ποιοτικά και Ελληνικά (Πάτρα), έχουν αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα οπότε πήγαινε καλύτερα να δοκιμάσεις. Στα πουλόβερ πάντως η ακριβή σειρά των M&S είναι φουλ ζεστή.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, nosleep είπε

Είναι ποιοτικά και Ελληνικά (Πάτρα), έχουν αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα οπότε πήγαινε καλύτερα να δοκιμάσεις.

Αυτό που ταυτίζετε την έδρα της εταιρείας με την προέλευση των ρούχων είναι εντελώς λάθος κατα τη γνώμη μου. Αν δηλαδή μια Ελληνική εταιρεία εισάγει ρούχα απο την Αίγυπτο/Κίνα ή όπου αλλού αυτό τα κάνει Ελληνικά?!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Αυτό που ταυτίζετε την έδρα της εταιρείας με την προέλευση των ρούχων είναι εντελώς λάθος κατα τη γνώμη μου. Αν δηλαδή μια Ελληνική εταιρεία εισάγει ρούχα απο την Αίγυπτο/Κίνα ή όπου αλλού αυτό τα κάνει Ελληνικά?!

Αν γράφει στο site τους ότι το πουλόβερ που κοιτάς έχει χώρα προέλευσης Ελλάδα τότε είναι από Ελλάδα το πουλόβερ... Υπάρχουν ακόμα βιοτεχνίες ενδυμάτων και υποδημάτων στην Ελλάδα που τα παράγουν εδώ παρόλο το υψηλό κόστος και τον ανταγωνισμό αλλά η ποιότητα συνήθως είναι καλύτερη από κινεζοτουρκομπαγλαντεζικα. Το αν είναι ακόμα στην Πάτρα η βιοτεχνία δεν ξέρω, πριν απο 10 χρόνια εκεί ήταν.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, nosleep είπε

Αν γράφει στο site τους ότι το πουλόβερ που κοιτάς έχει χώρα προέλευσης Ελλάδα τότε είναι από Ελλάδα το πουλόβερ... Υπάρχουν ακόμα βιοτεχνίες ενδυμάτων και υποδημάτων στην Ελλάδα που τα παράγουν εδώ παρόλο το υψηλό κόστος και τον ανταγωνισμό αλλά η ποιότητα συνήθως είναι καλύτερη από κινεζοτουρκομπαγλαντεζικα. Το αν είναι ακόμα στην Πάτρα η βιοτεχνία δεν ξέρω, πριν απο 10 χρόνια εκεί ήταν.

Το γνωρίζω πως υπάρχουν, εγω αναφέρθηκα σε αυτές που προτείνουν οι υπόλοιποι σαν "Ελληνικές".

20 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Έχω την εντύπωση πως η Dur έχει πάψει να παράγει στην Πάτρα ρούχα εδώ και πολύ καιρό.

Πολύ σωστά, Βουλγαρία και Αίγυπτο απ' οσο γνωρίζω γίνεται η μεγαλύτερη παραγωγή, πάντως Ελλάδα τίποτα.

Δημοσ.

67 ευρώ για πουλόβερ "κατασκευασμένο στην Ελλάδα" με σύνθεση "κασμίρ" που όμως τελικά στα... ψιλά γράμματα, είναι 5% και 30% μαλλί, με το υπόλοιπο 65% να είναι διάφορες βλακείες και/ή πετρελαϊκά προϊόντα; 

Να τη βράσουμε αυτή την "ελληνική παραγωγή". Στην ίδια τιμή παίρνεις πολύ σοβαρότερα ρούχα σε σύσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα θα με ενδιέφερε γενικως να ακούσω γνώμες για εταιρείες που παράγουν ρούχα διαφόρων ειδών στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής μόνο μια γνωρίζω. Για πουλόβερ δεν έχω ιδέα. 

Η τιμή προφανώς και πάντα παίζει τον ρόλο της. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...