Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξέρει κανεις αν θα μου επιτραπει να πετάξω εαν έχω κανει μόνο μια δόση εμβολιου μονοδοσικου johnson και εχουν περασει ηδη 9 μήνες απο τότε που εμβολιαστηκα?

Δεν μπορω να βρω μια ξεκαθαρη απαντηση, μόνο για εντός ευρώπης αναφερουν οτι μετα τους 9 μήνες δε το δέχονται. Για αμερικη όμως αναφέρουν οτι τους ενδιαφερει να εχεις εμβολιαστει πληρως (π.χ. μια δοση μονοδοσικου) τουλαχιστον 14 μέρες πριν την αναχώρηση. Δεν αναφέρουν όμως πουθενα για οριο 9 μηνών.

Δημοσ.

Το θέμα της ασφάλειας υγείας δεν σε απασχολεί; Δεν ξέρω αν θα σε καλύψει κάποια ασφάλεια υγείας υπό αυτές τις συνθήκες. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Skrobo είπε

Δεν γράφει για το 9μηνο, γιατί δεν τους ενδιαφέρει.

Εισαι οκ να ταξιδέψεις

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

αν εχεις ευρωπαικο πιστοποιητικο σε ισχυ μπαινεις, αν οχι δεν μπαινεις. 

Τελικά μπαινω η οχι? Με μπερδεψατε! Κατεβασα το ευρωπαικο πιστοποιητικο απο το gov.gr και δοκιμασα να σκαναρω το qrcode που εχει πανω δεξια με το covid free gr verifier app και φυσικα μου το βγαζει ακυρο γιατι εχουν περασει οι 270 μέρες. Αλλα για Αμερικη τους ενδιαφέρει αυτο η απλα να εχω το πιστοποιητικο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, warwickbass είπε

Τελικά μπαινω η οχι? Με μπερδεψατε! Κατεβασα το ευρωπαικο πιστοποιητικο απο το gov.gr και δοκιμασα να σκαναρω το qrcode που εχει πανω δεξια με το covid free gr verifier app και φυσικα μου το βγαζει ακυρο γιατι εχουν περασει οι 270 μέρες. Αλλα για Αμερικη τους ενδιαφέρει αυτο η απλα να εχω το πιστοποιητικο?

εφοσον δεχονται και φωτογραφια απο το πιστοποιητικο τοτε δεν το τσεκαρουν αρα δεν εχει σημασια να ειναι σε ισχυ. λαθος μου λοιπον, απλα θέλουν να εχεις πιστοποιητικο να τους δειξεις. 

Δημοσ.

Αυτός ο περιορισμός, που σε θέλουν λέει πλήρως εμβολιασμένο, αλλά εννοούν να έχεις κάνει τις 2 πρώτες δόσεις πριν σχεδόν 2 χρόνια, με ξεπερνά. Υποκρισία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...