domigr Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Καλησπερα παιδια! Ποια ειναι η πιο προσφατη εκδοση firmware σε αυτο τπ ρουτερ? Εγω εχω την Xs6 4.1.00.05 Στις 27/4/2025 στις 4:04 ΜΜ, dimo69 είπε Για το εάν μπαίνει vpn σε αυτό το ρούτερ έβγαλε κάποιος άκρη? Εχει vpn passthrough οχι client συμφωνα με chatgpt οποτε δεν μπορεις να βαλεις κωδικους vpn στο ρουτερ
sboo Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Η τελευταία έκδοση είναι η XS6_4.2.00.09a Αναφορά σε κείμενο Καλησπερα παιδια! Ποια ειναι η πιο προσφατη εκδοση firmware σε αυτο τπ ρουτερ? Εγω εχω την Xs6 4.1.00.05 1
poulinos Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου On 11/05/2025 at 08:07, sboo said: Η τελευταία έκδοση είναι η XS6_4.2.00.09a το βασικο ειναι αν θα την βρει να την κατεβασει καπου.
domigr Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2025 στις 11:25 ΜΜ, poulinos είπε το βασικο ειναι αν θα την βρει να την κατεβασει καπου. Την κατεβασε αυτοματα!! Επεξ/σία 18 Μαϊου από domigr
poulinos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου On 17/05/2025 at 11:37, domigr said: Την κατεβασε αυτοματα!! κανονικα ναι πρεπει να το κατεβασει αυτοματα με το που το δει η βαση που εχουν τα routers οπως και να κανει zero touch..υπαρχουν βεβαια και περιπτωσεις που δεν γινεται αυτοματα για χ ψ λογους.πολυ παλιο firmware ή δεν ξερω τι.αλλα σε cosmote θα προτιμουσα ενα fritz.
LEFTK1 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Καλησπέρα σας, με τα VPN τώρα υπάρχει καμια λύση με το SGH3060 με support DD-WRT and FreshTomato ;
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, LEFTK1 said: Καλησπέρα σας, με τα VPN τώρα υπάρχει καμια λύση με το SGH3060 με support DD-WRT and FreshTomato ; παντα υπαρχει και η λυση να βαλεις προγραμμα στο pc.εκτος αν το θες globally Επεξ/σία 15 Ιουνίου από poulinos
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 16 minutes ago, coyote2 said: Προφανώς το global ρωτάει λογικα ναι.απλα το ανεφερα μηπως και .. τον βολεψει.
oumtt Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Το vodafone power station δουλεύει και με άλλες εταιρείες; δηλαδή εγω που έχω συνδέσει από τη Nova αν βάλω αυτό το modem θα έχω σύνδεση στο ίντερνετ; έχω τους κωδικούς PPPOE απο την Nova.
oumtt Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Στις 14/2/2025 στις 7:25 ΜΜ, dreamercon είπε Sercomm VOX SHG3060 Έχει βρει κανείς τους κωδικούς root για αυτο το modem
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου On 30/07/2025 at 17:51, oumtt said: Το vodafone power station δουλεύει και με άλλες εταιρείες; δηλαδή εγω που έχω συνδέσει από τη Nova αν βάλω αυτό το modem θα έχω σύνδεση στο ίντερνετ; έχω τους κωδικούς PPPOE απο την Nova. δυσκολο να μην παιξει.οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες και απλα αλλαζει username/password. εξαιρεση ειναι η voip τηλεφωνια που δεν θα ειναι ευκολο να σεταρεις της nova.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα