Προς το περιεχόμενο

Ο Elon Musk αρχίζει να αποκλείει επικριτικούς δημοσιογράφους από το Twitter


alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, precursor είπε

Οι λουμπενιστές της απανταχού κοινότητας του Υποκριτιστάν γνωστό και ως Δηθενιστάν, αντί να βρουν μια καινούργια λέξη, ενσωμάτωσαν (και συνεχίζουν να ενσωματώνουν) ό,τι βρήκαν σε μια ήδη βεβαρημένη λέξη με τραγικό παρελθόν, διαφοροποιώντας την λιγάκι: "κοινωνικός ρατσισμός".

Θα την ακούσεις έτσι στην πλήρη της έκταση μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις άμυνας όταν τους υποδείξεις ότι κάτι δεν είναι ρατσισμός. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα την ακούσεις ως σκέτο "ρατσισμό", αυτομάτως εξισώνοντας κάποιον που επικρίνει την κουλτούρα που ασπάζεσαι, τη θρησκεία, το φαγητό που τρως, την απόφασή σου να μετατρέψεις το σώμα σου, κ.λπ. επιλογές σου στη ζωή, με κάποιον που σε επικρίνει (περιθωριοποιεί κ.λπ.) για πράγματα που δεν περνούσαν ποτέ από το χέρι σου όπως το χρώμα του δέρματος σου και η καταγωγή σου. Οπότε με αυτό το ωραίο κολπάκι αν με επικρίνεις επειδή τρώω ντολμαδάκια, είσαι αυτομάτως μέλος της ΚΚΚ.

Βλέπεις τη μεγαλύτερη μερίδα των δισεκατομμυριούχων, μέσα από τις πολυεθνικές τους, να προπαγανδίζουν λυσσαλέα την woke ιδεολογία(ακόμα και όταν χάνουν λεφτά από αυτό) και να την χρησιμοποιούν για να φιμώνουν μεγάλη μερίδα της κοινωνίας σε διάφορα ζητήματα. Όπως η παράνομη και χωρίς όρια μετανάστευση που πρακτικά καταργεί τη σημασία των συνόρων και την έννοια της εθνικής κυριαρχίας(κυριαρχία από ένα έθνος->άνθρωποι με παρόμοια κουλτούρα, αξίες και κώδικα επικοινωνίας).

Αυτό και μόνο θα 'πρεπε να βάζει τους σκεπτόμενους ανθρώπους σε υποψίες. Γιατί τέτοια άτομα, εθισμένα στο χρήμα και την επιρροή, δεν λειτουργούν σχεδόν ποτέ με γνώμονα το συμφέρον των άλλων.

Όμως θα υπάρχουν πάντα αφελείς ιδεαλιστές(κάπως τους έλεγε ο Λένιν) να δουλεύουν στο τζάμπα για μαφιόζους. Εσύ περιμένεις οι τελευταίοι να αλλάξουν ποτέ;

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να διαβάζεις ανθρώπους που αγανακτούν (δικαίως) όταν χαρακτηρίζονται συλλήβδην haters και φοβικοί επειδή δεν τους αρέσουν κάτι τηλεοπτικά μπουγαδόνερα, να χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία για να απαξιώσουν την κριτική που ασκείται στο πουλέν τους.

Απλή διαπίστωση, συνεχίστε.

 

  • Like 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το γεγονός ότι Trump και Musk χρησιμοποιούν anti-woke ρητορική, ενδεχομένως για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς, δεν νομιμοποιεί αυτή τη σύγχρονη μορφή κεκαλυμμένου απολυταρχισμού. Η συντριπτική πλειοψηφία της ελίτ πάντως είναι woke.

Συνεχίστε.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι πολυ κοντα στο να απαξιωσει ΠΛΗΡΩΣ το δικτυο και να χασει ΟΛΗ την αξια του.
Μετα θα κλαψουριζει και θα ζηταει επιδοματα και κρατικη βοηθεια για να αντεξει την ζημια (που δεν εχει πληρωσει τιποτα ακομη καθως ειναι δανεικα και ισως αγυριστα).
 

  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, precursor είπε

Μααα... μα... το βασικό επιχείρημά σας ήταν όχι πολύ καιρό πριν... ότι... "TwiTter iS a pRivAte cOmPany, it cAn dO wHat it wAnts" . Παρακαλώ, συνεχίστε.

αστους να ξεφτιλιζονται

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...