power_1 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Στις 26/5/2025 στις 8:18 ΜΜ, Vault13 είπε Ο αντιπροσωπος των TCL πως ειναι; Υπαρχει και λειτουργει η εγγύηση; Τι εννοεις ? Υπαρχει αντιπροσωπεια (οχι η ιδια η tcl ) και το service ειναι τις astra
teoqq Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπέρα, μπορείτε λίγο να μου πείτε άμα θα δω ουσιαστική διαφορά TCL 65C6K και 65C7K ? Θα την καταλάβω την διαφορά των 150€ ?! Η χρήση γενικά θα είναι απλή, δηλαδή ελληνικά κανάλια/netflix/αθλητικά για κανέναν αγώνα/youtube Δεν νομίζω να γίνει ποτέ για gaming, τουλάχιστον τώρα.. Κοιτάω για αγορά μέσω Payzy που δίνει και την επιστροφή. Σας ευχαριστώ πολύ
Koveras Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω την TCL C805 55", από τον Γερμανό με payzy . Ξέρω ότι είναι παλαιότερο μοντέλο όμως στα reviews βλέπω ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Αξίζει καλύτερα μήπως η C6K; Δεν θέλω να ανεβάσω το budget για την C7K οπότε αν έχετε κάποια γνώμη είναι ευπρόσδεκτη.
power_1 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 3 ώρες πριν, teoqq είπε Καλησπέρα, μπορείτε λίγο να μου πείτε άμα θα δω ουσιαστική διαφορά TCL 65C6K και 65C7K ? Θα την καταλάβω την διαφορά των 150€ ?! Η χρήση γενικά θα είναι απλή, δηλαδή ελληνικά κανάλια/netflix/αθλητικά για κανέναν αγώνα/youtube Δεν νομίζω να γίνει ποτέ για gaming, τουλάχιστον τώρα.. Κοιτάω για αγορά μέσω Payzy που δίνει και την επιστροφή. Σας ευχαριστώ πολύ Υποκειμενικη αποψη, σε αλλους αρεσει η c6k σε αλλους η C7k . Aντικειμενικα εχει περισσοτερη φωτεινοτητα , περισσοτερες ζωνες και υψηλοτερη αντιθεση .......ΑΛΛΑ τι γινεται..... η επιπλεον φωτεινοτητα αυξανει κι το ...blooming ξεθωριαζει λιγο τα χρωματα και φαινεται σε σκηνες φωτεινες να εχει η c6k καλυτερα μαυρα κι περισσοτερη λεπτομερεια .Οι μαυρες μπαρες στις ταινιες φαινονται σε φωτεινες σκηνες ποιο μαυρες στην c6k. Tα χρωματα στην c6k φαινονται ποιο ζωντανα out of the box ,στην c7k ισος χρειαστει καλιμπραρισμα γι να εχουμε το ιδιο αποτελεσμα . Ο ήχος στην C7k δεν ειναι καλυτερος απο την c6k . Eσυ αποφασιζεις αφου δεις review με συγκριση και των δυο 47 λεπτά πριν, Koveras είπε Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω την TCL C805 55", από τον Γερμανό με payzy . Ξέρω ότι είναι παλαιότερο μοντέλο όμως στα reviews βλέπω ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Αξίζει καλύτερα μήπως η C6K; Δεν θέλω να ανεβάσω το budget για την C7K οπότε αν έχετε κάποια γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Στα χαρτια η c805 εχει καλυτερη φωτεινοτητα και περισοτερες ζωνες απο την c6k. H C6k εχει πιο ευρειες γωνιες θεασης ,ποιο ωραια χρωματα ουt of the box , ηχοσυστημα 2,1 ποιο καινουργιο μοντελο. Εσυ αποφασιζεις αφου δεις review κι με τις δυο.
Kimipao13 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Εγώ πήρα την tcl c7k 75 τρομερή εικόνα απίστευτα μαύρα και πολύ φωτεινή το πρωί στο σαλόνι καλός ήχος αλλά όχι κάτι τρομερό θα θελα να ταν πιο δυνατός στις ταινίες έχει ωραίο ήχο φοβερό πχ YouTube μουσική δεν παίζει δυνατά να μου πεις τηλεόραση είναι αλλα μια μπαριτσα τη θέλει
Votritis Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 3/6/2025 στις 2:15 ΜΜ, Koveras είπε Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω την TCL C805 55", από τον Γερμανό με payzy . Ξέρω ότι είναι παλαιότερο μοντέλο όμως στα reviews βλέπω ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Αξίζει καλύτερα μήπως η C6K; Δεν θέλω να ανεβάσω το budget για την C7K οπότε αν έχετε κάποια γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Aν σε ενδιαφέρει για κονσολα να ξερεις οτι για την c805 υπαρχουν αναφορες οτι δεν δουλεύει σωστα το vrr κατι που φαινεται να εχει διορθωθεί στις c6k - c7k , αυτος ειναι και ο λογος που πηγα τελικα στην OLED LG B4 για να ειμαι σiγουρος οτι λειτουργεί οκ σε gaming. Παντως αν δεν κανω λαθος με την payzy βγαινει 640Ε για την c7k που ειναι καλη τιμη για καινούριο μοντελο.
jeandoumpier Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Παίδες, αυτή --> https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/305174-tv-led-50-tcl-50c655?srsltid=AfmBOorbFaSlOnxEBrmKZxgXF-YDyM7h7w_vLIqgCi4cfiW2M5StYCs4 είναι 60hz ή 144hz; Γιατί άλλο γράφει στην περιγραφή/παρουσίαση και άλλο στα χαρακτηριστικά.
power_1 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 4 ώρες πριν, jeandoumpier είπε Παίδες, αυτή --> https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/305174-tv-led-50-tcl-50c655?srsltid=AfmBOorbFaSlOnxEBrmKZxgXF-YDyM7h7w_vLIqgCi4cfiW2M5StYCs4 είναι 60hz ή 144hz; Γιατί άλλο γράφει στην περιγραφή/παρουσίαση και άλλο στα χαρακτηριστικά. 50hrz 1
Votritis Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2025 στις 5:14 ΜΜ, jeandoumpier είπε Παίδες, αυτή --> https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/305174-tv-led-50-tcl-50c655?srsltid=AfmBOorbFaSlOnxEBrmKZxgXF-YDyM7h7w_vLIqgCi4cfiW2M5StYCs4 είναι 60hz ή 144hz; Γιατί άλλο γράφει στην περιγραφή/παρουσίαση και άλλο στα χαρακτηριστικά. η tcl εχει κατι τετοια κολπα μάρκετινγκ γιατι οντως η c655 λεει DLG 120Hz αλλα ειναι ενα fake 120 που κανει υποτιθεται την εικονα να φαινεται πιο ομαλη αλλα το πανελ ειναι 60hz , η καινουρια 50c6k ειναι 144hz τωρα παιζει στα 550Ε και δεν πολυ αξιζει αλλα λογικα θα πεσει η τιμη της το επομενο διάστημα ισως σε καποια προσφορα 450Ε Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Votritis
jeandoumpier Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Votritis είπε Ναι, κάτι παρατήρησα κι εγώ στα specs ότι γίνεται με αυτό. Εν τω μεταξύ είχε το eshop μέχρι πριν 2-3 μέρες την c805 των 50'' (που είναι όντως 144hz) στα 480€ αλλά εξαντλήθηκε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από jeandoumpier
power_1 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 7 ώρες πριν, jeandoumpier είπε Ναι, κάτι παρατήρησα κι εγώ στα specs ότι γίνεται με αυτό. Εν τω μεταξύ είχε το eshop μέχρι πριν 2-3 μέρες την c805 των 50'' (που είναι όντως 144hz) στα 480€ αλλά εξαντλήθηκε. Η καταταξη των τηλεορασεων tcl με βαση την ποιοτητα εικονας ειναι : C655 ( 60 hz) (2024) < C6KS ( 60 hz ) (2025) < C6k (144 hz ) (2025) < C805 ( 120 hz) (2023) < C7k ( 144 hz ) (2025) < C8k (144 Hz) (2025) 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Το support τους είναι ελεεινό, τουλάχιστον από την δίκια μου εμπειρία. Το τηλέφωνο τους δεν λειτουργεί, σε πάει για air condition άλλης εταιρίας, για να το βρω έπρεπε να επικοινωνήσω με Skroutz. Ο τύπος που ήρθε να πάρει την τηλεόραση δεν μιλούσε καλά ελληνικά, την πήρε χωρίς το κουτί όπως νάνε, και την γυρίσανε με τίγκα στις δαχτυλιές και pre-set με ότι νάνε ρυθμίσεις που χρειάστηκε να κάνω full reset. Τραγικοί στην καλύτερη.
power_1 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Στις 15/6/2025 στις 9:54 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Το support τους είναι ελεεινό, τουλάχιστον από την δίκια μου εμπειρία. Το τηλέφωνο τους δεν λειτουργεί, σε πάει για air condition άλλης εταιρίας, για να το βρω έπρεπε να επικοινωνήσω με Skroutz. Ο τύπος που ήρθε να πάρει την τηλεόραση δεν μιλούσε καλά ελληνικά, την πήρε χωρίς το κουτί όπως νάνε, και την γυρίσανε με τίγκα στις δαχτυλιές και pre-set με ότι νάνε ρυθμίσεις που χρειάστηκε να κάνω full reset. Τραγικοί στην καλύτερη. To support ειναι της astra hellas που εχει κι αλλες μαρκες support Απο το 2026 ανοιγει επισημα η ιδια tcl αντιπροσωπεια στηv ελλαδα.κι οχι μεσω αντιπροσωπου. 1
manoskost Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλημέρα, θα ήθελα μία μικρή βοήθεια: μπορεί να μου πεί κάποιος πως μπορώ να ταξινομήσω τα κανάλια με την σειρά που θέλω εγώ? προσπαθώ από την επεξεργασία καναλιών αλλά όταν βάλω σε ποιό νούμερο το θέλω το κανάλι μου γράφει ότι υπάρχει άλλο κανάλι, μήπως πρέπει να διαγράψω το νούμερο που θέλω να μπεί και μετά να το ορίσω στο νέο που θέλω να βάλω? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Christos_Tz Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 hours ago, manoskost said: Καλημέρα, θα ήθελα μία μικρή βοήθεια: μπορεί να μου πεί κάποιος πως μπορώ να ταξινομήσω τα κανάλια με την σειρά που θέλω εγώ? προσπαθώ από την επεξεργασία καναλιών αλλά όταν βάλω σε ποιό νούμερο το θέλω το κανάλι μου γράφει ότι υπάρχει άλλο κανάλι, μήπως πρέπει να διαγράψω το νούμερο που θέλω να μπεί και μετά να το ορίσω στο νέο που θέλω να βάλω? ευχαριστώ εκ των προτέρων. ..παs επεξεργασια καναλιων..και οριζειs νουμερα..εννοειται τα νουμερα να μην ειναι ιδια με αλλα..οποτε βαλτα με την σειρα που θεs και με τα νουμερα που θεs..εδω η δικια μου..εχω κανει και rename στα καναλια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα