Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, halvas69 είπε

Δοκιμάστε καλού-κακού μια (κανονική) επανεκκίνηση πατώντας παρατεταμένα το power στο τηλεχειριστήριο μέχρι να εμφανιστεί ένα παραθυρο και επιλέηξτε , Τερματισμός.

Έχω βάλει το firmware 531 και δεν έχω δει κάτι σαν αυτό που λέτε όπως και κάνω πάντα μια επανεκκίνηση 1 φορά τον μήνα.

Επανεκκίνηση κάνω κάθε βδομάδα δεν έχει διορθωθεί ποτέ αυτό από τότε που την πήρα. Εγώ έχω το τελευταίο επίσημο firmware. Αυτό το λογισμικό που λες είναι το official το τελευταίο; 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Σας το κάνει από την αρχή;

Γιατί δεν έχει αναφερθεί ούτε εδώ ούτε σε άλλα fora.

Εμένα ναι από τότε που την έβγαλα από το κουτί αλλά μιλάω πάντα για τα apps στη live tv δε μου το κάνει ποτέ. Κάπου πέτυχα  ότι έχουν ένα θέμα συγχρονισμού του ήχου στα apps στο google tv οι tcl αλλά τώρα βλέπω ότι δεν είναι γενικό. 

Επεξ/σία από spirosR7
Δημοσ.

Την C805 έχω και εγώ, τα διάφορα firmwares που έχουν βγει τα έχω βάλει χειροκίνητα με usb stick από XDA Forums ή avforums, τα παρακολουθώ και τα 2. 

Μπήκα μόλις τώρα και είδα οτι βγήκε νεότερη έκδοση V8-T653T01-LF1V509

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, halvas69 είπε

Την C805 έχω και εγώ, τα διάφορα firmwares που έχουν βγει τα έχω βάλει χειροκίνητα με usb stick από XDA Forums ή avforums, τα παρακολουθώ και τα 2. 

Μπήκα μόλις τώρα και είδα οτι βγήκε νεότερη έκδοση V8-T653T01-LF1V509

Μάλιστα. Ανεπίσημα firmware δε μπορώ να βάλω να το ρισκάρω δηλαδή. Ότι έχει πάνω η τηλεόραση είναι επίσημα ota firmwares. Είναι λίγο ενοχλητικό αυτό που πάει στατικά η εικόνα όταν αλλάζεις την ένταση στα apps αλλά δε καίγομαι να ασχοληθώ περισσότερο. 

Δημοσ.

Βρήκα αυτή 

TCL QLED 85P7K 85" Τηλεόραση Google TV 4K στα 999

Και αυτή 

TV TCL 85C655 85'' QLED 4K UHD SMART WIFI GOOGLE TV στ 855

Χρηση ταινίες και πολύ Xbox.. Την 1η ή την 2η;;;

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/5/2025 στις 1:02 ΜΜ, Tony2025 είπε

Εμένα έχει v135 ακόμα με γυρισμενη την γλωσσα uk English ελεος δλδ

Εμένα σήμερα πήρε επιτέλους ενημέρωση! Κάποιες αλλαγές στο μενού είδα, δεν πρόλαβα να δω κάτι περισσότερο, έφυγα για δουλειά.

Δημοσ.
Στις 12/8/2025 στις 2:47 ΜΜ, Tribal21 είπε

Εμένα σήμερα πήρε επιτέλους ενημέρωση! Κάποιες αλλαγές στο μενού είδα, δεν πρόλαβα να δω κάτι περισσότερο, έφυγα για δουλειά.

Κι εμενα επιτέλους πήρε ενημέρωση ota.ειδα κάποιες αλλαγές στο μενού και μου φενεται γενικα σταθεροτερη

Δημοσ.

Κάποιος που να έχει αγοράσει την TCL c6k να μας πει κριτικη - εντυπώσεις?

Θα ήθελα ιδανικά 55" για ημιυπόγειο σκοτεινό χώρο και αμφιταλαντεύονται μεταξύ αυτής 55" c6k ή μιας 50 c805.

Κυρίως ταινίες και tv κανάλια.

Δημοσ.

Για το μαύρο τους.

Είναι και τα δύο μοντέλα mini led.

Οπότε είναι ότι πιο κοντά σε oled, από την άλλη δεν χρειάζεται να δώσεις ένα νεφρό για μια πολύ καλή ποιότητα εικόνας.

Αν έχεις να προτείνεις κάτι που μου διαφεύγει ευχαριστώς να το δω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ivris είπε

Κάποιος που να έχει αγοράσει την TCL c6k να μας πει κριτικη - εντυπώσεις?

Θα ήθελα ιδανικά 55" για ημιυπόγειο σκοτεινό χώρο και αμφιταλαντεύονται μεταξύ αυτής 55" c6k ή μιας 50 c805.

Κυρίως ταινίες και tv κανάλια.

C805 δαγκωτό. 👍

• Like 1
Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε υπέρ της c805.

Βάλαμε και 5 χρόνια εγγύηση μήπως και...

Σας ευχαριστώ όλους εν αναμονή παραλαβής ,fingers crossed.

Στο σαλόνι έχω μια oled 65αρα και πάει τρενο...κάθε φορά που τυχαίνει να περάσω και με τσακώνουν τα χρώματα της τείνω να σχολιάσω πόσο γαμ..'τη είναι.

Δυστυχώς το κακό με τις oled είναι ότι άπαξ και κακομαθεις στα χρώματα τους γίνεσαι γενικως απαιτητικός με τα μαύρα.

Το γέλιο είναι όταν πας σε φίλους με τηλεόρασης κοσμήματα νομίζεις ότι θέλουν λίγο καλιμπραρισμα...

Όλοι οι oledακηδες έχουμε τα θέματα μας...

C805 λοιπόν...

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Την βρήκα στα 500 λίγο λάθους από μεγάλο πολυκατάστημα! 😛

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ivris είπε

Η παραγγελία έγινε υπέρ της c805.

Βάλαμε και 5 χρόνια εγγύηση μήπως και...

Σας ευχαριστώ όλους εν αναμονή παραλαβής ,fingers crossed.

Στο σαλόνι έχω μια oled 65αρα και πάει τρενο...κάθε φορά που τυχαίνει να περάσω και με τσακώνουν τα χρώματα της τείνω να σχολιάσω πόσο γαμ..'τη είναι.

Δυστυχώς το κακό με τις oled είναι ότι άπαξ και κακομαθεις στα χρώματα τους γίνεσαι γενικως απαιτητικός με τα μαύρα.

Το γέλιο είναι όταν πας σε φίλους με τηλεόρασης κοσμήματα νομίζεις ότι θέλουν λίγο καλιμπραρισμα...

Όλοι οι oledακηδες έχουμε τα θέματα μας...

C805 λοιπόν...

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Την βρήκα στα 500 λίγο λάθους από μεγάλο πολυκατάστημα! 😛

Το λόγω λάθους που το είδες?529€ είναι η τιμή της στα μεγάλα καταστήματα..Μοντέλο 2023 είναι..

Δημοσ.

Δεν το πολύ έψαξα να σου πω την αλήθεια, απλά στα σκρουτζομαγαζα παίζει πιο υψηλά κοντά στα 580€.

Η τιμή στο site είναι στα 529€.

Στην κράτηση για πληρωμή μου ήρθε στα 502€.

Δεν νομίζω να είναι τίποτα εκθεσιακό...

Θα δούμε...

Εύχομαι τα μαύρα να είναι εκπληκτικά όπως στα διάφορα review του εξωτερικού.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ivris είπε

Δεν το πολύ έψαξα να σου πω την αλήθεια, απλά στα σκρουτζομαγαζα παίζει πιο υψηλά κοντά στα 580€.

Η τιμή στο site είναι στα 529€.

Στην κράτηση για πληρωμή μου ήρθε στα 502€.

Δεν νομίζω να είναι τίποτα εκθεσιακό...

Θα δούμε...

Εύχομαι τα μαύρα να είναι εκπληκτικά όπως στα διάφορα review του εξωτερικού.

Δε νομίζω να είναι εκθεσιακό γιατί έχει κ αλλά κομμάτια...Γιατί να σου βάλουν εκθεσιακό..?Με το καλό να τη χαρείς κ να μας πεις κ γνώμες μετά..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...