spirosR7 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, halvas69 είπε Δοκιμάστε καλού-κακού μια (κανονική) επανεκκίνηση πατώντας παρατεταμένα το power στο τηλεχειριστήριο μέχρι να εμφανιστεί ένα παραθυρο και επιλέηξτε , Τερματισμός. Έχω βάλει το firmware 531 και δεν έχω δει κάτι σαν αυτό που λέτε όπως και κάνω πάντα μια επανεκκίνηση 1 φορά τον μήνα. Επανεκκίνηση κάνω κάθε βδομάδα δεν έχει διορθωθεί ποτέ αυτό από τότε που την πήρα. Εγώ έχω το τελευταίο επίσημο firmware. Αυτό το λογισμικό που λες είναι το official το τελευταίο;
phanispal Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Σας το κάνει από την αρχή; Γιατί δεν έχει αναφερθεί ούτε εδώ ούτε σε άλλα fora.
spirosR7 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Σας το κάνει από την αρχή; Γιατί δεν έχει αναφερθεί ούτε εδώ ούτε σε άλλα fora. Εμένα ναι από τότε που την έβγαλα από το κουτί αλλά μιλάω πάντα για τα apps στη live tv δε μου το κάνει ποτέ. Κάπου πέτυχα ότι έχουν ένα θέμα συγχρονισμού του ήχου στα apps στο google tv οι tcl αλλά τώρα βλέπω ότι δεν είναι γενικό. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από spirosR7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα