Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tony2025 είπε

Στο movie mode την έχω που λένε ότι είναι ακριβέστερη out of the box.οποτε στα επίγεια να το έχω εκεί?στο sports mode στα αθλητικά στις γρήγορες σκηνές το ίδιο?επίσης νετφλιξ όταν μπαίνει dolly vision dark κάποιοι λένε να έχω όλα τα motion settings off καθώς επηρεάζουν την εικόνας.ευχαριστώ 

Εγώ σε όλα το ίδιο το έχω 10/7

Και είναι μια χαρά σε όλα είναι η τέλεια ρύθμιση για την δική μου τηλεόραση 55c835 το να το έχεις κλειστό αρχίζει και τρεμοπαίζει η εικόνα όταν υπάρχει ροή σε κάποιες σκηνές και γενικά δεν είναι ομαλή η εικόνα... Από εκεί και πέρα ο καθένας όπως αρέσκεται... Εγώ δεν μπορώ να βλέπω τηλεόραση και να λαγκαρει η εικόνα θέλω να είναι ομαλή...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε 65U7NQ της Hisense (2024) και 75C805 της TCL , το budget είναι περίπου 1000€ , θεωρώ τις 2 αυτές επιλογές τις καλύτερες με βάση το budget μου.

Προορίζεται για το σαλόνι , με απόσταση θέασης περίπου 3,5 με 4 μέτρα , θεωρώ καλύτερη επιλογή την TCL λόγω 75αρας (που όμως είναι και ακριβότερη προφανώς) καθώς στα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω ίδια.

Υλικό που θα παίζει θα είναι αθλητικά (cosmoste & nova) και ταινίες κυρίως.

Δεν με ενδιαφέρει το gaming.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα καθώς είμαστε σε φάση που ανακαινίζουμε και σε λίγο θα πάρουμε λευκές συσκευές και έπιπλα και μαζί με αυτά θα χρειαστούμε και νέα τηλεόραση για το σαλόνι , στο υπνοδωμάτιο υπάρχει μία 55 W756 της SONY. 

** Την σειρά C805 (55αρα) την έχω δει από κοντά και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα για τις Hisense δεν έχω εικόνα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Είμαι ανάμεσα σε 65U7NQ της Hisense (2024) και 75C805 της TCL , το budget είναι περίπου 1000€ , θεωρώ τις 2 αυτές επιλογές τις καλύτερες με βάση το budget μου.

Προορίζεται για το σαλόνι , με απόσταση θέασης περίπου 3,5 με 4 μέτρα , θεωρώ καλύτερη επιλογή την TCL λόγω 75αρας (που όμως είναι και ακριβότερη προφανώς) καθώς στα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω ίδια.

Υλικό που θα παίζει θα είναι αθλητικά (cosmoste & nova) και ταινίες κυρίως.

Δεν με ενδιαφέρει το gaming.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα καθώς είμαστε σε φάση που ανακαινίζουμε και σε λίγο θα πάρουμε λευκές συσκευές και έπιπλα και μαζί με αυτά θα χρειαστούμε και νέα τηλεόραση για το σαλόνι , στο υπνοδωμάτιο υπάρχει μία 55 W756 της SONY. 

** Την σειρά C805 (55αρα) την έχω δει από κοντά και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα για τις Hisense δεν έχω εικόνα.

75C845 στα ~1200€ ή είναι πολύ πανω απο το budget?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jackess είπε

75C845 στα ~1200€ ή είναι πολύ πανω απο το budget?

Δεν είναι αλλά προσπαθώ να "δικαιολογήσω" τα 200€ περίπου διαφορά

Είναι brighter (λίγο)

Locan dimming zones 720 (σε σχέση με 640 της C805)

better sound system (onkyo) -(προσωπικά μου είναι αδιάφορο)

Τα υπόλοιπα πάνω κάτω ίδια , δεν αξίζει η διαφορά νομίζω.

Δημοσ.

Όσον αφορά στη διάσταση, για ~4 μέτρα πας σε 75άρα θα έλεγα.

Αν θυμάμαι καλά είμαι στα 2.8 και όταν πήγα από 60άρα σε 75άρα (75C745) μου κακοφάνηκε, ειδικά σε SD υλικό.

Όσο και να την έχω συνηθίσει, το ppi δεν αλλάζει. Όταν πάω λίγο πιο πίσω δείχνει καλύτερα. Πρέπει να έχει αρκετά υψηλό bitrate αυτό που βλέπω για να δείχνει ωραία στα 2.8 μέτρα (καναπές).

Θεωρώ πως στα 4 μέτρα εσύ θα είσαι ΟΚ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα σας. Βρε παιδιά αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα σε μία 43"C655: Βάζω ενα usb καινούργιο που ενω λειτουργεί κανονικά στο pc, στην τηλεόραση μου λέει οτι ειναι κατεστραμένο... Σας εχει τύχει κατι τετοιο; Υπάρχει λύση; Αλλα 2 usb που δοκίμασα, μου τα δέχεται. 

edit: Βρήκα τη λύση και την παραθέτω εαν καποιος φιλος αντιμετωπίσει το ίδιο. Μεσω του υπολογιστή κάνετε διαμόρφωση του usb σε NTFS.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα και εγώ πρόβλημα με USB stick (Samsung) όταν την πήρα αλλά δεν νομίζω να το έλυσα.. απλά ότι θέλω το παίζω είτε από samba share μέσω Kodi είτε με HDMI από το PC -> AVR -> TV.

p.s είναι αστείο που ποστάρουμε όλοι και στα δύο φορουμ :P

edit: άκυρο μάλλον άλλος είναι που πόσταρε το ίδιο με εσένα πριν καμια ώρα στο άλλο φορουμ

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Δεν είναι αλλά προσπαθώ να "δικαιολογήσω" τα 200€ περίπου διαφορά

Είναι brighter (λίγο)

Locan dimming zones 720 (σε σχέση με 640 της C805)

better sound system (onkyo) -(προσωπικά μου είναι αδιάφορο)

Τα υπόλοιπα πάνω κάτω ίδια , δεν αξίζει η διαφορά νομίζω.

Τα specs δεν λένε όλη την ιστορία.

Η C765 που θεωρητικά ειναι καλύτερη από την C805 και στα ίδια πάνω κάτω με C845, από κοντά ήταν αρκετά κάτω ποιοτικά. Και σε απόδοση μαύρου και φωτεινότητας ( σε φωτεινό χώρο - τουλάχιστον σε 55ρες).

Η 845 από την άλλη έχει ακόμα το θέμα με τα black bars σε HDR σε σκοτεινό δωμάτιο.

Προτείνω μια βόλτα από κατάστημα να τις δεις από κοντά με δικό σου USB stick και να κρίνεις αν αξίζει η διαφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.
49 minutes ago, giorgos1966 said:

Kαλησπέρα σας. Βρε παιδιά αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα σε μία 43"C655: Βάζω ενα usb καινούργιο που ενω λειτουργεί κανονικά στο pc, στην τηλεόραση μου λέει οτι ειναι κατεστραμένο... Σας εχει τύχει κατι τετοιο; Υπάρχει λύση; Αλλα 2 usb που δοκίμασα, μου τα δέχεται. 

edit: Βρήκα τη λύση και την παραθέτω εαν καποιος φιλος αντιμετωπίσει το ίδιο. Μεσω του υπολογιστή κάνετε διαμόρφωση του usb σε NTFS.

Έτσι απο περιέργεια, πριν το κάνεις NTFS ήταν σε FAt32 ή ExFat?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Gogotsa είπε

ΤΙ ναι?

Καλημερα. Εννοω ότι ήταν σε ExFat αν θυμάμαι καλά. 2 στικάκια είχα που δεν τα διάβαζε, τα διαμόρφωσα σε ntfs και δουλέψανε.

• Like 1
Δημοσ.

Στην 50P635 πάντως δουλεύει το στικάκι και σε FAT32 & exFAT. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι σε ενα ssd 500GB που έχω μέσα σε εξωτερικό κουτί Ugreen, ενω το βλέπει η τηλεόραση και βλέπω τους φακέλους, δεν βλέπω κανένα απο τα αρχεία βίντεο που υπάρχουν μέσα ούτε τα αρχεία srt που είναι μαζί (NTFS). Δεν το πάλεψα περισσότερο μιας και έχω ενα 64GB στικάκι TEAMgroup και παίζει άψογα και γρήγορα αλλά και πάλι με διαολίζει να βρώ γιατί δεν παίζει ο μεγάλος....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...