Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Θα περιμένεις να βγουν τα αποτελέσματα νσ δεις αν είσαι μέσα και μευα θα δώσεις τον αριθμό στο κέντρο που θες. 

θενκς και παλι εισαι αψογος,τα αποτελεσματα θα βγουν σε κοντινο διαστημα ημερων?ειδα σχολιο μελους που λεει οτι ηδη δηλωσε και κεκ

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως φιλε επειδη και εγω προβληματιστικα με το ποστ σου μπηκα και τσεκαρα και εβαλα αλλο iban απο αυτο που ειχα δηλωσει στον gov.

οποτε για να ειμαι σιγουρος μπηκα στον gov και αλλαξα εκει το iban και εβαλα αυτο που συμπληρωσα χθες στην δηλωση για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω κανα θεμα.

ψαξε πως γινεται μου πηρε 1 λεπτο μονο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

θενκς και παλι εισαι αψογος,τα αποτελεσματα θα βγουν σε κοντινο διαστημα ημερων?ειδα σχολιο μελους που λεει οτι ηδη δηλωσε και κεκ

Τα ΚΕΚ ψαχνουν πελατες γιατι τσιμπανε λεφτα κι αυτοι και βιαζονται να σε κατοχυρωσουν σαν πελατη 

Αν θες και ξερεις καποιο ΚΕΚ δωστο απο τωρα και αν επιλεγεις θα σε ειδοποιησουν  αλλιως οταν βγουν τα αποτελεσματα θα σου προταθουν απο την πλατφορμα ΚΕΚ να επιλεξεις 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Τα ΚΕΚ ψαχνουν πελατες γιατι τσιμπανε λεφτα κι αυτοι και βιαζονται να σε κατοχυρωσουν σαν πελατη 

Αν θες και ξερεις καποιο ΚΕΚ δωστο απο τωρα και αν επιλεγεις θα σε ειδοποιησουν  αλλιως οταν βγουν τα αποτελεσματα θα σου προταθουν απο την πλατφορμα ΚΕΚ να επιλεξεις 

Συγνώμη να ρωτήσω και εγώ. Έκανα τη διαδικασία επιτυχώς. Τώρα δήλ απλά περιμένουμε να βγουν αποτελέσματα?θα μας ενημερώσουν με κάποιον τρόπο? 

Τα παιδιά που λένε ό,τι δήλωσαν κεκ δήλ το έκαναν άπο πριν για να είναι έτοιμοι ΕΆΝ και εφόσον είναι επιτυχόντες? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, costacurta είπε

Συγνώμη να ρωτήσω και εγώ. Έκανα τη διαδικασία επιτυχώς. Τώρα δήλ απλά περιμένουμε να βγουν αποτελέσματα?θα μας ενημερώσουν με κάποιον τρόπο? 

Τα παιδιά που λένε ό,τι δήλωσαν κεκ δήλ το έκαναν άπο πριν για να είναι έτοιμοι ΕΆΝ και εφόσον είναι επιτυχόντες? 

ναι ετσι 

Καποια στιγμη θα βγει ανακοινωση με τα KAYAΣ που κερδιζουν 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανε κανείς σας, την εβδομάδα που μας πέρασε, αίτηση για αυτό το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης; 

https://www.newmoney.gr/roh/ergasiaka/programma-voucher-750e-dipa-pote-xekina-i-katartisi-ke-i-pliromes-se-170-000-ofeloumenous/

Ή έστω για κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα στο παρελθόν;

Η απορία μου είναι η εξής:

Κατάφερα και την έχω υποβάλει, πήρα και έναν αριθμό συμμετοχής ΚΑΥΑΣ αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι που παραδίπλα μου έβγαλε έναν αριθμό αίτησης #330000κάτι...

Αυτό σημαίνει ότι για τις 170000 θέσεις/επιταγές έχουν ήδη γίνει 330000 περίπου αιτήσεις ή έχω ελπίδες; 🤣

Επεξ/σία από e-k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οτι μου ειπαν απο το ΚΕΚ θα γινει ελεγχος των πιστοποιητικων και εφοσον ειστε ενταξει θα μπορειτε να συνεχισετε στο προγραμμα. Οποτε ολοι οσοι εχουν αιτηση στο προγραμμα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι ενταξει.

πχ σε μια ομαδα στο Facebook, μια κοπελα αντι για ταυτοτητα, επειδη δεν ειχε το εγγραφο σε pdf, ειχε βαλει μια υπευθυνη δηλωση.  Ε αυτην νομιζω θα την ακυρωσουν.

Επεξ/σία από Fir3fly
Δημοσ.

Θα σας στενωχωρησω αλλα θα το πω.Συμμετείχα σε Παρόμοιο πρόγραμμα πριν απο 3 χρονια. Απο τα 750 οταν αρχικα  ξεκινησε πεσαμε στα 400 για να παρουν και αλλοι και τελικα μετα απο ενα 8μηνο αφου τελειωσαμε πηρα 340 ευρω.Δεν αξιζει πραγματικα το χρονο .

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, filipprin είπε

Θα σας στενωχωρησω αλλα θα το πω.Συμμετείχα σε Παρόμοιο πρόγραμμα πριν απο 3 χρονια. Απο τα 750 οταν αρχικα  ξεκινησε πεσαμε στα 400 για να παρουν και αλλοι και τελικα μετα απο ενα 8μηνο αφου τελειωσαμε πηρα 340 ευρω.Δεν αξιζει πραγματικα το χρονο .

Μετά από πολλές καταγγελίες που είχαμε κάνει το τμήμα σε παρόμοιο προγραμα, τα πήραμε κανονικά, και καλά το κέκ που είχαμε πάει τα είχε κρατήσει για πληρωμή του (άσχετα που όπως μάθαμε αργότερα πληρώνεται ξεχωριστά) 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
30 minutes ago, Inuyasha said:

Μετά από πολλές καταγγελίες που είχαμε κάνει το τμήμα σε παρόμοιο προγραμα, τα πήραμε κανονικά, και καλά το κέκ που είχαμε πάει τα είχε κρατήσει για πληρωμή του (άσχετα που όπως μάθαμε αργότερα πληρώνεται ξεχωριστά) 

Μετά από πόσο καιρό έγινε η πληρωμή από την στιγμή που πέρασες την πιστοποίηση; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgav είπε

Απο περιεργεια αυτο το προγραμμα ειναι ακομα ανοιχτο;

Ναι. 

1 ώρα πριν, chrisgav είπε

Επισης αν επιλεχθεις, εισαι υποχρεωμενος να το κανεις μετα;

Μπορείς να διακόψεις, αλλά είναι κρίμα να δεσμεύσεις θέση κάποιου άλλου. Αν νομίζεις ότι δεν θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις για τον x, y λόγο, τότε ας μη πάρεις μέρος καθόλου. 

Δημοσ.
1 hour ago, kostasw said:

παιρνει σιγουρα 2 3 μηνες σε αντιστοιχη περιπτωση

1 hour ago, chrisgav said:

Απο περιεργεια αυτο το προγραμμα ειναι ακομα ανοιχτο;

Επισης αν επιλεχθεις, εισαι υποχρεωμενος να το κανεις μετα;

ναι και οχι

4 hours ago, Fir3fly said:

πχ σε μια ομαδα στο Facebook, μια κοπελα αντι για ταυτοτητα, επειδη δεν ειχε το εγγραφο σε pdf, ειχε βαλει μια υπευθυνη δηλωση.  Ε αυτην νομιζω θα την ακυρωσουν.

αυτη θα επρεπε να κοπει λογω iq ετσι και αλλιως. εν ετος 2025 να μην μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια και να την κανεις pdf. παιζει και το chatgpt να στο κανει

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasw είπε

Κοντά στους 8-9 μήνες βαλαν ότι ήταν να βάλουν και κάνα 3-4 ακόμα έξτρα να βγει άκρη με τη καταγγελία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...