Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

παντως εχει διαφορα ενδιαφεροντα θεματα....το θεμα ειναι τι μαθημα γινεται...φανταζομαι σε γενικες γραμμες ειναι πολυ basic επιπεδο, και στο χαλαρο παμε να το κανουμε να φυγουμε απο εδω

ετσι

48 λεπτά πριν, savvinio82 είπε

Καλημέρα Τι γίνεται τώρα που μας πήρανε και για τα 750 κ για τα 2.250... 

διαλεγεις και παιρνεις (πως μπορεσες και προλαβες το 2250?)

19 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Καλημερες, ειναι ακομα ανοικτη η αιτηση συμμετοχης;

οχι αλλα λενε θα ξαναβγει

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με πηρε το ΚΕΚ που εκανα την αρχικη δηλωση και "κλαφτηκε" πως γιατι παω σε αλλο κεκ και "εμεις καναμε την αιτηση σας" κτλ. 

Φυσικα τους ειπα γιατι το αλλο κεκ εχει το μαθημα που με ενδιαφερει και δεν φταιω εγω σε αυτο... 

Δημοσ.

Επέλεξα τελικά αυτό που μου έκανε κλικ από την αρχή, από γνωστό πάροχο, κι από ότι βλέπω δεν αλλάζει μετά. Έχει ενδιαφέροντα θέματα αλλά ποιος ξέρει για την ποιότητα των μαθημάτων...

Είδε κάνεις να υπάρχουν σεμινάρια με απαραίτητη τη γνώση αγγλικών ή να απευθύνονται σε αποφοίτους ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης; 

Δημοσ.
Στις 6/8/2025 στις 10:00 ΜΜ, adi32 είπε

1) Μπαινεις εδω https://app.cloud.voucher.gov.gr/oaed-sub2h/training-program/program-selection/front

και επιλεγεις οποιο προγραμμα θες

2) οχι 

3

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπήκα, επέλεξα ένα θέμαπου με ενδιαφέρει και σχετίζεται με την δουλεία μου. Είχε 3 κεκ ένα από τα οποία στην πόλη μου, το προχώρησα, μετά φτάνει μέχρι τότε σημείο που λέει ο πάροχος κατάρτισης θα επικοινωνήσει μαζί σας για τα επόμενα βήματα. Άρα αυτό ήταν περιμένουμε από το κεκ να ΜΑΣ πάρουν? Η να τους πάρω καινούριο εγώ ένα τηλ να ξεμπερδέψω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, costacurta είπε

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπήκα, επέλεξα ένα θέμαπου με ενδιαφέρει και σχετίζεται με την δουλεία μου. Είχε 3 κεκ ένα από τα οποία στην πόλη μου, το προχώρησα, μετά φτάνει μέχρι τότε σημείο που λέει ο πάροχος κατάρτισης θα επικοινωνήσει μαζί σας για τα επόμενα βήματα. Άρα αυτό ήταν περιμένουμε από το κεκ να ΜΑΣ πάρουν? Η να τους πάρω καινούριο εγώ ένα τηλ να ξεμπερδέψω 

Θα σε παρουν αυτοι μολις ειναι να αρχισει η εκπαιδευση ωστε να σου δωσουν οδηγιες 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/8/2025 στις 5:08 ΜΜ, SpectralQ είπε

Επέλεξα τελικά αυτό που μου έκανε κλικ από την αρχή, από γνωστό πάροχο, κι από ότι βλέπω δεν αλλάζει μετά. Έχει ενδιαφέροντα θέματα αλλά ποιος ξέρει για την ποιότητα των μαθημάτων...

Είδε κάνεις να υπάρχουν σεμινάρια με απαραίτητη τη γνώση αγγλικών ή να απευθύνονται σε αποφοίτους ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης; 

Με μια ματιά που έριξα σε 20-25 σεμινάρια κανένα δεν είχε προϋποθέσεις. Κορόιδα είναι να βάλουν και να χάσουν πελάτες/ευρώ; Καταλαβαίνεις.

Υπάρχει προθεσμία μέχρι πότε να διαλέξουμε; Δεν έχω δει κάτι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

υπαρχουν καπου τα μαθηματα για αυτες τις 150 ωρες?

Μόλις επιλέξεις το πρόγραμμα στο οποίο θέλεις να συμμετάσχεις θα μπορείς στην συνέχεια να δεις και τις θεματικές ενότητες με την διάρκεια τους.

• Thanks 1
Δημοσ.

ρε παιδες επελεξα στη λιστα ενα κεκ που εχει εδρα αθηνα αλλα παρακλαδι στην πολη μου(θεσσ) μεσω gov ηταν κανονικα στις επιλογες και ελεγε στην ταδε οδο στην θεσσαλονικη,εχουν περασει 4 μερες τηλ δεν σηκωνουν μεσετζερ και μειλ δεν απαντανε,καμια ενημερωση,θα μας παρουν αυτοι καποια στιγμη??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

ρε παιδες επελεξα στη λιστα ενα κεκ που εχει εδρα αθηνα αλλα παρακλαδι στην πολη μου(θεσσ) μεσω gov ηταν κανονικα στις επιλογες και ελεγε στην ταδε οδο στην θεσσαλονικη,εχουν περασει 4 μερες τηλ δεν σηκωνουν μεσετζερ και μειλ δεν απαντανε,καμια ενημερωση,θα μας παρουν αυτοι καποια στιγμη??

θα εχουν κλεισει για διακοπες 

Θα σε παρουν αυτοι μολις ανοιξουν 

Με το 100ρικο της ερευνας τι εγινε ?

Καπου ειδα οτι θα εμπαινε μεχρι 10/8

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...