Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, spiritclay είπε

ισχύει οτι χρειάζεται στα δικαιολογητικά το απολυτηριο λυκείου...? που το βρίσκουμε ρε παιδια αυτό εχουν περασει χρόνια...

https://www.minedu.gov.gr/epikoinonia/syxnes-erotiseis/2287-9-ti-prepei-na-kano-an-exo-xasei-to-apolytirio-moy-apo-to-dimotikogymnasiolykeio

Δημοσ.

Σερνεται παλι σημερα.

Εν τω μεταξυ εχουν τρελαθει ολα τα ΚΕΜ να στελνουν email sms να παιρνουν τηλεφωνα για να κανουμε αιτησεις 

Πρεπει να πεφτει μεγαλο φαγοποτι

Δημοσ.

Εγω εφτασα μεχρι το σημειο που δηλωνεις καποια στοιχεια και στο iban πεταει error και δεν το αναγνωρίζει. Δοκιμασα 2 διαφορετικα αλλα κοκκινιζει. Θα δοκιμάσω το βραδυ πάλι. 

Δημοσ.
16 hours ago, adi32 said:

Είναι για βρυκόλακες μόνο 

Μπορει στις 3 τη νύχτα να μπει κάποιος 

Κατάφερα να μπω όντως στις 3:30 να το κάνω με πάρα πολύ κόπο γιατί πρέπει να ανεβάσεις και αρχεία και κολλάει το θανατά.

Συμβουλή: Οταν πας να ανεβάσεις αρχείο pdf μπορεί να φας το γνωστό άκυρο, αλλά μετά δεν σε αφήνει να ξαναδοκιμάσεις με αρχείο με το ίδιο όνομα! Οπότε να έχετε δυο αρχεία για κάθε δικαιολογητικό. Να δοκιμάζετε μία το ένα μία το άλλο, μέχρι να το δεχτεί. Μέγιστο μέγεθος αρχείου τα 2ΜΒ.

Επίσης το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης που χρειάζεται είναι το παρακάτω:

1.Δεν παρακολουθώ ή δεν έχω παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο της ίδιας δράσης (Δράση 16913 «SUB 2: Οριζόντια Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες), του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0" με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Next Generation EU.

2.Δεν παρακολουθώ και δεν έχω παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο κατά τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας Πρόσκλησης.

3.Δεν παρακολουθώ και δεν θα παρακολουθήσω κανένα άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που επιδοτείται με πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων που συμπίπτει χρονικά, εν όλω ή εν μέρει, με το πρόγραμμα κατάρτισης για το οποίο υποβάλλω την παρούσα αίτηση.

4.Είμαι εργαζόμενος μισθωτός, με σχέση εξαρτημένης εργασίας, στον Ιδιωτικό Τομέα, δεν ασκώ ελεύθερο επάγγελμα, θα ενημερώσω αμελλητί τον πάροχο κατάρτισης για το ωράριο εργασίας μου και η παρακολούθηση κατάρτισης δε θα συμπίπτει με το ωράριο αυτό."

Και στο ΠΡΟΣ: βάζεται Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.).

Καλύτερα να την έχετε έτοιμη την υπεύθυνη δήλωση από τώρα να μην παλεύετε εκείνη την στιγμή.

Κανένα αξιόλογο ΚΕΜ ξέρει να προτείνει κανείς , για να βγάλουμε εύκολα άκρη?

Δημοσ.
25 minutes ago, spiritclay said:

καταφερες να περάσεις IBAN ?

επίσης την δηλωση που αναφέρεις πού στην ζητάει?

Κατάφερα ναι ,με τα κόπων και βασάνων προφανώς γιατί πέταγε το γνώστο error.

Για να ξαναδοκιμάσει το σύστημα την ταυτοποίησή του IBAN , απλά έσβηνα το τελευταίο ψηφίο και το ξαναπρόσθετα και αυτόματα προσπαθούσε να το ταυτοποιήσει.

Την υπέυθυνη δήλωση την ζητάει στο τελευταίο βήμα πριν σταλεί η αίτηση. Εκει που νομιζεις ότι έχεις ξεμπερδέψει εμφανίζεται και αυτό, οπότε καλύτερα να την έχεις έτοιμη από τώρα , να μην χρειάζεται να την φτιάξεις εκείνη την στιγμη.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν αυτά τα προγράμματα μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος που δουλεύει με μη σταθερό ωράριο (βάρδιες); Το αντίστοιχο που είχε βγει πριν από περίπου δύο χρόνια το είχα προσπεράσει για τον λόγο ότι με είχαν ενημερώσει από ΚΕΚ ότι δεν γίνεται να πηγαίνω μια πρωί μια απόγευμα (έπρεπε να επιλέξω πρωινό ή απογευματινό τμήμα).

Επίσης φαντάζομαι ότι κάποιες ώρες θα είναι δια ζώσης, κάποιες τηλεκαταρτησης σύγχρονης και ασύγχρονης σωστά;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SciManiac είπε

Γνωρίζει κανείς αν αυτά τα προγράμματα μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος που δουλεύει με μη σταθερό ωράριο (βάρδιες); Το αντίστοιχο που είχε βγει πριν από περίπου δύο χρόνια το είχα προσπεράσει για τον λόγο ότι με είχαν ενημερώσει από ΚΕΚ ότι δεν γίνεται να πηγαίνω μια πρωί μια απόγευμα (έπρεπε να επιλέξω πρωινό ή απογευματινό τμήμα).

Επίσης φαντάζομαι ότι κάποιες ώρες θα είναι δια ζώσης, κάποιες τηλεκαταρτησης σύγχρονης και ασύγχρονης σωστά;

Μονο ασυγχρονη ειναι 

Δινεις το ωραριο σου και αναλογα σου επιτρεπουν να μπαινεις και να παρακολουθεις 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, adi32 είπε

Σερνεται παλι σημερα.

Εν τω μεταξυ εχουν τρελαθει ολα τα ΚΕΜ να στελνουν email sms να παιρνουν τηλεφωνα για να κανουμε αιτησεις 

Πρεπει να πεφτει μεγαλο φαγοποτι

τι μαθηματα ειναι ρε παιδια αυτα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, raikou είπε

τι μαθηματα ειναι ρε παιδια αυτα;

κανεις κατι σεμιναρια εξ αποστασεως,

δινεις μετα εξετασεις και παιρνεις ενα ποσο τωρα πχ ειναι 750€

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ilias87 είπε

Κατάφερα να μπω όντως στις 3:30 να το κάνω με πάρα πολύ κόπο γιατί πρέπει να ανεβάσεις και αρχεία και κολλάει το θανατά.

Συμβουλή: Οταν πας να ανεβάσεις αρχείο pdf μπορεί να φας το γνωστό άκυρο, αλλά μετά δεν σε αφήνει να ξαναδοκιμάσεις με αρχείο με το ίδιο όνομα! Οπότε να έχετε δυο αρχεία για κάθε δικαιολογητικό. Να δοκιμάζετε μία το ένα μία το άλλο, μέχρι να το δεχτεί. Μέγιστο μέγεθος αρχείου τα 2ΜΒ.

Επίσης το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης που χρειάζεται είναι το παρακάτω:

1.Δεν παρακολουθώ ή δεν έχω παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο της ίδιας δράσης (Δράση 16913 «SUB 2: Οριζόντια Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες), του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0" με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Next Generation EU.

2.Δεν παρακολουθώ και δεν έχω παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο κατά τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας Πρόσκλησης.

3.Δεν παρακολουθώ και δεν θα παρακολουθήσω κανένα άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που επιδοτείται με πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων που συμπίπτει χρονικά, εν όλω ή εν μέρει, με το πρόγραμμα κατάρτισης για το οποίο υποβάλλω την παρούσα αίτηση.

4.Είμαι εργαζόμενος μισθωτός, με σχέση εξαρτημένης εργασίας, στον Ιδιωτικό Τομέα, δεν ασκώ ελεύθερο επάγγελμα, θα ενημερώσω αμελλητί τον πάροχο κατάρτισης για το ωράριο εργασίας μου και η παρακολούθηση κατάρτισης δε θα συμπίπτει με το ωράριο αυτό."

Και στο ΠΡΟΣ: βάζεται Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.).

Καλύτερα να την έχετε έτοιμη την υπεύθυνη δήλωση από τώρα να μην παλεύετε εκείνη την στιγμή.

Κανένα αξιόλογο ΚΕΜ ξέρει να προτείνει κανείς , για να βγάλουμε εύκολα άκρη?

αυτο με την υπευθυνη δηλωση πως πρεπει να γίνει? παω στα κεπ ή το κάνω μόνος ψηφιακά και απλα το ανεβάζω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...