rudigarcia222 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 μμ 3 λεπτά πριν, adi32 είπε Θα περιμένεις να βγουν τα αποτελέσματα νσ δεις αν είσαι μέσα και μευα θα δώσεις τον αριθμό στο κέντρο που θες. θενκς και παλι εισαι αψογος,τα αποτελεσματα θα βγουν σε κοντινο διαστημα ημερων?ειδα σχολιο μελους που λεει οτι ηδη δηλωσε και κεκ
spiritclay Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ παντως φιλε επειδη και εγω προβληματιστικα με το ποστ σου μπηκα και τσεκαρα και εβαλα αλλο iban απο αυτο που ειχα δηλωσει στον gov. οποτε για να ειμαι σιγουρος μπηκα στον gov και αλλαξα εκει το iban και εβαλα αυτο που συμπληρωσα χθες στην δηλωση για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω κανα θεμα. ψαξε πως γινεται μου πηρε 1 λεπτο μονο.
adi32 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 10 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε θενκς και παλι εισαι αψογος,τα αποτελεσματα θα βγουν σε κοντινο διαστημα ημερων?ειδα σχολιο μελους που λεει οτι ηδη δηλωσε και κεκ Τα ΚΕΚ ψαχνουν πελατες γιατι τσιμπανε λεφτα κι αυτοι και βιαζονται να σε κατοχυρωσουν σαν πελατη Αν θες και ξερεις καποιο ΚΕΚ δωστο απο τωρα και αν επιλεγεις θα σε ειδοποιησουν αλλιως οταν βγουν τα αποτελεσματα θα σου προταθουν απο την πλατφορμα ΚΕΚ να επιλεξεις 1
costacurta Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, adi32 είπε Τα ΚΕΚ ψαχνουν πελατες γιατι τσιμπανε λεφτα κι αυτοι και βιαζονται να σε κατοχυρωσουν σαν πελατη Αν θες και ξερεις καποιο ΚΕΚ δωστο απο τωρα και αν επιλεγεις θα σε ειδοποιησουν αλλιως οταν βγουν τα αποτελεσματα θα σου προταθουν απο την πλατφορμα ΚΕΚ να επιλεξεις Συγνώμη να ρωτήσω και εγώ. Έκανα τη διαδικασία επιτυχώς. Τώρα δήλ απλά περιμένουμε να βγουν αποτελέσματα?θα μας ενημερώσουν με κάποιον τρόπο? Τα παιδιά που λένε ό,τι δήλωσαν κεκ δήλ το έκαναν άπο πριν για να είναι έτοιμοι ΕΆΝ και εφόσον είναι επιτυχόντες?
adi32 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 9 λεπτά πριν, costacurta είπε Συγνώμη να ρωτήσω και εγώ. Έκανα τη διαδικασία επιτυχώς. Τώρα δήλ απλά περιμένουμε να βγουν αποτελέσματα?θα μας ενημερώσουν με κάποιον τρόπο? Τα παιδιά που λένε ό,τι δήλωσαν κεκ δήλ το έκαναν άπο πριν για να είναι έτοιμοι ΕΆΝ και εφόσον είναι επιτυχόντες? ναι ετσι Καποια στιγμη θα βγει ανακοινωση με τα KAYAΣ που κερδιζουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα