Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα.Αλλα ξα το λαστιχο στο πλυντηριο αλλα το σιδερενιο στεφανι που το κραταει με το ελατηριο δεν μπορω να το βαλω με τπτ.Μου ειπαν οτι θελει ασφαλιοτσιμπιδο που να πατας και να ανοιγει.Μπορει καποιος βοηθησει με ενα link πως το ψαχνω ή αν υπαρχει αλλος τροπος?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimus1985 είπε

Καλησπερα στην ομαδα.Αλλα ξα το λαστιχο στο πλυντηριο αλλα το σιδερενιο στεφανι που το κραταει με το ελατηριο δεν μπορω να το βαλω με τπτ.Μου ειπαν οτι θελει ασφαλιοτσιμπιδο που να πατας και να ανοιγει.Μπορει καποιος βοηθησει με ενα link πως το ψαχνω ή αν υπαρχει αλλος τροπος?

Ανοίγεις τη σελίδα https://www.google.gr/ και κάνεις αναζήτηση "ασφαλειοτσιμπιδο", που το δύσκολο?

Πάρε και το πρώτο αποτέλεσμα:

https://www.skroutz.gr/c/958/penses-koftes.html?keyphrase=ασφαλειοτσιμπιδα&page=3

Neo Tools Ασφαλειοτσιμπιδο Μυτοτσίμπιδο 01-043 | Skroutz.gr

ΑΣΦΑΛΕΙΟΤΣΙΜΠΙΔΟ ΚΥΡΤΟ "ΠΑΤΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ" FORCE

Δημοσ.

ναι ψυχουλα μου σε ευχαριστω που μου ειπες οτι υπαρχει το google :D Το εψαξα προφανως πριν γραψω εδω αλλα μου ειπαν οτι θελει τετοιο.Αν κανει και με απλο οκ

image.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimus1985 είπε

ναι ψυχουλα μου σε ευχαριστω που μου ειπες οτι υπαρχει το google :D Το εψαξα προφανως πριν γραψω εδω αλλα μου ειπαν οτι θελει τετοιο.Αν κανει και με απλο οκ

Ε μπορεί να είστε τσακωμένοι 😂

Αλήθεια, τι πάει να πει απλό; Δεν νομίζω να υπάρχουν απλά και σύνθετα ασφαλειοτσίμπιδα, στο μέγεθος διαφοροποιούνται και στο σχήμα, τα εργαλεία με διαφορετικές "μύτες" λέγονται κάπως αλλιώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραιο το ασφαλιοτσιμπιδο της εικονας πως το ζηταω?

θελει το συγκεκριμενο ωστε να μπει στις 2 ακρες και να τραβηξει το ελατηριο

Επεξ/σία από dimus1985
Δημοσ.

Δεν είναι δυσκολο, προσπάθεια θέλει και χωρις εργαλεια, το εχω κανει πολλές φορές.

Θα περάσεις το στεφανι στο λάστιχο και μετα λίγο λίγο θα το βαλεις. Αν σου βγαίνει φώναξε και κάποιον αλλο να σου κράτα το λάστιχο στα σημεία που ηδη έχει περάσει.

Δημοσ.

Είναι όντως ζόρικο να μπει. Μην πάρεις εργαλείο. Εγω το έβαλα με ένα κουτάλι! Κ φαντάσου εμένα μου έσπασε το ελατήριο (ευτυχώς στην αρχή του) κ χρησιμοποίησα το ίδιο ( ήταν λίγο πιο μαζεμένο). 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Με τα λεφτά που κάνει αυτό, παίρνει νέο πλυντήριο 😂

ναι αλλα αν εχει το εργαλειο και εχει μαθει τη δουλεια θα χεστει στο ταλιρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...