dimus1985 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα στην ομαδα.Αλλα ξα το λαστιχο στο πλυντηριο αλλα το σιδερενιο στεφανι που το κραταει με το ελατηριο δεν μπορω να το βαλω με τπτ.Μου ειπαν οτι θελει ασφαλιοτσιμπιδο που να πατας και να ανοιγει.Μπορει καποιος βοηθησει με ενα link πως το ψαχνω ή αν υπαρχει αλλος τροπος?
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimus1985 είπε Καλησπερα στην ομαδα.Αλλα ξα το λαστιχο στο πλυντηριο αλλα το σιδερενιο στεφανι που το κραταει με το ελατηριο δεν μπορω να το βαλω με τπτ.Μου ειπαν οτι θελει ασφαλιοτσιμπιδο που να πατας και να ανοιγει.Μπορει καποιος βοηθησει με ενα link πως το ψαχνω ή αν υπαρχει αλλος τροπος? Ανοίγεις τη σελίδα https://www.google.gr/ και κάνεις αναζήτηση "ασφαλειοτσιμπιδο", που το δύσκολο? Πάρε και το πρώτο αποτέλεσμα: https://www.skroutz.gr/c/958/penses-koftes.html?keyphrase=ασφαλειοτσιμπιδα&page=3
dimus1985 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 ναι ψυχουλα μου σε ευχαριστω που μου ειπες οτι υπαρχει το google Το εψαξα προφανως πριν γραψω εδω αλλα μου ειπαν οτι θελει τετοιο.Αν κανει και με απλο οκ
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dimus1985 είπε ναι ψυχουλα μου σε ευχαριστω που μου ειπες οτι υπαρχει το google Το εψαξα προφανως πριν γραψω εδω αλλα μου ειπαν οτι θελει τετοιο.Αν κανει και με απλο οκ Ε μπορεί να είστε τσακωμένοι 😂 Αλήθεια, τι πάει να πει απλό; Δεν νομίζω να υπάρχουν απλά και σύνθετα ασφαλειοτσίμπιδα, στο μέγεθος διαφοροποιούνται και στο σχήμα, τα εργαλεία με διαφορετικές "μύτες" λέγονται κάπως αλλιώς.
dimus1985 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ωραιο το ασφαλιοτσιμπιδο της εικονας πως το ζηταω? θελει το συγκεκριμενο ωστε να μπει στις 2 ακρες και να τραβηξει το ελατηριο Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από dimus1985
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δύο διαφορετικά σου έδειξα, το ένα το ζητάς ως ίσιο και το άλλο ως κυρτό.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δεν είναι δυσκολο, προσπάθεια θέλει και χωρις εργαλεια, το εχω κανει πολλές φορές. Θα περάσεις το στεφανι στο λάστιχο και μετα λίγο λίγο θα το βαλεις. Αν σου βγαίνει φώναξε και κάποιον αλλο να σου κράτα το λάστιχο στα σημεία που ηδη έχει περάσει.
phanispal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δες video στο YouTube, θα το καταφέρεις και χωρίς εργαλεία απλά δεν είναι και τόσο εύκολο. https://youtu.be/NEqcuhWC8FM
ilias78 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Είναι όντως ζόρικο να μπει. Μην πάρεις εργαλείο. Εγω το έβαλα με ένα κουτάλι! Κ φαντάσου εμένα μου έσπασε το ελατήριο (ευτυχώς στην αρχή του) κ χρησιμοποίησα το ίδιο ( ήταν λίγο πιο μαζεμένο).
tzotzo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 αυτο ειναι πολυ καλο. θα κανεις δουλιτσα σιγουρα
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, tzotzo είπε αυτο ειναι πολυ καλο. θα κανεις δουλιτσα σιγουρα Με τα λεφτά που κάνει αυτό, παίρνει νέο πλυντήριο 😂 1 1
tzotzo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Με τα λεφτά που κάνει αυτό, παίρνει νέο πλυντήριο 😂 ναι αλλα αν εχει το εργαλειο και εχει μαθει τη δουλεια θα χεστει στο ταλιρο
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, tzotzo είπε ναι αλλα αν εχει το εργαλειο και εχει μαθει τη δουλεια θα χεστει στο ταλιρο Κοιμήσου, δεν θα στείλει.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, tzotzo είπε ναι αλλα αν εχει το εργαλειο και εχει μαθει τη δουλεια θα χεστει στο ταλιρο Δεν το νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα