Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aνακοινώθηκε νέο state of play για την πέμπτη τα ξημερώματα διάρκειας 35 λεπτών.

Θα έχει εκτεινή αναφορά στο Saros.Ανυπομονώ καθώς θεωρώ το returnal το καλύτερο exclusive του ps5.

Επίσης υπάρχουν έντονες φήμες ότι θα δούμε και το wolverine.

• Like 4
  • Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει και το Capcom TGS event στις 5 σήμερα νομίζω. Έχει ακουστεί ότι θα έχουμε κάποια ενδιαφέρονται νέα για Resident Evil Requiem. 🙂

• Like 1
Δημοσ.

Το Chronoscript για fast paced metroidvania που φαίνεται πως είναι, έχει πολύ κακό visibility.

Ενδιαφέρουσα αισθητική, αλλά σκέψου να είσαι σε boss με projectiles και να πρέπει να πηδάς αριστερά και δεξιά ενώ πονοκεφαλιάζεις να ακολουθήσεις τον χαρακτήρα και τα projectiles που πρέπει να αποφύγεις.

Δεν το σκέφτηκαν καλά νομίζω.

Δημοσ.

Πολύ θετικό το Alan Wake 2 στο Ps Plus. Ευκαιρία να το ξεκινήσω.

Επίσης καλή εντύπωση από το Wolverine, χάρηκα πολύ που όντως σεβάστηκαν τον χαρακτήρα και δεν μάσησαν καθόλου στο gore, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα superhero games.

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, CarbonFibre said:

Deus ex remastered. (Θέλω φουλ remake😢)

Απαράδεκτο, είναι από τους τίτλους που απαγορεύεται να πειραχθούν σε σενάριο και gameplay. Μια χαρά μου φάνηκε το remaster, κατά τ' άλλα ισχύουν τα γνωστά:

image.jpeg.e561cd41470ed4e1748d766b85acc71a.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Απαράδεκτο, είναι από τους τίτλους που απαγορεύεται να πειραχθούν σε σενάριο και gameplay. Μια χαρά μου φάνηκε το remaster, κατά τ' άλλα ισχύουν τα γνωστά:

image.jpeg.e561cd41470ed4e1748d766b85acc71a.jpeg

Αν ήταν ένα πιστό στο original remake θα ήταν ωραίο. Τώρα το θέμα είναι ποιος θα το μπορούσε να το αναλάβει και να κάνει τη δουλειά που θα έπρεπε να γίνει για να το τιμήσει όπως πχ RE2 ή RE4 remake.

Βέβαια έχουμε δει και κακά remake και όπως είναι η κατάσταση με το αυτόν που έχει τα δικαιώματα καλύτερα να το αφήσουν εκεί που είναι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Ο άλλος μέτρησε 28 από τα 30 pixels. Η κατάντια των gamers.

Πλέον ασχολούμαστε με αυτά παρά με το παιχνίδι. Και ας είναι σκουπίδι το παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Ο άλλος μέτρησε 28 από τα 30 pixels. Η κατάντια των gamers.

Το παραπάνω ειναι σύνοψη από το πρόσφατο video του DF πάνω στο πως τρέχει το Ghost στο Ps5, για όσους δεν θέλουν να καθήσουν να δουν όλο το video που είναι σχεδόν μισή ώρα...

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...