Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nokia3210 είπε

Call of Duty: Black Ops 6 - δεν μου το εμφανιζει δωρεαν..που ειναι?

Πρεπει να πάρεις το Call of Duty που ειναι δωρεαν, μετα στις 3 τελείες επιλεγεις προβολη προιόντος και μετα πάλι στις 3 τελειες επιλεγεις το FREE TRIAL

• Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση σε όποιο μπορεί να είχε παρόμοια εμπειρία.

Το controller του Ps5 έχει παρουσιάσει stick drift στον αριστερό αναλογικό, επιχείρησα να κάνω ότι μπορούσα (το άνοιξα και το καθάρισα) αλλά τίποτα.

Η Sony πετάει χαρταετό και δηλώνει ότι δεν με καλύπτει καμία εγγύηση μιας στα περιφερειακά τους δίνουν μόνο 1 έτος εγγύηση. Εγώ έχω μείνει στο ότι εντός Ε.Ε η εγγύηση είναι στα 2 χρόνια, αν όντως ισχύει και δεν υπάρχει κάποιο παραθυράκι  μπορώ να τους πιέσω κάπως;

Έχω βρει ένα παιδί να μου αντικαταστήσει τον μοχλό στην ανάγκη, αλλά σκέφτομαι ότι αμαρτία είναι να μπω σε τέτοια διαδικασία μόνο 1 χρόνο και λίγους μήνες αφού αγόρασα την κονσόλα.

Δημοσ.
16 minutes ago, BlueBlade said:

Το controller του Ps5 έχει παρουσιάσει stick drift στον αριστερό αναλογικό, επιχείρησα να κάνω ότι μπορούσα (το άνοιξα και το καθάρισα) αλλά τίποτα.

Ρίξε μια ματιά στο review εδώ να δεις αν υπάγεσαι σ'αυτήν την περίπτωση => https://www.skroutz.gr/s/54677842/Sony-Analog-Joystick-Analogikos-Michanismos-Pliktrou-gia-PS5.html#sku_review_2769715

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Η Sony πετάει χαρταετό και δηλώνει ότι δεν με καλύπτει καμία εγγύηση μιας στα περιφερειακά τους δίνουν μόνο 1 έτος εγγύηση. Εγώ έχω μείνει στο ότι εντός Ε.Ε η εγγύηση είναι στα 2 χρόνια, αν όντως ισχύει και δεν υπάρχει κάποιο παραθυράκι  μπορώ να τους πιέσω κάπως;

Έχω βρει ένα παιδί να μου αντικαταστήσει τον μοχλό στην ανάγκη, αλλά σκέφτομαι ότι αμαρτία είναι να μπω σε τέτοια διαδικασία μόνο 1 χρόνο και λίγους μήνες αφού αγόρασα την κονσόλα.

https://www.aliexpress.com/item/1005005588271591.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.35af1802BV2207

Επισης μπορεις να παρεις απο καποιο παλιο η χαλασμενο χειριστηριο απο αλλη κονσολα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, solid21 είπε

Επισης μπορεις να παρεις απο καποιο παλιο η χαλασμενο χειριστηριο απο αλλη κονσολα.

Μέχρι αυτό το σημείο έχω φτάσει, το έβγαλα το καθάρισα καλά και το τοποθέτησα πάλι πίσω. Δυστυχώς δεν έχω γνώσεις να πάω παρακάτω (αντικατάσταση, soldering κτλ.) για αυτό αν χρειαστεί θα το πάω σε έναν ειδικό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlueBlade είπε

Μέχρι αυτό το σημείο έχω φτάσει, το έβγαλα το καθάρισα καλά και το τοποθέτησα πάλι πίσω. Δυστυχώς δεν έχω γνώσεις να πάω παρακάτω (αντικατάσταση, soldering κτλ.) για αυτό αν χρειαστεί θα το πάω σε έναν ειδικό.

Βάζεις hall effect και ξενοιαζεις δεν χαλάει ποτέ.

Μην χαλιεσαι για τέτοια πράγματα όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουν να κάτσεις να ασχοληθείς γιατί 1 χρόνο και όχι 2 κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

δες το βιντεο 

δεν χρειαζεται να κανεις κολλησεις

εχω φτιαξει 3 με τον ιδιο τροπο

10 βιδες ειναι ολες και ολες , δεν χρειαζεσαι γνωσεις αν δεις το βιντεο μονο λιγο υπομονη

μονο την ροδελα θα χρειαστει να αντικαταστεις με μια καινουρια η απο αλλο μοχλο

Screenshot_14.jpg

Επεξ/σία από solid21
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, solid21 είπε

δες το βιντεο 

δεν χρειαζεται να κανεις κολλησεις

εχω φτιαξει 3 με τον ιδιο τροπο

10 βιδες ειναι ολες και ολες , δεν χρειαζεσαι γνωσεις αν δεις το βιντεο μονο λιγο υπομονη

Και εγώ αυτό έκανε μέχρι που στην τρίτη φορά παρέμεινε το πρόβλημα (στο ίδιο μοχλό) και πλέον πήρα για αντικατάσταση hall effect 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όταν λέμε hall effect;

Sticks μαγνητικά που δεν παθαίνουν drift αλλά δεν προτείνονται για απαιτητικο FPS gaming λογο χαμηλότερης ακριβείας κινήσεων από τα άλλα που φοράει. Απαιτείται κόλληση για να τα βάλεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Έχω πάρει εξοπλισμό και περιμένω το βασικό μου να τα παίξει τελείως για να τα αλλάξω γιατί έχει αρχίσει να δείχνει λίγο drift. Από το να αλλάζω χειριστήρια κάθε χρόνο καλύτερα έχω να δώσω τα ίδια λεφτά για τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά και να ξεμπερδεψω για πολύ περισσότερο.

Όταν δουλεύουν περίπου από 3εις μεχρι και 8 ώρες τη μέρα τα χειριστήρια, στον χρόνο πάνω τα παίζουν. Είμαι στο 3ο controller από τον Νοέμβρη του 23 που ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Τζίφος δυστυχώς, πετάχτηκα πήρα ένα ανταλλακτικό analog (ευτυχώς είναι φθηνά) και τράμπαρα το "σιδερένιο κομμάτι" του controller με το καινούργιο και το πρόβλημα παραμένει το ίδιο.

Να υποθέσω ότι μετά μου μένει σαν επιλογή μόνο η αντικατάσταση ολόκληρου του μοχλού (που απαιτεί και κόλληση, άρα καληνύχτα) έτσι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Τζίφος δυστυχώς, πετάχτηκα πήρα ένα ανταλλακτικό analog (ευτυχώς είναι φθηνά) και τράμπαρα το "σιδερένιο κομμάτι" του controller με το καινούργιο και το πρόβλημα παραμένει το ίδιο.

Να υποθέσω ότι μετά μου μένει σαν επιλογή μόνο η αντικατάσταση ολόκληρου του μοχλού (που απαιτεί και κόλληση, άρα καληνύχτα) έτσι;

Δυστυχως ναι.

Θα σου προτεινα μια τελευταια προσπαθεια να καθαρισεις αυτες τις επαφες σε περιπτωση που δεν το εκανες.

Screenshot_17.jpg

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, solid21 είπε

Δυστυχως ναι.

Θα σου προτεινα μια τελευταια προσπαθεια να καθαρισεις αυτες τις επαφες σε περιπτωση που δεν το εκανες.

Screenshot_17.jpg

Θα το επιχειρήσω και αυτό, δεν χάνω κάτι εδώ που φτάσαμε.

Σας ευχαριστώ παιδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...