Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα τώρα δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, μην το παρεξηγήσεις, να βοηθήσω θέλω. Εγω δοκίμασα να κάνω ανάκτηση λογαριασμού και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι να βάλω ένα παλιότερο password. Εκεί που ζητάει password πάτησα λήψη βοήθειας... 

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, screaming_trees είπε

Κοίτα τώρα δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, μην το παρεξηγήσεις, να βοηθήσω θέλω. Εγω δοκίμασα να κάνω ανάκτηση λογαριασμού και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι να βάλω ένα παλιότερο password. Εκεί που ζητάει password πάτησα λήψη βοήθειας... 

Εμένα δεν ζητάει πουθενα να βάλω παλιό κωδικό. Μιλάμε για το Gmail αυτό μου έχουν παραβιάσει και έχουν αλλάξει και τους τρόπους ανάκτησης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Εμένα δεν ζητάει πουθενα να βάλω παλιό κωδικό. Μιλάμε για το Gmail αυτό μου έχουν παραβιάσει και έχουν αλλάξει και τους τρόπους ανάκτησης.

Ναι, πατάς δοκιμάστε ενα διαφορετικό τρόπο, στην οθόνη που βάζεις το password, και μετα λήψη βοήθειας και σου ζητάει να βάλεις ενα παλιό password που θυμαμσαι

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, screaming_trees είπε

Ναι, πατάς δοκιμάστε ενα διαφορετικό τρόπο, στην οθόνη που βάζεις το password, και μετα λήψη βοήθειας και σου ζητάει να βάλεις ενα παλιό password που θυμαμσαι

Δεν το έχει.

Screenshot_2024-03-14-09-57-21-445_com.google.android.gms.jpg

Δημοσ.

Με το νεο update του PS5 αυτο που παρατήρησα ειναι οτι μπορεις να κανεις update το controller χωρις να χρειάζεται να το συνδέσεις με το καλώδιο στo PS5. Δεν θυμάμαι αυτό να γινεται ποιο παλιά

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Με το νεο update του PS5 αυτο που παρατήρησα ειναι οτι μπορεις να κανεις update το controller χωρις να χρειάζεται να το συνδέσεις με το καλώδιο στo PS5. Δεν θυμάμαι αυτό να γινεται ποιο παλιά

Γίνεται εδώ και 1+ χρόνο :P

and the ability to update a DualSense wireless controller without plugging it in.

Δημοσ.

Φοβερές  παραγωγες  τα παινχιδια της Σονυ αλλα απο gameplay εμενα μου ειναι λιγο αδιάφορα ,τουλάχιστον αυτα που εχω παιξει ,  το Demons Souls δημιούργησε ενα καινούριο ειδος παιχνιδιών ,προφανώς δεν θα βγει αυτο ουτε καν στις πρωτες θεσεις αλλα ποσο φτωχότερο θα ηταν σημερα το gaming αν δεν υπήρχαν τα παιχνιδια της from.......

Δημοσ.

Παίζουμε και indie παιδιά, έχει διαμαντάκια εκεί, μην ρίχνουμε όλο το βάρος σε ΑΑΑ παραγωγές. Τους τελευταίους μήνες μόνο με τέτοια games ασχολούμαι και δεν το μετάνιωσα λεπτό!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Psycho_Warhead said:

Προφανώς με αρκετή επιφύλαξη, απο ολα οσα είπε για το ps5 pro κρατάω το PSSR και το RT performance. Τα 67 Tflops fp16 ή τα 33 fp32 μαλλον είναι σε dual issue και τα πραγματικά raw θα είναι κοντά στα  17 tflops fp32. Ταπεινή μου εκτίμηση: 56Cu's * 64 SC/CU * 2 SIMD * 2450Mhz Core = 17,5Tflops (ίσως πάνω κάτω  για αυτό και μονο το πολύ 45% πάνω σε raster performance. Με την ίδια περίπου RAM θα είναι προφανώς bandwith starved και θα παίξει μπαλίτσα το PSSR. Τώρα για 3x RT με την ιδια CPU και RAM δεν το πολυπιστεύω. H RAM και CPU παίζουν σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της BVH δομής και εκεί και 4,5Ghz να τον πας τον Zen2, κλαίν. Πολλά τα draw calls για 60fps Path tracing. Προσωπική άποψη όσον αφορά το RT ή SONY με το ps5 pro πάει προς 30fps 2K ή 4K PSSR σε Path Tracing σε κάποιους τίτλους (όσοι πατσαριστούν) και σημαντική βελτίωση των ηδη υπαρκτών RT modes σε games όπως τα SP2 κλπ! Θεωρώ το PSSR τη σημαντικότερη αναβάθμιση εαν ισχύει. 

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...