Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Τι ακριβώς είναι αυτό;;;για να μην ανοιγοκλείνει η κονσόλα από τη  αλλαγή hdmi;αν ναι που μπορώ να βρω την ρύθμιση;

επισης ίσως και μα φτιάχτηκε η κατάσταση, τουλάχιστον προς το παρον και με πάνω από 10 άνοιξε κλείσε για να δω μην κολλήσει…βρήκα και απενεργοποίησα το magic remote απτην θύρα hdmi που έχω συνδεμένη την κονσόλα και ύστερα μέσα από τις ρυθμίσεις της κονσόλας έβαλα ανάλυση 4κ ενώ πριν την είχα στο αυτόματο (δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο αλλά μέχρι στιγμής τρέχει απροβλημάτιστα.

Μην ταλαιπωρεισαι άδικα, δεν φταίει η τηλεόραση σου ούτε η κονσόλα.

Όπως ανέφερε ο Grim Ripper πιο πάνω απενεργοποιεις το hdmi link και θα είσαι οκ.

• Like 2
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε ποτε κανένας κάποιο πρόβλημα forcing το VRR σε game?! Εάν το game δεν το υποστηρίζει, απλά δεν δουλεύει, σωστά?

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστω πολύ για τις  πληροφορίες, απενεργοποίησα και το hdmi link και όλα καλά μέχρι στιγμής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Είχε ποτε κανένας κάποιο πρόβλημα forcing το VRR σε game?! Εάν το game δεν το υποστηρίζει, απλά δεν δουλεύει, σωστά?

Όταν το κάνεις force σε παιχνίδια που δεν το υποστηρίζουν, δουλεύει κανονικότατα. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν δούλευε ούτε με force, ήταν το GT7 (πριν πάρει το ανάλογο update).

Με ποιο game έχεις πρόβλημα συγκεκριμένα?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Όταν το κάνεις force σε παιχνίδια που δεν το υποστηρίζουν, δουλεύει κανονικότατα. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν δούλευε ούτε με force, ήταν το GT7 (πριν πάρει το ανάλογο update).

Με ποιο game έχεις πρόβλημα συγκεκριμένα?

Νόμιζα είδα λίγο lag στο MHW και υπέθεσα ότι ήταν από αυτό, αλλα μάλλον είχε να κάνει με το online. Δεν το ήξερα όμως ότι δουλεύει σε όλα, nice, thanks!

Δημοσ.
4 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Νόμιζα είδα λίγο lag στο MHW και υπέθεσα ότι ήταν από αυτό, αλλα μάλλον είχε να κάνει με το online. Δεν το ήξερα όμως ότι δουλεύει σε όλα, nice, thanks!

Το MHW έχει PS5 native app? Υπέθεσα ότι μιλούσες για PS5 games... Το VRR δεν υποστηρίζεται καθόλου σε PS4 games. Είναι ένας βλακώδης περιορισμός της Sony χωρίς κανένα λόγο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Το MHW έχει PS5 native app? Υπέθεσα ότι μιλούσες για PS5 games... Το VRR δεν υποστηρίζεται καθόλου σε PS4 games. Είναι ένας βλακώδης περιορισμός της Sony χωρίς κανένα λόγο.

Όχι δεν έχει, μέχρι και το menu PS4 γραφει. Το άφησα στο forced όπως και να έχει, thanks again! :)

Δημοσ.
28 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Όχι δεν έχει, μέχρι και το menu PS4 γραφει. Το άφησα στο forced όπως και να έχει, thanks again! :)

Καλό είναι να το έχεις στο forced έτσι κι αλλιώς για τα PS5 games.

Πχ στο Elden Ring (PS5) δεν υποστηρίζεται επίσημα αλλά στο forced δουλεύει κανονικά το VRR. Βέβαια το παιχνίδι πέφτει κάτω από τα 48fps (το όριο στο PS5 VRR) πολύ συχνά και καταλαβαίνεις τις πτώσεις... 😁 Α ρε From, γραμμένα στα π......ρια σου τα τεχνικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιξε κανένας πρόσφτα BG3?! Έστρωσε το Act 3 από μεριάς bugs/performance?

Επίσης, τι είναι καλύτερο? Upscaled 4K 60 fps ή native 1440p 60 fps?

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Ήρθε σε κανέναν άλλο μήνυμα από Γερμανό για -20 ευρώ σε επιλεγμένα dualsense? Πήγε κανείς να δει σε ποια σχέδια και πως γίνεται η διαδικασία? Βλέπω δεν έχει κωδικό, οπότε απλά τους δείχνω το μήνυμα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Που είναι τα νέα για PS5 Pro ; Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουμε κάνα φρέσκο leak.

Αφού είχαν διαρρεύσει όλα όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pro. Τί άλλο μένει; 😁 Τιμή και ημερομηνία. 

Αν θυμάμαι καλά το ps4 pro είχε ανακοινωθεί Σεπτέμβρη και βγήκε Νοέμβρη. Υποθέτω ότι θα δούμε κάτι ανάλογο. Ανακοίνωση Σεπτέμβρη μαζί με κάποιο ίσως Playstation showcase όπου θα δείξουν τί περιμένουμε από παιχνίδια για το 2025.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
Στις 10/7/2024 στις 9:13 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Που είναι τα νέα για PS5 Pro ; Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουμε κάνα φρέσκο leak.

Σύμπτωση, αυτό έψαχνα και εγώ τις τελευταίες μέρες (που είχε αρχίσει να με τρώει πάλι το χέρι μου για αγορά Ps5). Αυτό που ακούγεται αρκετά είναι μια φήμη για Event τον Σεπτέμβριο που θα ήταν λογικό να το ανακοινώσουν εκεί.

Βέβαια εμένα πιο πολύ με καίει να δω τι παιχνίδια θα ανακοινώσουν. Γιατί λίγο που το έψαξα βλέπω μια νέκρα και πρακτικά αν έπαιρνα τώρα Ps5 μόνο 3 παιχνίδια θα είχα να παίξω (Demon Souls, Last of Us Part 2, Spiderman 2). Όλα τα άλλα είτε είναι cross platform είτε τα έχουν βγάλει ήδη (ή θα τα βγάλουν σύντομα) και στο PC. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Σύμπτωση, αυτό έψαχνα και εγώ τις τελευταίες μέρες (που είχε αρχίσει να με τρώει πάλι το χέρι μου για αγορά Ps5). Αυτό που ακούγεται αρκετά είναι μια φήμη για Event τον Σεπτέμβριο που θα ήταν λογικό να το ανακοινώσουν εκεί.

Βέβαια εμένα πιο πολύ με καίει να δω τι παιχνίδια θα ανακοινώσουν. Γιατί λίγο που το έψαξα βλέπω μια νέκρα και πρακτικά αν έπαιρνα τώρα Ps5 μόνο 3 παιχνίδια θα είχα να παίξω (Demon Souls, Last of Us Part 2, Spiderman 2). Όλα τα άλλα είτε είναι cross platform είτε τα έχουν βγάλει ήδη (ή θα τα βγάλουν σύντομα) και στο PC. 

Αν έχεις τούμπανο pc δεν αξίζει να πάρεις ps5 

Περιμένεις 1-3 χρόνια για tlou και Spiderman. Demon souls μπορείς να βρεις κάνα PS3 και να το παίξεις δεν αξίζει να πάρεις το 5 για αυτό μιας και είναι αρκετά κατώτερο από elden.

Ότι και να δείξουν στο event 2-3 χρόνια μετά την κυκλοφορία στο ps5 θα τα δώσουν και στο pc το έχει δηλώσει η σονυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...