Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεο limited controller στα χρωματα του astrobot

Κυκλοφορει στις 6 σεπτεμβρη και ειναι στα 80 ευρω.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/7/2024 στις 5:41 ΜΜ, dekulinkgr είπε

Νεο limited controller στα χρωματα του astrobot

Κυκλοφορει στις 6 σεπτεμβρη και ειναι στα 80 ευρω.

πανέμορφο. Θα το δούμε σε κανά amazon? 

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

Ποιο fps game μου προτείνετε που να είναι αρκετά ρεαλιστικό για co op και pvp με μεγάλη κοινότητα στο ps5, το insurgency sandstorm είναι μονόδρομος ή υπάρχει και κάποιο άλλο? (εκτός call of duty δε μου αρέσει και δεν ασχολούμαι) 

Δημοσ.
10 hours ago, giorgosmcmc said:

Ποιο fps game μου προτείνετε που να είναι αρκετά ρεαλιστικό για co op και pvp με μεγάλη κοινότητα στο ps5, το insurgency sandstorm είναι μονόδρομος ή υπάρχει και κάποιο άλλο? (εκτός call of duty δε μου αρέσει και δεν ασχολούμαι) 

Για το Hell Let Loose έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δεν έχω προσωπική άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως, τα digital-only games όπως το BG3 έχουν πλέον physical, το ίδιο και το AW2. Προσπαθούν οι εταιρίες, αλλά δεν θα τελειώσει τόσο σύντομα το physical.

Προσωπικά, δεν πιστεύω τους αριθμούς που λένε, γιατί άμα ήταν όντως αλήθεια, δεν νομίζω να γινόταν το παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που γίνεται μόνο για το κέρδος τους, δεν πρόκειται να βρουν την υποστήριξη που περίμεναν.

Οι περισσότεροι χρήστες περίμεναν ότι digital only σημαίνει και πιο οικονομικό προϊόν. Στο steam μπορεί, στις κονσόλες δεν θα συμβεί ποτέ με την φιλοσοφία που έχουν (ειδικά στo ps store).

Έχω το BG3 από launch day στην wishlist του ps και το καλύτερο sales που είχε μέχρι σήμερα ήταν 20% νομίζω δηλαδή 56€ (ενώ παράλληλα steam key 38€). 

Προτεραιότητα στα δισκάκια μέχρι να σταματήσουν να κυκλοφορούν κονσόλες με disc drive (ή να βελτιώσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο στο online shop τους).

Επεξ/σία από bushidocougar
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα physical δεν νομίζω να πεθάνουν ποτέ. Τουλάχιστον μέχρι να χαιρετίσουμε και οι τελευταίες γενιές που τα στηρίζουμε για τον αγύριστο.

Απλά θα μειωθούν πολύ, όπως ήδη γίνεται, ή θα βγαίνουν σε συνεργασία με εταιρίες που φτιάχνουν physical media σε limited supply.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.

Υποστηρίζω αρκετά τις μικρές εταιρίες που φτιάχνουν physical media σε limited supply όπως την Red Art Games, γιατί θεωρώ ότι προωθούν μία αξιόλογη υπηρεσία.

Δεν είμαι αντίθετος με την έννοια του digital προιόντος όταν αυτό εξυπηρετεί οικονομικά τον πελάτη, είμαι όμως αντίθετος με την πελατοκεντρική συνείδηση που ΔΕΝ υπάρχει από ορισμένες εταιρίες.

Δημοσ.
6 hours ago, p07apo said:

https://www.thegamer.com/black-myth-wukong-wont-have-a-disc-when-it-launches-physically-in-august-video-game-collections/

Άρα η απάντηση είναι πιθανότατα όχι!

Μεγάλη σαχλαμάρα!

Έχουν κάποιο logistics θέμα είπαν στο site τους σε ενημερωτικό δελτίο τύπου. Θα βρεθεί λύση και θα αποσταλεί το δισκάκι σε μεταγενέστερη ημερομηνία σε όλους όσους κάνουν pre order.

https://www.heishenhua.com/news/detail?id=11

( Μόλις βρεθεί λύση πιθανόν θα έρχεται με το δισκάκι μέσα. Λογικά να το περιμένετε όταν σκάσει και στα xboxια.)

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...