Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρόνια πολλά!! Να κάνω μια ηλιθια ερώτηση; Αυτη την περίοδο παίζω το grid legends στο PS5 που το έχω στην κρεβατοκάμαρα, αν παίξω στο PS4 που το έχω στο σαλόνι το ίδιο παιχνίδι θα έχω την πρόοδο που έχω στο PS5; 

Δημοσ.
Στις 19/4/2025 στις 1:29 ΜΜ, VonLoutsos είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Κατά την εγκατάσταση του Spiderman 2 από δίσκο, μετά τα ~50GB καθυστερεί πολύ, της τάξης του να απομένουν 40 ώρες. Εξαγωγή δίσκου, επανάληψη της αντιγραφής, διαγραφή και επανεγκατάσταση οδηγούν στα ίδια αποτελέσματα. Δοκιμή με δύο άλλα παιχνίδια (παρόμοιου μεγέθους) κανένα πρόβλημα. Ο δίσκος του Spiderman πεντακάθαρος από κάτω χωρις γραντζουνιές και τα συναφή. Πως πορευόμαστε σε αυτήν την περίπτωση; Ευχαριστώ πολύ και καλή Ανάσταση!

Σβήσε τα πάντα από το παιχνίδι, κλεισε το ίντερνετ, βαλε ξανα το δισκάκι μέσα και αστο να κανει ινστολ, αφού τελειώσει άνοιξε το ίντερνετ και καντου μετά το απντέιτ. 

Με ευχαριστείς αργότερα εκτός και αν εχεις βρει ήδη άλλη λύση. 

Υ.Γ. έτσι κανω εγω σε κάθε παιχνίδι χωρίς να καθυστερεί περετερο 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Τί γίνεται με τις τιμές τέλος πάντων; 85e είναι η λιανική τιμή πλέον;

Τόσο έχουν τα ΑΑΑ παιχνίδια της Bethesda νομίζω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Τόσο έχουν τα ΑΑΑ παιχνίδια της Bethesda νομίζω.

Έχουν ξεφύγει πολύ εκεί στη βιομηχανία, τόσο ακριβά τα δίνουν ακόμα και τα μαγαζιά τύπου gamestation, console club που συνήθως έκοβαν 10-15 ευρώ. Αν δεν μπει πλαφόν βλέπω το GTA VI να κυκλοφορεί στα 150 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Έχουν ξεφύγει πολύ εκεί στη βιομηχανία, τόσο ακριβά τα δίνουν ακόμα και τα μαγαζιά τύπου gamestation, console club που συνήθως έκοβαν 10-15 ευρώ. Αν δεν μπει πλαφόν βλέπω το GTA VI να κυκλοφορεί στα 150 ευρώ.

Ο καταναλωτής αποφασίζει πόσα θα δώσει. Αν οι εταιρείες βλέπουν ότι τα δίνει θα ανεβάζουν.

Για τα παιχνίδια της Bethesda όντως δεν βρίσκεις εύκολα καλή τιμή εκτός από αμαζον γαλλίας που είχα πχ το Indiana jones προσφορά για λίγες μέρες στα 62€(κάνα 70αρι με μεταφορικά)

Αν οι Γάλλοι έβαζαν και αυτοί δωρεάν μεταφορικά όπως οι Γερμανοί θα άνοιγα σαμπάνια! Όχι γαλλική , από σούπερ μάρκετ.!:D

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lebron15 είπε

Τί γίνεται με τις τιμές τέλος πάντων; 85e είναι η λιανική τιμή πλέον;

79.99 ειναι η επίσημη τιμή των παιχνιδιών ,οσο δηλαδή πωλούνται ψηφιακά στο Store ή και σε Ευρωπαικά Amazon(πχ Ιταλικο).

Τα +5 ευρώ ειναι καπέλο, που δεν ξέρω από που προκύπτει στην Ελλάδα.

image.png.133527cd4a470cbee1c4ae6cf61d0180.pngimage.png.d83f9d92ca0b3f5b1da243bcac74903b.png

image.png.1cbeef651d720a604682c0a037960041.pngimage.png.9f78b5de7e52bd68d18ede908c8c544e.png

1 ώρα πριν, lebron15 είπε

Αν δεν μπει πλαφόν βλέπω το GTA VI να κυκλοφορεί στα 150 ευρώ.

😁

image.png.9389af6109301ebbe8261ccd440f5f62.png

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Σβήσε τα πάντα από το παιχνίδι, κλεισε το ίντερνετ, βαλε ξανα το δισκάκι μέσα και αστο να κανει ινστολ, αφού τελειώσει άνοιξε το ίντερνετ και καντου μετά το απντέιτ. 

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω! Αν κατεβάσω το save από το cloud θα παίξει στο PS4;

Δημοσ.
6 hours ago, Eddy_Gordo said:

Τι μαγεία είναι αυτή δεν ξέρω. Όμως δούλεψε με την πρώτη κιόλας. Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Άμα δίνετε 70 και 80 ευρώ για την μετριότητα που είναι το IJ, τότε χάρη μας κάνει η Ν που χρεώνει μόνο μια 90αρα για το Mario Kart.

Θλίψις.

Δημοσ.

υπαρχει ενα αστειο που λεει ....."Ακριβυνε η βενζινη !" και λεει ο αλλος "Και εμενα τι με νοιαζει εγω 20 ευρω βαζω παντα" ,  και εγω παιχνιδια παίρνω στα 20Ε με ελαχιστες εξαιρεσεις να δωσω 30-40 σε παιχνιδια που δεν πεφτουν τοσο χαμηλα πχ gran turismo - elden ring . Δηλαδη αμα παιξεται το doom σε 1-2 χρονια τι θα παθετε θα φατε σποιλερ για το στορυ? 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Votritis είπε

υπαρχει ενα αστειο που λεει ....."Ακριβυνε η βενζινη !" και λεει ο αλλος "Και εμενα τι με νοιαζει εγω 20 ευρω βαζω παντα" ,  και εγω παιχνιδια παίρνω στα 20Ε με ελαχιστες εξαιρεσεις να δωσω 30-40 σε παιχνιδια που δεν πεφτουν τοσο χαμηλα πχ gran turismo - elden ring . Δηλαδη αμα παιξεται το doom σε 1-2 χρονια τι θα παθετε θα φατε σποιλερ για το στορυ? 

Εν τω μεταξύ πολύ πιθανόν αυτό με το spoiler που λες. Ειδικά σε πολύ επιτυχημένα games. Για παράδειγμα στο TLoU, 2-3 σελίδες gaming να ακολουθείς σε FB και Insta το spoiler το είχες δεδομένο. Γενικά το θέμα με τις τιμές το έχουμε συζητήσει πολλάκις. Θα πρέπει, μάλλον, να δεχτούμε την κατάσταση πλέον και ότι τα πάντα (games, dlc, bundles, κονσόλες) θα πηγαίνουν προς τα πάνω. Πολύ σωστά έχουν αναφέρει χρήστες εδώ μέσα ότι το gaming έχει γίνει ένα ακριβό hobby πλέον.
Προσωπικά κάνω υπομονή να πέσουν τα παιχνίδια που μαρέσουν και σπάνια έχω αγοράσει full price. Όσο ακόμα υπάρχουν δισκάκια, θα αγοράζω κατά κόρον μεταχειρισμένα. Κάποιες φορές βολεύομαι και με αυτά που δίνει η Premium συνδρομή και ήδη το backlog είναι μεγάλο. Για αυτά τα games όπως πχ το Indiana Jones ή το Doom που είναι μεγάλα IPs και η MS τα φέρνει στο game pass day1, βάζω μία κάρτα από Eneba στα 13 ευρώ (όποιον μήνα έχω χρόνο και όρεξη να ασχοληθώ χωρίς να δεσμεύομαι από ετήσιες συνδρομές) και τα παίζω μέσω cloud streaming γιατί δεν έχω Xbox.

Επεξ/σία από -WISE-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...