Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, babality είπε

θαψανε με τοσο μισος ενα τιμιο παιχνιδι (λες και ειχανε και παλια στα χωριά τους Open world game με zombies που να ειναι προσεγμενο)

Τελικά τίμιο ή μέτριο/βαρετό/wait for deep sale 6/10 παιχνίδι? :P

• Haha 2
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τελικά τίμιο ή μέτριο/βαρετό/wait for deep sale 6/10 παιχνίδι? :P

στα 3 playthroughs που εκανα κατεληξα στο τιμιο. την 1η φορα δεν ειχαν καν ληξει τα bugs, οποιος ειχε παιξει απο αρχη ξερει τι λεω με τα σπασμενα γραφικα και τα Lags στα horde events. μετα το στρωσανε και εγινε μια χαρα. τρομερο οτι αφιερωσες χρονο να βεις τοσο παλιο Post. εισαι φαν μου 💗

Δημοσ.

Το game δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και το εμετικό performance στο launch του ήταν κάτι πρωτόγνωρο για PS4. Οποτε δεν πούλησε καλά στο release date και πάτωσε. Απλά τα πράγματα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, babality είπε

στα 3 playthroughs που εκανα κατεληξα στο τιμιο. την 1η φορα δεν ειχαν καν ληξει τα bugs, οποιος ειχε παιξει απο αρχη ξερει τι λεω με τα σπασμενα γραφικα και τα Lags στα horde events. μετα το στρωσανε και εγινε μια χαρα. τρομερο οτι αφιερωσες χρονο να βεις τοσο παλιο Post. εισαι φαν μου 💗

Θυμάμαι πολύ καλά την περίπτωση του συγκεκριμένου παιχνιδιού γιατί και εγώ έγραφα τότε και σίγουρα ο κόσμος δεν έλεγε τα καλύτερα όταν πρωτο βγήκε.

Τον πρώτο καιρό είχε φάει τεράστιο κράξιμο για τα bugs/performance θέματα(fps drops/crashes) που είχε, και ούτε και σε ιστορία/χαρακτήρες ήταν τόσο memorable όσο το γνωστό Last of us(κυρίως Part 1). Και όλα αυτά πάντα με βάση τα 70ευρώ αρχικής τιμής.

Αργότερα που έφτιαξαν τα τεχνικά θέματα και κυρίως έπεσε η τιμή του(και άρα πέσανε και οι απαιτήσεις),εκεί ο κόσμος το είδε με καλύτερο μάτι, ειδικά όταν το έπαιξε και στα 60fps σε Ps5/PC ή μέσω Ps plus.

Και εγω όταν το πρωτο έπαιξα στο Ps4 day one δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οταν το ξαναέπαιξα στο PC με 10ευρώ, είχα πιο θετική εικόνα για αυτό. Καλό/τιμιο παιχνιδι μεν, αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Το Days Gone έφαγε κράξιμο γιατί η SONY μας έχει συνηθίσει στα exclusive να έχει το combo "ιστορία - γραφικά - bug free experience" - δεν υπήρχε αποκλειστικότητα τότε που να μην έπαιζες και να έλεγες "καλά, πως τρέχει αυτό στο PS4?" πχ βλέπε Uncharted 4, Spiderman κτλ. Συν, ότι λίγους μήνες νωρίτερα, είχε κυκλοφορησει και το RDR2 που έριξε σαγόνια.

Η Bend Studios έκανε ακριβώς το αντίθετο απ'ό,τι όριζε ένα PS4 exclusive - το παιχνίδι ήταν γεμάτο bugs, τα γραφικά ήταν ανεκτά και τίποτα το ιδιαίτερο ενώ η ιστορία του ήταν (τουλάχιστον για μένα) κάτι για να περάσεις το χρόνο σου, δεν ήταν καμμία ιστορία που θα την θυμάσαι και αύριο ή θα λες, "πω, τί ιστορίαρα είχε το DAYS GONE!" 

Είναι ένα τίμιο 6/10, αλλά σίγουρα αξίζουν και μια δεύτερη ευκαιρία καθώς σαν studio είχαν μείνει μόνο στα παιχνίδια για VITA. Βέβαια, από την άλλη, και το Stellar Blade ήταν το πρώτο console game της Shift Up, αλλά αυτά είναι για άλλη ιστορία :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...