Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Malthador said:

Ξέρουμε αν το Πλαίσιο χρεώνει την στιγμή της προπαραγγελίας ή όταν το στέλνει;

Εξόφληση κατά την υποβολή της παραγγελίας (προκαταβολή).

Δυστυχώς δεν δίνουν ποτέ τη δυνατότητα αντικαταβολής (π.χ. Κωτσόβολος) ή εξόφλησης κατά την παραλαβή από κάποιο κατάστημα (π.χ. Κωτσόβολος, Public).

Επεξ/σία από dim_plo
  • Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, dim_plo said:

Εξόφληση κατά την υποβολή της παραγγελίας (προκαταβολή).

Δυστυχώς δεν δίνουν ποτέ τη δυνατότητα αντικαταβολής (π.χ. Κωτσόβολος) ή εξόφλησης κατά την παραλαβή από κάποιο κατάστημα (π.χ. Κωτσόβολος, Public).

Άρα στο Πλαίσιο Μελισσίων που έχει 20% επιστροφή με κάρτες Eurobank μέχρι 03/08 θα μπει κανονικά η επιστροφή αφού εξοφλείται με την προπαραγγελία και όχι με την παραλαβή.

Σούπερ.

• Moderators
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι limited ή θα κυκλοφορήσει κανονικά στο ράφι;

Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική ζητάνε προπληρωμή, είναι δεδομένο ότι θα μπορούν τα καταστήματα να ανταπεξέλθουν στις προπαραγγελίες; Ή θα τους δώσουμε ένα πεντακοσάρικο τώρα για να φάμε χυλόπιτα σε 2 μήνες;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Malthador είπε

Να ρωτήσω κάτι; Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι limited ή θα κυκλοφορήσει κανονικά στο ράφι;

Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική ζητάνε προπληρωμή, είναι δεδομένο ότι θα μπορούν τα καταστήματα να ανταπεξέλθουν στις προπαραγγελίες; Ή θα τους δώσουμε ένα πεντακοσάρικο τώρα για να φάμε χυλόπιτα σε 2 μήνες;

η sony λέει πως θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο απόθεμα. ζητάνε προπληρωμή γιατί μάλλον θέλουν να σιγουρέψουν το πόσα κομμάτια θα πουλήσουν ώστε να τα ζητήσουν απο την sony και να μην αναγκαστούν, αν τους μείνουν, να τα πουλήσουν με έκπτωση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, marius.t είπε

η sony λέει πως θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο απόθεμα. ζητάνε προπληρωμή γιατί μάλλον θέλουν να σιγουρέψουν το πόσα κομμάτια θα πουλήσουν ώστε να τα ζητήσουν απο την sony και να μην αναγκαστούν, αν τους μείνουν, να τα πουλήσουν με έκπτωση

Σιγα μην τους μείνουν....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Πάντως είμαι 2η φορά που βγαίνει. Το να μην την παραλάβεις, δύσκολο. Θα έχουν αρκετό stock. Βέβαια, πλέον δεν είναι και τόσο limited, και τόσο συλλεκτική, αλλά anyway... 

• Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, SabotazNic said:

Πάντως είμαι 2η φορά που βγαίνει. Το να μην την παραλάβεις, δύσκολο. Θα έχουν αρκετό stock. Βέβαια, πλέον δεν είναι και τόσο limited, και τόσο συλλεκτική, αλλά anyway... 

Τι να σου πω, εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός να προπληρώσω σε ελληνικό κατάστημα limited προϊόν, χωρίς να μου εγγυηθούν με κάποιο τρόπο ότι θα παραλάβω σίγουρα.

Τέσπα, δεν θα βάλω προπαραγγελία και αν βγει στο ράφι το βλέπω τότε. Ούτως ή άλλως, ούτε δυο μήνες δεν έχει κλείσει το PS5 Slim μου, περιττή αγορά είναι το limited.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τι να σου πω, εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός να προπληρώσω σε ελληνικό κατάστημα limited προϊόν, χωρίς να μου εγγυηθούν με κάποιο τρόπο ότι θα παραλάβω σίγουρα.

Τέσπα, δεν θα βάλω προπαραγγελία και αν βγει στο ράφι το βλέπω τότε. Ούτως ή άλλως, ούτε δυο μήνες δεν έχει κλείσει το PS5 Slim μου, περιττή αγορά είναι το limited.

Θα το εχεις σιγουρα, αφου αρκετοι το εχουμε ηδη. Νομιζω το τελευταιο περιστατικο με οτι να'ναι διαθεσιμοτητα παιζει να ηταν στην Jotnar edition, που εκει φαγαμε πολλοι ακυρα. Απο τοτε δεν νομιζω οτι εχω ακουσει για να μην εχει φτασει η διαθεσιμοτητα σε limited/collectors 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...