Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikx είπε

Δεν το είχα δει ποτέ το θέμα από οικονομική άποψη.

Επειδή πάνε ζευγάρι βάλε 40 με μισό ευρώ την φορά ανάλογα τις μπαταρίες ,πόσο κρατάνε σε κονσόλα οι κανονικές ΑΑ ,αν είναι όσο οι rechargeable 4 με 5 ωρες.

Δεν ξέρω δεν έχω βάλει ποτε μη επαναφορτιζόμενες σε κοντρόλ .

Anyway..

2 απλές μπαταρίες πάνε 35 ώρες στου xbox

• Like 1
  • Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Κάνω κυρίως pc gaming σε δυνατό μηχάνημα και σκέφτομαι να αγοράσω και ένα PS5 να υπάρχει να παίζω κανά exclusive που και που  τύπου Returnal, AstroBot, Wolverine κτλπ. Εφόσων δεν έχω ήδη κονσόλα, σκέφτομαι την αγορά ενός PS5 Pro. Αυτήν την στιγμή έχω κάποιες δωροεπιταγές που μου επιτρέπουν να αγοράσω το PS5 Slim Digital Edition και ξεχωριστά το Disc Drive όλα μαζί 275€, ενώ από την άλλη το Pro με το Disc Drive μου βγαίνει στα 675€. 

Θα ήθελα να ακούσω καμία άποψη από εσάς μάγκες μου.

400 ευρώ διαφορά δεν τα λες λίγα.προσωπικα θα προτείνω το απλό μοντέλο μια χαρά θα παίξεις τα παιχνίδια που θες οικονομικα και με καλό οπτικό αποτέλεσμα.Μην ξεχνάς η γενιά φτάνει στο τέλος της.

• Like 2
Δημοσ.
9 minutes ago, XghosT7 said:

Κάνω κυρίως pc gaming σε δυνατό μηχάνημα και σκέφτομαι να αγοράσω και ένα PS5 να υπάρχει να παίζω κανά exclusive που και που  τύπου Returnal, AstroBot, Wolverine κτλπ. Εφόσων δεν έχω ήδη κονσόλα, σκέφτομαι την αγορά ενός PS5 Pro. Αυτήν την στιγμή έχω κάποιες δωροεπιταγές που μου επιτρέπουν να αγοράσω το PS5 Slim Digital Edition και ξεχωριστά το Disc Drive όλα μαζί 275€, ενώ από την άλλη το Pro με το Disc Drive μου βγαίνει στα 675€. 

400 Ευρώ διαφορά δεν τα λες και λίγα. Δεν πιστευω πως αξίζει το Pro αυτή την διαφορά και κυρίως πως θα την δεις αυτή την διαφορά (σκέψου κιόλας πως μπορείς αυτά τα 400 ευρώ εκτός από το να τα φας σουβλάκια, να τα πάρεις παιχνίδια). Στην θέση σου ίσως περίμενα Black Friday, όμως και με τις δωροεπιταγές ειναι πολύ καλή η τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

400€ παραπάνω (και μάλιστα ~150% περισσότερα) για το Pro ,δε θα τα πάρεις ποτέ πίσω σε καμία μορφή.

Με τα δεδομένα που θέτεις και τη χρήση που περιγράφεις, το πράγμα φωνάζει PS5 απλό. Αν σε τρώει η τσέπη σου θεωρώ δε θα το σκεφτόσουν, θα είχες ήδη πάρει το Pro.

8 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

400 Ευρώ διαφορά δεν τα λες και λίγα.

Σκέψου ότι δεν είναι απλά 400€, μιλάμε για διαφορά μεταξύ διπλάσιας και τριπλάσιας τιμής, αν όντως του βγαίνουν τόσο και τα δύο.

Καλύτερα να πάρει δύο PS5, περισσότερο κερδισμένος θα είναι.

• Like 3
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για την άποψη σας.

Για Black Friday δεν πιστέυω να αξίζει να περιμένω λόγου του νέου μοντέλου PS5 Slim που θα έχει μικρότερο δίσκο μέσα. Υπάρχει περίπτώση μέχρι τότε να έχει βγει για τα καλά στην αγορά. Επίσεις πόσο να πέσει από τώρα; πιστεύω θα δωθεί στην ίδια τιμή με κανένα game.

Ο λόγος που σκέφτομαι να πάρω το disc drive αντί για καθαρά digital είναι για να αγοράζω τα exclusives που θέλω να παίξω μεταχειρισμένα ώστε να μου βγαίνει πιο φθηνά έτσι, μιας που δεν θα χρησιμοποιώ πάρα πολύ την κονσόλα. Απορώ όμως, για όσους έχετε ήδη PS5, είναι αρκετά περιορισμένο αν δεν έχεις καθόλου PS PLUS; πως το αισθάνεστε;. Επίσεις, για όσους δεν έχουν το Pro, σας έχει τύχει παιχνίδι να παίζει με πολύ χαμηλά FPS η να έχει stuttering ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Ο λόγος που σκέφτομαι να πάρω το disc drive αντί για καθαρά digital είναι για να αγοράζω τα exclusives που θέλω να παίξω μεταχειρισμένα ώστε να μου βγαίνει πιο φθηνά έτσι, μιας που δεν θα χρησιμοποιώ πάρα πολύ την κονσόλα. Απορώ όμως, για όσους έχετε ήδη PS5, είναι αρκετά περιορισμένο αν δεν έχεις καθόλου PS PLUS; πως το αισθάνεστε;. Επίσεις, για όσους δεν έχουν το Pro, σας έχει τύχει παιχνίδι να παίζει με πολύ χαμηλά FPS η να έχει stuttering ;

Aν εχεις καλο pc και παιζεις σε υψηλα frames με την κονσολα ισως  απογοητευθείς λιγο καθως πολλα παιχνιδια  ζορίζονται να πιασουν τα 60fps σταθερα  και κανει upscale σε 4Κ απο μικρη ανάλυση με αποτελεσμα  πολλες φορες να εχουν μια θολουρα τα γραφικά. Αλλα και το pro δεν τρεχει ολα τα παιχνίδια καλυτερα γι'αυτο δεν εχει πείσει  , ισως να το περιορίζει και η cpu που ειναι ιδια με το απλο ps5 . 

Αν το θες για TV να παιζεις χαλαρα στον καναπέ κανενα παιχνιδι οκ , αλλα αν ειναι να το εχεις σε μονιτορ δεν αξιζει για τα 5-6 παιχνιδια που εχει αποκλειστικά   

Επεξ/σία από Votritis
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Για Black Friday δεν πιστέυω να αξίζει να περιμένω λόγου του νέου μοντέλου PS5 Slim που θα έχει μικρότερο δίσκο μέσα. Υπάρχει περίπτώση μέχρι τότε να έχει βγει για τα καλά στην αγορά. Επίσεις πόσο να πέσει από τώρα; πιστεύω θα δωθεί στην ίδια τιμή με κανένα game.

Τα 150 giga που κόβουν, δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα χρειαστείς έτσι και αλλιώς nvme κάποια στιγμή. Αν όχι και day 1 αγορά με την κονσόλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα, για πείτε ποιο αξίζει μήπως το κουμπώσω στο δικό μου.

https://www.skroutz.gr/s/43816493/Patriot-VP4300-Lite-SSD-2TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-VP4300L2TBM28H.html

Εγω εχω αυτον. Υποψιν να βλεπεις ειτε σκετους nvme + εξτρα ψυκτρα κοντη ή οσα ειναι ps5 comp

Τωρα ειδα οτι ειχα παρει μαζι και αυτο

https://www.skroutz.gr/s/20667912/Icy-Box-Heat-Sink-for-M-2-2280-SSD-PSyxi-M-2-SSD-Mayro-IB-M2HS-701.html

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Έχω ανακαλύψει ένα θεματακι στο PS5 slim που ίσως να είναι bug λογισμικού. 

Στην εναλλαγή από streaming εφαρμογές του PS5 (YT Netflix Amazon) σε παιχνίδι δεν ενεργοποιείται σωστά ο ανεμιστήρας, πρέπει να κλείσω το παιχνίδι και να το ξανανοίξω για να πάρει μπρος ο ανεμιστήρας σε κανονική ταχύτητα. Και αυτό γίνεται μόνο μία φορά όταν ανοίγω πρώτη φορά την κοσόλα. Μετά όσες φορές και να αλλάξω από streaming σε παιχνίδι λειτουργεί κανονικά. Δύσκολο να το παρατηρήσει κανείς... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...