Προς το περιεχόμενο

Ο Opera browser προσθέτει δυνατότητες AI με την ενσωμάτωση του Chat-GPT


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, i love rock είπε

θα είχε ενδιαφέρον πόσες τρύπες θα ανοίξουν αυτά τα ai όσο αφορά το privacy  !

Ποιο privacy , μη τρελλαθουμε . Ειναι κανεις εδω μεσα που το μαρκετ - πας  το ζητησε σε τραπεζικο λογαριασμο

και δεν το εβαλε στο ηλεκτρονικο του πορτοφολι , δηλ στο σμαρτ , ενημερωθηκε ο γκουγκλης και

ολα τα καλα παιδια ; Μονοι μας ξεβρακωνομαστε αντι πινακιου φακης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα να δοκιμασω λιγο ai-gtp στον οπερα, αλλα θελει sign in, account, οχι μαλλον ο οπερα, αλλα το ιδιο το gtp....αυτο δεν μου αρεσε...gtp οντως...

επρεπε να ειναι εντελως free απο accounts το νεο feature....

gtp

Επεξ/σία από mindreader
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, klaftop είπε

οχι Ειμαι πανω απο 40 και εχω περισσοτερα πτυχια απο σενα στην πληροφορικη. Αν θεωρεις την τεχνητη νοημοσυνη χαζομαρα εισαι για γελια γιατι ολες οι εταιριες πεσαν με τα μουτρα πανω τους και γινεται ενας απιστευτος χαμος παγκοσμια με αυτο αλλα δεν εχεις παρει χαμπαρι

Θες να μας εξηγησεις σε τι μας βοηθησει το AI εμας τους απλους ανθρωπους; Εσενα θα σου δωσει ψωμι ενταξει κατανοητο. Οι εταιρειες επεσαν με τα μουτρα γιατι ειδαν χρημα προφανως. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O Opera είναι για κλάματα! Έχει μείνει πολύ πίσω σε όλα. Είδα αρκετούς που στράβωσαν σε προηγούμενη ανάρτησή μου για το bloat του Opera. Υποθέτω πως είναι ορκισμένοι του Opera. Δεν μπορεί να βγει μπροστά και βγάζει ότι παπάτζα να ναι προκειμένου να δείξει ότι καινοτομεί. Τώρα για παράδειγμα, που όλοι μπαίνουν στον χορό των ΤΝ, πρόσθεσε λειτουργίες στο δεξί κλικ έτσι για τα μάτια του κόσμου, την στιγμή που άνετα το κάνουν οι άλλοι και καλύτερα. Για παράδειγμα στον Edge αν κάνεις search στο σημαδεμένο κείμενο, θα σε πάει στο Bing με την ΤΝ (Τεχνητή Νοημοσύνη) του ήδη παρόν στο αποτέλεσμα. Ο Opera ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις άλλα το έχασε το παιχνίδι.

Είδα και κάποιους που πολυπαινεύουν τις ΤΝ. Μικρή μπουκιά στο στόμα σας γιατί δεν αναπτύχθηκαν με κύριο σκοπό να βοηθήσουν εσάς, αλλά την εμπορική τους εκμετάλλευση, που σε πολλές περιπτώσεις θα κλείσει πολλά σπίτια, από τους παραγωγούς της αρχικής πληροφορίας πάνω στην οποία βάσισε η ΤΝ το αποτέλεσμα (πλαγιαρισμός και μάλιστα άγριος χωρίς την παραμικρή αναφορά στην πηγή), μέχρι υπαλλήλους σε υπηρεσίες υποστήριξης όπου ήδη άρχισαν να τρώνε πόδι με την αντικατάστασή τους από ΤΝ clients. Θα χαθεί πολύς κόσμος. Θα πρέπει να οριστούν από τώρα ethics, ειδικά από την ΕΕ που μένει πάντα πίσω σε όλα, διαφορετικά θα κλάψουν πολλοί ειδικά σε υπηρεσίες πληροφορικής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o opera εκτός τού ότι είναι παραμετροποιήσιμος έχει και το πιο όμορφο interface!! όμως έχει θέματα..και στο κινητό και στα λαπτοπ όταν μπαίνω σε κάποια site μού πετάει ένα μήνυμα ότι είναι αδύνατον η εύρεση της σελίδα.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/3/2023 στις 1:32 ΜΜ, spectaculator είπε

Όπου γάμος και γιορτή, πάντα πρώτη η Μαριωρή! Θα το παραφουσκώσουν με χαζομάρες και στο τέλος θα μείνει στ' αζήτητα. Ήδη άρχισε το αρνητικό κριτικάρισμα του Edge πως είναι τίγκα bloated, ζήλεψε τώρα κι ο Opera. 👍

Είδα ότι 3 απορούν με το σχόλιο σου.

Όμως έχεις δίκιο, έφαγε χοντρό κράξιμο ο Edge για αυτό το αντιαισθητικό τεράστιο κουμπί που έβαλε.

Αν το έκανε σωστά δεν θα έτρωγε. Ας παίρνουν μαθήματα από τον Opera τι να πω.

Μετά από το χοντρό κράξιμο που έφαγαν ειδικα στο reddit και το τόσο αρνητικό feedback που είχαν είπαν ότι θα βάλουν επιλογή απενεργοποίησης του. (edge://settings > Search Sidebar > "App and notification settings" > disable/enable "Show Discover.")

Ώρες ώρες πιστεύω ότι υπάρχει μυστική συμφωνία της Microsoft με τη Google για να κρατήσουν πρώτο τον Chrome.

Σε κάθε update πρέπει να κάνεις το σταυρό σου τι θα προσθέσουν αυτή τη φορά και χωρίς επιλογή απενεργοποίησης του. Το θέμα με τον Edge είναι ακριβώς  αυτό, βάζουν και βάζουν και όλα στο default χωρίς εύκολη επιλογή απενεργοποίησης, πρέπει να παλεύεις με policies.

Κρίμα γιατί τον ξεκίνησαν καλά τον Edge αλλά τον έχουν φορτώσει με τόσα πράγματα... το επόμενο που θα βάλουν είπαν είναι wallet για cryptocurrencies και NFTs.

Αν δεν προσπαθούσαν... τόσο ίσως να το είχα γυρίσει σε Edge από Firefox.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...