Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα "ξέμεινα" από πληκτρολόγιο μετά από 4 χρόνια λιωσίματος στο HyperX Alloy FPS RGB Kailh Speed Silver ,οπότε αναζητώ τον αντικαταστάτη του
Δέχομαι προτάσεις δεν έχω θέμα με την μάρκα αρκεί να είναι οκ στο χρόνο και να υπάρχει εγγύηση 
ίσως να τρέχει καμία προωθητική που δεν έχω τσεκάρει.
Δεν με ενδιαφέρει αν έχει η όχι NUM PUD αλλά με ενδιαφέρει σίγουρα να έχει F buttons 
και εάν έχει Στήριγμα Καρπού είναι + αλλά όχι απαραίτητο 
Χρήση Gaming και typing. 
Budget 150€

Επεξ/σία από NoJobs
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, FasTaker είπε

τα Logitech δεν εχουν εγγυηση της προκοπης πλεον. 
και το genesis δεν ξερω κατα ποσο αξιζει θα περιμενω και αλλες αποψεις μηπως καταληξω καπου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NoJobs είπε

ειναι τοσο καλο ; 

εγώ το έχω το συγκεκριμένο και αλλάζεις τα πάντα αν θες στην κυριολεξία,με λίγα λόγια μια φορά το αγοράζεις και ότι δεν σου αρέσει το αλλάζεις αργότερα.

Επεξ/σία από ICE-T
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω δώρο ένα μηχανικο πληκτρολόγιο στην γυναίκα μου η οποία περνάει αρκετές ώρες με γράψιμο στον υπολογιστή. Δεν έχω κάποια σχετική εμπειρία ομώς, βλέπω πλήκτρα με φώτα χρώματα κλπ. Το πληκτρολόγιο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά σχεδόν για πληκτρογράφηση, οπότε δεν με ενδιαφέρουν χρώματα, φωτισμοί κλπ. Τι πρέπει να κοιτάξω, προσέξω; Επίσης θα προτιμούσα να μην είναι τέρμα θορυβώδες.

Δημοσ.
Στις 7/4/2023 στις 4:56 ΜΜ, NoJobs είπε

τα Logitech δεν εχουν εγγυηση της προκοπης πλεον. 
και το genesis δεν ξερω κατα ποσο αξιζει θα περιμενω και αλλες αποψεις μηπως καταληξω καπου 

Genesis Rhod 400 rgb. Στο κουτι του γραφει μεμβρανης, στο βιβλίαρακι του μηχανικο. Κινεζια ΟΚ, αλλα γερο πραγμα. Τρια χρονια με σκληρη μεταχειριση, σκυλι μαυρο! Βολικο για πληκτρολογιση/παιχνιδια, αρκετα μουρατο, ψηλα τα πληκτρα με αποσταση μεταξυ τους, ανετα χωρα πινελακι για καθαρισμο, καλη αισθηση πληκτρων, αρκετα κολπα με τα λεντακια για οσους ενδιαφερονται, δεν γλυστρα πανω στο γραφειο. Ενα κακο εχει. ΞΕΒΑΦΕΙ, οπως και τα Κινεζικα σωβρακα. Πληκτρα οπως W S A D  και αλλα που χρισημοποιω στα παιχνιδια ειναι πλεον τελειως διαφανα. Απο την αλλη οτι ποιο βολικο απο σχημα, πληκτρολογιο για τα χερια μου. Αν δεν ειχε το προβλημα με την βαφη θα επερνα καμια 10αρια να την βγαλω μεχρι να ψωφισω. Τιμη χωμα 18Ε το ειχα παρει. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

Genesis Rhod 400 rgb. Στο κουτι του γραφει μεμβρανης, στο βιβλίαρακι του μηχανικο. Κινεζια ΟΚ, αλλα γερο πραγμα. Τρια χρονια με σκληρη μεταχειριση, σκυλι μαυρο! Βολικο για πληκτρολογιση/παιχνιδια, αρκετα μουρατο, ψηλα τα πληκτρα με αποσταση μεταξυ τους, ανετα χωρα πινελακι για καθαρισμο, καλη αισθηση πληκτρων, αρκετα κολπα με τα λεντακια για οσους ενδιαφερονται, δεν γλυστρα πανω στο γραφειο. Ενα κακο εχει. ΞΕΒΑΦΕΙ, οπως και τα Κινεζικα σωβρακα. Πληκτρα οπως W S A D  και αλλα που χρισημοποιω στα παιχνιδια ειναι πλεον τελειως διαφανα. Απο την αλλη οτι ποιο βολικο απο σχημα, πληκτρολογιο για τα χερια μου. Αν δεν ειχε το προβλημα με την βαφη θα επερνα καμια 10αρια να την βγαλω μεχρι να ψωφισω. Τιμη χωμα 18Ε το ειχα παρει. 

Δεν είναι μηχανικό.

Δημοσ.

Ριξτε μια ματια και στο zeroground NAITO. Nτιζαινατο, στοιβαρο, αντιολισθητικα ποδαρακια, καλη κλιση, ευκολο καθαρισμα, αλουμινιο το πανω μερος, ποιοτικη κατασκευη φαινεται. Υπαρχει ο θορυβος κλικι κλικι σε μενα δεν ειναι ενοχλητικος. Το μειονεκτημα που βρισκω ειναι το μικρο μεγεθος πληκτρων, και οταν βιαζομαι παταω 2 πληκτρα μαζυ. Εχει ικανοποιητικο φωτισμο και αρκετα κολπα με τα λεντ, αλλα διακριτικα.

13 ώρες πριν, BadBoy είπε

Δεν είναι μηχανικό.

Σωστα, ειναι μεμβρανης, μοιαζει με μηχανικο. Μου αρεσουν τα μεγαλου μεγεθους πληκτρα και η αποσταση μεταξυ τους. Για καποιον που πληκτρολογει με τις ωρες, ισως πρεπει να δει, πληκτρολογιο με ορθοπεδικο σχημα, στηριξη καρπων κτλ και μετα το μηχανικο/μεμβρανης

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...