Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Τι ισχύει με την εκλογική άδεια?
Μπορώ να την πάρω ή την Παρασκευή ή Δευτέρα?

Καλημέρα.. Όποτε θέλεις.. 

Δημοσ.

Εμάς στην δουλειά μας στείλαν αυτό:

Όποιοι μεταβούν για να ψηφίσουν σε απόσταση από 200 έως 400 χλμ., δικαιούνται επιπλέον μια ημέρα αδείας.
Όποιοι μεταβούν για να ψηφίσουν σε απόσταση από 401 χλμ. και πάνω, δικαιούνται δύο επιπλέον ημέρες αδείας.
Όποιοι μεταβούν σε νησί, δικαιούνται επιπλέον μέχρι τρεις ημέρες αδείας.

Πιθανότατα, αυτό εφαρμόζεται για όλους.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/5/2023 στις 11:02 ΠΜ, jek20 είπε

Εμάς στην δουλειά μας στείλαν αυτό:

Όποιοι μεταβούν για να ψηφίσουν σε απόσταση από 200 έως 400 χλμ., δικαιούνται επιπλέον μια ημέρα αδείας.
Όποιοι μεταβούν για να ψηφίσουν σε απόσταση από 401 χλμ. και πάνω, δικαιούνται δύο επιπλέον ημέρες αδείας.
Όποιοι μεταβούν σε νησί, δικαιούνται επιπλέον μέχρι τρεις ημέρες αδείας.

Πιθανότατα, αυτό εφαρμόζεται για όλους.

το ιδιο και σε μας

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 16/5/2023 στις 10:47 ΠΜ, takoulou είπε

Καλημέρα.. Όποτε θέλεις.. 

Καλημέρα. μα όποτε; για παράδειγμα εγω θέλω στις δημοτικές εκλογές (αν γίνουν 8/10 όπως λενε) να την βάλω στις 27-29 Σεπτέμβρη (Δικαιούμαι 3 μέρες, το ξέρω αυτό.), Μπορώ να την βάλω;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όχι

Μα γιατί; Είστε σίγουρος; έχω ήδη προγραμματίσει να πάρω άλλου είδους άδεια μετά, κρίμα είναι να χάσω την εκλογική

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iwatsa93 είπε

Μα γιατί; Είστε σίγουρος; έχω ήδη προγραμματίσει να πάρω άλλου είδους άδεια μετά, κρίμα είναι να χάσω την εκλογική

στις εκλογες εχεις βγαλει αλλη αδεια?

αλλαξε την

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iwatsa93 είπε

Καλημέρα. μα όποτε;

Το οποτε θελεις στο quote που εκανες, πηγαινε στο πορηγουμενο quote μεταξυ Παρασκευης ή Δευτερας (για αυτους που ειχαν μονο 1 μερα λογω χλμ). Οχι οποιαδηποτε στιγμη μεσα στην χρονια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το οποτε θελεις στο quote που εκανες, πηγαινε στο πορηγουμενο quote μεταξυ Παρασκευης ή Δευτερας (για αυτους που ειχαν μονο 1 μερα λογω χλμ). Οχι οποιαδηποτε στιγμη μεσα στην χρονια

Ε καλά δεν περίμενα να μπορείς να την πάρεις άλλον μήνα. Αλλά το μια εβδομάδα νωρίτερα δεν το βλέπω παράλογο. Κατάλαβα την απάντηση αλλά είπα να ρωτήσω επειδή δεν είδα πουθενά να το ρωτάει κανείς, μετά κατάλαβα το γιατί!!!🤣 είναι δεδομένο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, iwatsa93 είπε

Ε καλά δεν περίμενα να μπορείς να την πάρεις άλλον μήνα. Αλλά το μια εβδομάδα νωρίτερα δεν το βλέπω παράλογο. Κατάλαβα την απάντηση αλλά είπα να ρωτήσω επειδή δεν είδα πουθενά να το ρωτάει κανείς, μετά κατάλαβα το γιατί!!!🤣 είναι δεδομένο

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

στις εκλογες εχεις βγαλει αλλη αδεια?

αλλαξε την

Αυτό ☝🏻

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...