Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα εχθές με τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι θα μου δώσουν μια ίδια άλλης εταιρείας gigabyte 1660 super γιατί η msi δεν απαντάει σε έτοιμα τους να την επισκευασουν. Εγώ από ότι κατάλαβα η msi σου κάνει επισκευή ή αντικατάσταση για τα 2 πρώτα χρόνια όπως και εκαναν την πρώτη φορά που χάλασε και από εκεί και μετά δεν ασχολούνται! Στο 3ο χρόνο λογικά το πλαίσιο αναλαμβάνει να παίξει μπάλα για το τι ενέργειες θα κάνει αν θα κάνει αντικατάσταση ή κάποιο ποσό σε πιστοποιητικό. Αυτό το πράγμα όμως που έζησα και την ταλαιπωρία δεν την έχω ξανά ζήσει στα τόσα χρόνια που είμαι πελάτης εκεί. Καλύτερα να λένε 2 χρόνια εγγύηση όπως οι περισσότεροι και να τα έχουν πιο φθηνά

Δημοσ.
18 ώρες πριν, fernadezzz είπε

Τελικα εχθές με τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι θα μου δώσουν μια ίδια άλλης εταιρείας gigabyte 1660 super γιατί η msi δεν απαντάει σε έτοιμα τους να την επισκευασουν. Εγώ από ότι κατάλαβα η msi σου κάνει επισκευή ή αντικατάσταση για τα 2 πρώτα χρόνια όπως και εκαναν την πρώτη φορά που χάλασε και από εκεί και μετά δεν ασχολούνται! Στο 3ο χρόνο λογικά το πλαίσιο αναλαμβάνει να παίξει μπάλα για το τι ενέργειες θα κάνει αν θα κάνει αντικατάσταση ή κάποιο ποσό σε πιστοποιητικό. Αυτό το πράγμα όμως που έζησα και την ταλαιπωρία δεν την έχω ξανά ζήσει στα τόσα χρόνια που είμαι πελάτης εκεί. Καλύτερα να λένε 2 χρόνια εγγύηση όπως οι περισσότεροι και να τα έχουν πιο φθηνά

Η ίδια άλλης εταιρείας, είναι γενικά αποδεκτή λύση. Αρκεί να είναι παρόμοιας τάξης μοντέλο (ίδιοι ανεμιστήρες, πχ) και κυρίως κλειστή-σφραγισμένη.

Εννοείται πως η εγγύησή σου ξεκινά από την αρχή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 14/6/2023 στις 4:25 ΜΜ, fernadezzz είπε

τους ειπα να μου στειλουν αναφορα απο την msi που να εξηγει το προβλημα και της πρωτης και της δευτερης φορας που την πηγα για σερβισ και μου εστειλαν μονο για την δευτερη.

και μου ειπαν οτι ευθυνεται ή το τροφοδοτικο ή διακοπη ρευματος!

over voltage, electrical damaged PCI-E lines, short PEX_VDD, 1V8_VDD, damaged GPU

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-06-14 162427.png

Στη φωτό φαίνεται πως ο πυρήνας της δεν έχει επικοινωνία σε αρκετά κανάλια. 99% δεν επισκευάζεται. Μόνο αν γίνει αντικατάσταση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...