Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mike15 είπε

νομιζω δεν επιτρεπει να εχεις και τα 2 αρχικα γραμματα του ονοματος και του επωνυμου σου,μονο το ενα απο τα 2.σε εμενα τουλαχιστον δεν αφηνε και τα 2 συν ενα αριθμο.

Είσαι τόσο αθώος 😍

• Haha 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

νομιζω δεν επιτρεπει να εχεις και τα 2 αρχικα γραμματα του ονοματος και του επωνυμου σου,μονο το ενα απο τα 2.σε εμενα τουλαχιστον δεν αφηνε και τα 2 συν ενα αριθμο.

Ε; Εγώ έβαλα κανονικά τα αρχικά μου (όνομα/επώνυμο) και το 3ο random ψηφίο που διάλεξε το σύστημα ήταν πάλι γράμμα.

Δημοσ.

Αν θέλετε τα αρχικά σας, επιλέξτε για 2ο ψηφίο το αρχικό του ονόματος και παίξτε με τους αριθμούς στο 1ο μήπως και βγει το 3ο αυτό του επώνυμου..

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Είσαι τόσο αθώος 😍

για πες

1 ώρα πριν, japetus είπε

Αν θέλετε τα αρχικά σας, επιλέξτε για 2ο ψηφίο το αρχικό του ονόματος και παίξτε με τους αριθμούς στο 1ο μήπως και βγει το 3ο αυτό του επώνυμου..

τα δοκιμασα ολα φιλε,με πεταξε 3 φορες εξω λογω χρονου δοκιμαζοντας,δεν το εβγαζε με κανενα συνδυασμο.μπορει να ειναι αναλογα το ονοματεπωνυμο.καλα εχω βαλει ευκολο συνδυασμο,εδω θυμομαστε τον αφμ,σαυτο θα κολλησουμε?

2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Ε; Εγώ έβαλα κανονικά τα αρχικά μου (όνομα/επώνυμο) και το 3ο random ψηφίο που διάλεξε το σύστημα ήταν πάλι γράμμα.

εγω οτι και αν εβαζα ,ειτε 2 πρωτα,ειτε 2 μεσαια,ειτε 2 στο τελος ,παντα τους ιδιους συνδυασμους εβγαζε,αυτο με παραξενεψε,σου λεω εφαγα 15 λεπτα γιατι με πετουσε εξω λογω χρονου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Το ίδιο κι εγω

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike15 είπε

ελειπε το γραμμα του επωνυμου απο την λιστα,αυτο με παραξενεψε.

Αν κατάλαβα καλά έννοιες ότι στην αναδυόμενη λίστα δεν υπήρχε το πρώτο γράμμα του Επωνύμου σου;

Είναι αυτό κοινό γράμμα στο ελληνικό και στο λατινικό αλφάβητο;

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Είσαι τόσο αθώος 😍

Το έχουν πάρει όλοι στα σοβαρά, δεν πάει το μυαλό τους

2 ώρες πριν, japetus είπε

Πολύ καλή ιδέα

12 λεπτά πριν, mike15 είπε

ελειπε το γραμμα του επωνυμου απο την λιστα,αυτο με παραξενεψε.

Όπως είπε ο φίλος από πάνω, δεν υπάρχουν αμιγώς ελληνικοί χαρακτήρες, όπως με τις πινακίδες

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα με τα αρχικά των ονομάτων και των επωνύμων, εφόσον αυτά βρίσκονται στα 14 γράμματα κοινά μεταξύ του λατινικού και ελληνικού αλφαβήτου. Εμένα π.χ. μου έχει βγάλει ως έγκυρο συνδυασμό το τελευταίο ψηφίο του έτους γέννησης + αρχικό ονόματος + αρχικό επωνύμου το οποίο βγαίνει μόνο του ως check digit. Μάλλον αυτό θα διαλέξω αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Μου βγάζει επίσης τα ψηφία της ημέρας γέννησης + αρχικό του μήνα γέννησης ως check digit, και μετά κάτι άλλα τύπου TAX, YAY, OTE, IKE. Μπορεί και μερικά άλλα που δεν τα θυμάμαι.

Δημοσ.

Τελικά οι ταυτότητες που εκδόθηκαν από τις 4 Ιουνίου και μετά έχουν τον προσωπικό αριθμό ή όχι; Παρέλαβε κανείς με τον προσωπικό αριθμό επάνω να επιβεβαιώσει;

Δημοσ.
10 hours ago, gorge18 said:

Θα παω να βγαλω αυριο και θα σας πω οταν την παρω...

θεωρω πως δεν θα εχεις. Ακομα δεν θα εχουν. απο τι εχω καταλαβει, διαβασει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

θεωρω πως δεν θα εχεις. Ακομα δεν θα εχουν. απο τι εχω καταλαβει, διαβασει

Τοσο καιρο οσο και να περιμενα για να τον εχουν πανω. Τωρα πιστευω καλυτερα να μην τον εχουν. Αν ειναι "και καλα" τοσο μυστικός ο αριθμος. Εδω 2 μεχρι τωρα μου εχουν ζητήσει φωτοτυπία ταυτοτας. Θα τους παω αυτη που βγαινει απο το gov wallet να γελασουμε!!

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...