Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε

Πρέπει να το πάει αλφαβητικά. Τον Ιούνιο που είχα βγάλει ΠΑ νομίζω ότι στο ΑΑ έδινε το Ο και δεν μου άρεσε. Οπότε, αφού τώρα δίνει στο ΑΑ το Ρ, μόλις τελειώσουν τα νούμερα για το Ρ θα πάει στο ΑΑΤ.  Σε έναν φίλο που το κάναμε του είχε δώσει το ΤΕΙ και του άρεσε και το κράτησε.

Ρε παιδιά, τι αλφαβητικά λέτε; Ανάλογα τις επιλογές που κάνεις στα πρώτα δύο σου βγάζει ο αλγόριθμος ένα check digit για τρίτο. Δεν είναι σαν τις πινακίδες που τελειώνουν και πάμε στον επόμενο συνδυασμό. Πάντα το ίδιο τρίτο θα βγαίνει, οποτεδήποτε και να εκδώσεις προσωπικό αριθμό.

• Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έγραψα, νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι τον Ιούνιο έβγαζε Ο στα ΑΑ.

Για δοκιμάστε κάποιος το ΤΕ που το δήλωσα για φίλο τον Ιούλιο και το ΜΤ που το δέσμευσα εγώ τον Ιούνιο για μένα και το ΤΝ για τη σύζυγο τι θα δώσουν για τρίτο ψηφίο.

1 ώρα πριν, Philippe είπε

Ρε παιδιά, τι αλφαβητικά λέτε; Ανάλογα τις επιλογές που κάνεις στα πρώτα δύο σου βγάζει ο αλγόριθμος ένα check digit για τρίτο

Κι όμως δεν είναι ανάλογα τα δύο πρώτα. Μάλλον το βάζει τυχαία και διαφορετικό κάθε μέρα.

Μπήκα για ΠΑ για την κόρη μου που δεν της είχα κάνει και βλέπω ότι τα ΑΑ δίνει τώρα Ι και τα άλλα που είχα δώσει βγάζουν διαφορετικό τρίτο ψηφίο τώρα.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όπως έγραψα, νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι τον Ιούνιο έβγαζε Ο στα ΑΑ.

Για δοκιμάστε κάποιος το ΤΕ που το δήλωσα για φίλο τον Ιούλιο και το ΜΤ που το δέσμευσα εγώ τον Ιούνιο για μένα και το ΤΝ για τη σύζυγο τι θα δώσουν για τρίτο ψηφίο.

Κι όμως δεν είναι ανάλογα τα δύο πρώτα. Μάλλον το βάζει τυχαία και διαφορετικό κάθε μέρα.

Μπήκα για ΠΑ για την κόρη μου που δεν της είχα κάνει και βλέπω ότι τα ΑΑ δίνει τώρα Ι και τα άλλα που είχα δώσει βγάζουν διαφορετικό τρίτο ψηφίο τώρα.

Αν δεν κάνω λάθος βγαίνει σε συνδυασμό με το υπόλοιπο κομμάτι, δηλαδή το ΑΦΜ, οπότε λογικό ο ίδιος συνδυασμός να έχει άλλο 3ο στοιχείο ανάμεσα σας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, micos000 said:

Ναι, μπορεί κι αυτό. Ας δοκιμάσει κάποιος που δεν έχει βγάλει ακόμα ΠΑ το ΑΑ να δούμε τι θα δώσει.

Σήμερα έβγαλα και πήρα ΑΑΚ

Δημοσ.

Παίρνω πούλο για Ταυλάνδη, μου βγάλαν διαβατήριο στο τμήμα, και συναποφασίσανε πως η ταυτότητα μου (παλιού) τύπου είναι ΠΟΛΥ φρέσκια (μόνο μερικά έτη την έχω, 4-5..;) και πως είναι πολύ ακραίο να φάω πρόστιμο αν επιστρέψω σε 1 έτος για να ασχοληθώ με αυτή.

Δεν είναι ερώτηση, το λέω... έτσι να ξέρετε.. :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...